Sofa

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Står du og mangler et sofaarrangement til din restaurant? Leder du efter en alternativ løsning til stole, og ønsker du stadig, at alle dine gæster sidder komfortabelt? Så er du kommet til det rette sted! Hos Zederkof finder du flotte sofaløsninger til dig, der er træt af at flytte rundt på tunge stole og ønsker et mere komfortabelt og effektivt alternativ. Vores sofaer til restauranter består af flere elementer, så du let kan sammensætte dem lige efter dit lokale og behov.

11 resultater

Sorter efter

Sofa til din restaurant

Står du og mangler et sofaarrangement til din restaurant? Leder du efter en alternativ løsning til stole, og ønsker du stadig, at alle dine gæster sidder komfortabelt? Så er du kommet til det rette sted! Hos Zederkof finder du flotte sofaløsninger til dig, der er træt af at flytte rundt på tunge stole og ønsker et mere komfortabelt og effektivt alternativ. Vores sofaer til restauranter består af flere elementer, så du let kan sammensætte dem lige efter dit lokale og behov. Du finder vores fine udvalg her på siden.

Plads til flere med en restaurantsofa

Mange har skiftet de traditionelle stole i deres restauranter ud med sofaer, da giver et mere ensartet udtryk og skaber flere siddepladser på samme antal kvadratmeter. Dine gæster kan dermed sidde tættere, hvis de ønsker det, og du kan derfor have plads til flere gæster på mindre plads og dermed have flere potentielle gæster i huset. Jo flere, jo bedre! På den måde kan du give gæsterne en mere intim oplevelse med deres kære.

Hygiejnisk alternativ

Med en restaurantsofa får du udover komfort og let tilgængelige siddepladser også et alternativ, som er lettere at rengøre. Med sofaernes glatte materiale er de nemme at vaske over, hvis uheldet skulle være ude På den måde sikrer du, at hygiejnen altid er i top, og at du nemt kan hjælpe gæster uden at skulle finde en ny siddeplads til dem. Du behøver aldrig mere bekymre dig om våd polstring eller misfarvninger! Det sorte, glatte og slidstærke materiale er klar til at modstå selv de mest vanskelige pletter.

Design selv din sofa til dine lokaler

Uanset om du er på udkig efter en sofa til din restaurant, loungeområde eller til arbejdspladsen, kan du selv sammensætte de forskellige elementer, og få sofaen til lige præcis at passe til dit lokale. Med det stilrene look handler det bare om at få placeret delene, så de følger dine vægge og sammen kan skabe den bedste sofa til dit rum. Ønsker du en restaurantsofa, som er opdelt i båse, er denne løsning super effektiv og lige til at designe. Ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når du bare kan sætte det sammen! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har det mindste spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe, så du kan komme godt i mål!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom