Cafemøbler

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hvis du har en café, så er det optimalt at få det bedste ud af pladsen. Der er mange muligheder for, hvordan du kan indrette, og det afhænger også i høj grad af, hvor meget plads du har. Hos Zederkof har vi samlet et udvalg af cafemøbler i forskellige varianter, så du kan finde den helt perfekte løsning til din café – uanset størrelse.

70 resultater

Sorter efter

Cafémøbler i professionel kvalitet

Hvis du har en café, så er det optimalt at få det bedste ud af pladsen. Der er mange muligheder for, hvordan du kan indrette, og det afhænger også i høj grad af, hvor meget plads du har. Hos Zederkof har vi samlet et udvalg af indendørs og udendørs cafemøbler i forskellige varianter, så du kan finde den helt perfekte løsning til din café – uanset størrelse.

Cafémøbler – Stole og borde til restauration, kaffebar eller fortovscafé

Stole og borde er vigtige elementer i caféindretningen. Hos Zederkof finder du caféstole, caféborde, loungestole, loungeborde, klapstole og klapborde – alt sammen produceret i højeste kvalitet til professionelt brug. Vi tilbyder cafémøbler i et bredt udvalg af designs, stilarter og farver, der passer ind i ethvert cafémiljø – både moderne og klassiske franske cafémøbler. Vores cafémøbler er specifikt designet med henblik på at give både komfort og funktionalitet, så du kan udnytte pladsen på den bedst mulige måde, uanset om du har en restauration, kaffebar eller fortovscafé.

Cafémøbler skaber den rette stemning, hvor mennesker mødes

I både større og mindre danske byer er cafékulturen en velkendt del af bybilledet. Det er en populær måde at tage en pause fra hverdagens stress og jag, og nyde en god kop kaffe i hyggeligt selskab med vennerne. At have en lille café med et personligt touch kan være gavnligt både for alle i caféen, da det giver en unik oase, perfekt til afslapning. Derfor er det vigtigt at vælge belysning og møbler, der passer godt ind i det samlede indtryk, så gæsterne får lyst til at besøge caféen flere gange. At finde de rigtige caféinventar behøver ikke at være en udfordring, og faktisk kan det være en underholdende og kreativ proces at vælge de rette møbler til at skabe en hyggelig stemning der, hvor mennesker mødes.

Hvilke typer cafémøbler har I?

Hos Zederkof finder du et kæmpe udvalg af cafémøbler. Vi har cafébænke, cafésofaer, caféstole og caféborde i forskellige designs – både træ, metal og plastik – så du kan skabe den helt rette caféstemning. Vi har også lækre loungemøbler til caféer med lidt ekstra plads – disse giver et luksuriøst præg til caféen. Ligegyldigt om du mangler cafémøbler udendørs eller indendørs, så har vi det du skal bruge til din caféindretning – alt sammen i højeste professionelle kvalitet. Vi har selvfølgelig caféborde i forskellige størrelser, der vil gøre det let at skabe den helt rette atmosfære. Det er ligegyldigt om du selv vil sammensætte café bordplader og understel til caféborde eller købe dit cafébord komplet, så kan du finde det hos os. Vi sætter en ære i at tilbyde det bedste udvalg af møbler og inventar til de steder, hvor mennesker mødes; om det er en café, restaurant, messecenter, museum eller hotel, så har vi det, du skal bruge til at skabe den perfekte stemning.

Udendørs cafémøbler til restaurant, brasserie eller tehus

Med cafémøbler fra Zederkof kan du skabe et hyggeligt uderum på caféen, hvor dine gæster kan nyde en espresso, en drink eller en let middag. Så uanset om du har en lille fortovscafé, et tehus, brasserie eller en hel restaurantkæde, kan Zederkof hjælpe dig med at skabe de perfekte omgivelser for gæsterne. En god udnyttelse af dine udendørs arealer skaber bedre rum. Alt efter hvor stor dit udendørsområde er, kan du finde de rette cafemøbler til formålet. Størstedelen af vores cafémøbler kan bruges både indendørs og udendørs, så du kan ændre caféindretningen efter vejret. Hos Zederkof finder du cafémøbler til hele sæsonen, så gæsterne kan nyde forårets første sol eller de sidste lune efterårsdage i cafémøbler udendørs. Du kan også købe en markedsparasol til café, så dine gæster kan drikke deres kaffe i skyggen på de varmeste sommerdage. Se vores udvalg, og find det café sæt, der passer bedst til din indretningsstil.

Hvilke cafémøbler skal jeg vælge? Giv din café et personligt præg

Vi tilbyder et bredt udvalg af cafémøbler, som du kan bruge til at give din café et personligt præg. Uanset om du ønsker en simpel og tidløs eller mere moderigtig indretning, så kan du i vores sortiment finde lige de møbler, som passer til netop din café. Vores erfarne medarbejdere vil altid gerne hjælpe dig med råd og vejledning til dit valg af møbler og interiør. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe den helt rigtige atmosfære på din café – og hos Zederkof er du sikker på at finde cafémøbler i professionel kvalitet.

Slidstærke cafémøbler med hurtig levering

Når du køber cafémøbler hos Zederkof, er du sikret høj kvalitet, og vi tilbyder 3 års garanti på størstedelen af cafémøblerne. Vi vil gerne gøre caféindretningen nem og bekvem for dig, så du kan fokusere på de vigtige ting. Derfor har vi dag-til-dag levering på alle lagerførte varer, så du har chance for, at få caféen klar til brug allerede næste dag. Gennem årene har vi opbygget erfaring og kompetence indenfor cafémøbler, så du kan være tryg ved at handle hos os. Så, hvis du ønsker professionelle cafémøbler af højeste kvalitet til en fornuftig pris, er Zederkof stedet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe en hyggelig stemning i din café!

Cafémøbler til konkurrencedygtige priser hos Zederkof

Zederkof er den førende grossist til caféer, og vi sætter en ære i at levere kvalitetsmøbler og inventar til priser, der kan matche dit budget. Vi tilbyder et bredt udvalg af caféborde og -stole i mange materialer, farver og former, så du kan give din café et personligt touch med cafémøbler fra Zederkof! Vi har samlet et bredt sortiment af professionelle cafémøbler til både indendørs og udendørs, så du kan skabe den rette atmosfære. Så hvis du leder efter professionelle cafémøbler til de bedste priser, så er Zederkof stedet! Besøg vores showroom i Fredericia, og få inspiration til caféindretningen. Her kan du se vores udvalg af stabelstole, konferencestole, bordbænkesæt, foldeborde, barmøbler og meget andet. Kontakt os gerne, og få personlig rådgivning omkring cafémøbler og caféindretning. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en god atmosfære omkring dine gæster.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom