Cafébænke

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Materiale sæde
Materiale stel
Stabelbar
Bredde

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af cafebænke i moderne og stilrene designs, som passer godt i cafeen, restauranten, lobbyen eller haven. Alle vores cafebænk er praktiske, funktionelle og solide, som gør dem anvendelige år efter år indendørs såvel som udendørs.

8 resultater

Sorter efter

Cafebænke i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af cafebænke i moderne og stilrene designs, som passer godt i cafeen, restauranten, lobbyen eller haven. Alle cafebænk praktiske, funktionelle og solide, som gør dem anvendelige år efter år indendørs såvel som udendørs.  Alle bænkene er udført i stel af alu med bambus look og sæder i enten polyrattan eller textylene, som begge er hårdføre og vejrbestandige materialer med lang levetid, hvis de får den rette kærlighed og pleje. Alle cafebænkene er desuden stabelbare, hvilket sikrer pladsbesparende opbevaring. Cafebænke er et godt alternativ til cafestole for at skabe variation i indretningen, og de kan ligeledes anvendes til kortere hvil eller forfriskninger uden cafebord, og derved optage minimal plads. En cafebænk er ligeledes et intimt møbel, som sørger for, at vi kommer hinanden ved. Med andre ord er cafebænke multifunktionelle og praktiske møbler, som er et must i indretningen af den morderne cafe, restaurant, lobby eller lignede, hvis pladsen selvfølgelig er der.

Cafebænk med fransk flet

Fransk indretningsstil har altid været omgærdet af æstetik og charme, hvorfor det er en yndet stil at kopiere i cafeen, restauranten, hotellobbyen eller hjemme i privaten. Med sit chikke og stilrene udtryk er det også en indretningsstil, som passer ind de fleste steder. Hos Zederkof elsker vi også den franske stil og er selvfølgelig hoppet med på bølgen med et udvalg af cafebænke i fransk flet. Vores Paris cafebænk med fransk flet er en af vores bestsellere og en sikker vinder, hvis du vil pifte indretningen op og henføre dine gæster til en parisisk fortovscafe, mens du serverer varm kaffe og andre lækkerier.

Hvilken størrelse cafebænk skal du vælge?

Hvilken størrelse cafebænk du skal vælge, afhænger i høj grad af brugssituationen; skal bænkene anvendes til spisning eller blot til hvil og afslapning i et vente- eller loungeområde eller noget helt tredje? Cafebænke anvendt til spisning kræver mere pladser og luft omkring de siddende gæster, hvor bænke anvendt til en hurtig kop kaffe eller et kort hvil, ikke kræver helt samme plads og rummelighed. Vores cafébænke varierer i siddebredden fra 110-130 cm, hvilket typisk svarer til 2 personer til spisning og 3 personer til hvil eller forfriskninger.

Har du brug for hjælp?

Hos Zederkof er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken cafebænk du skal vælge. Hvis du gerne vil se cafebænkene i virkeligheden, inden du tager en beslutning, er du også velkommen til at besøge os i vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Du har altid mulighed for at skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom