Populære varer sortiment

Vi har samlet alle vores mest populære varer her. Du finder bestsellerne indenfor forskellige varekategorier til mange forskellige formål. De er alle udviklet til professionel brug. Find inspiration til det du står og mangler her.

Cafe_chair_assortment

Kundeservice +45 89 12 12 00

Levering 1-2 hverdage

Showroom på 700 m2

4.8 stjerner på Trustpilot

Udvalgte produkter fra populære varer sortimentet

Se vores onlinekatalog for populære varer

Se-vores-produkter-hos-andre

Se vores produkter hos andre

Hos Zederkof kan du få professionel rådgivning af konsulenter med flere års erfaring i indretning af hoteller, caféer eller restauranter. Se hvordan vi har hjulpet andre her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Sortimenter ude nu

Vi har sammensat 7 kataloger med specielle sortimenter her. Vi har udvalgt vores mest populære varer, nyheder og vores anbefalinger. Find inspiration til dit næste køb i vores kataloger her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Zederkofs kundeklub

Lad din virksomhed blive en del af vores kundeklub og få adgang til eksklusive personlige fordele såsom specialrabatter, nyheder, tilbud før alle andre og ekstra bonusser på udvalgte varer.

Vores 7 udvalgte sortimenter

Sortimenter med nøje udvalgte produkter til hele sæsonen

Professionelle valg for enhver begivenhed

Hos Zederkof har vi samlet alle vores mest populære varer på ét sted. Disse bestsellere repræsenterer det ypperste inden for møbler og inventar. Uanset om du driver en restaurant, café, hotel, eller planlægger konferencer og events, vil du finde produkter her, der har bevist deres værd gang på gang. Vores sortiment spænder fra klassiske borde og stole til teltløsninger og grilludstyr.

Kvalitet og funktionalitet

Hver vare i vores populære sortiment er nøje udvalgt for dens holdbarhed, funktionalitet og æstetik. Med en standard 3-års produktgaranti, og nogle produkter der endda byder på en 10-års garanti, er du sikret en investering, der holder.

Erfaring og dedikation

Med over 20 års erfaring i branchen er Zederkof den førende grossist af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, festudlejning og events. Vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed afspejles i vores 4.7 stjerner på Trustpilot. Vi er her for at rådgive og guide dig, så du kan træffe de bedste valg for din virksomhed.

Engrossalg af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom