Kontakt os

Så indtast dine oplysninger herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os
Vælg hvordan du handler, så vi kan tilpasse oplevelsen til dig.
ErhvervPriser vises eksl. moms
OffentligPriser vises eksl. moms

Zederkof A/S er grossist og sælger møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og events. Vi sælger til professionelle, men kan også sælge til privatpersoner.

PrivatpersonPriser vises inkl. moms

Bemærk, vores showroom i Fredericia har lukket hele juli måned. Telefoner, chat, infomail, lager og vareudlevering holder åbent som vanligt. Showroom åbner igen torsdag den 1. august 2024. Se alle tilbud

Reklamation

Er din varer gået i stykker, bedes du venligst udfylde nedenstående felter, så vi kan hjælpe dig bedst, og hurtigst muligt.

Da vi i mange situationer kan klare reklamationsbehandlingen uden at se det fysiske produkt, beder vi dig udfylde nedenstående felter omhyggeligt, så vi har dokumentation når vi vender tilbage til vores leverandører. Reklamation over fabrikationsfejl, skal straks efter opdagelse, dog senest 36 måneder efter varernes levering, skriftligt fremsættes over for Zederkof A/S. 2. sorteringsvarer er fristen 12 måneder dog kun på funktionsfejl som ikke er kendt på købstidspunktet

Er din varer blevet beskadiget under transporten, og du/I har kvitteret på fragtbrevet uden forbehold, anses i denne sammenhæng som din accept af, at godset er modtaget uden reklamation. Indsigelse skal gøres senest ved afleveringen (du skal underskrive fragtbrevet med forbehold) og har du/i ikke dette, kan Zederkof ikke acceptere det som reklamation. Hvis det drejer sig om bortkomst eller beskadigelser, der ikke var synlige, skal du inden 7 dage efter leveringen, søn- og helligdage ikke medregnet, sende reklamationen til Zederkof. Reklamationen skal være skriftlig.

Zederkof A/S anbefaler, at modtager altid modtager varerne med forbehold for trykmærker og huller i emballagen. Husk at angive, hvad forbeholdet omhandler.

Reklamations formular
Reklamation

Kundeoplysninger


Reklamation1
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Hos Zederkof har vi altid gratis fragt ved køb over 5000 kr eksl. moms!

Vores fragtpriser:
Ordrer under 499 kr – Fragtpris på 99 kr
Ordrer under 999 kr – Fragtpris på 249 kr
Ordrer under 4999 kr – Fragtpris på 499 kr
Alle ordrer over 5000 kr: Gratis fragt

Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Husk at du altid kan vælge selvafhentning, hvor du kan afhente varen i vores showroom i Fredericia.