Terrassevarmer

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Har I et område – enten ude eller inde – som skal varmes op eksempelvis i forbindelse med arrangementer, så er en eller flere varmelamper en god løsning. Zederkof sælger forskellige varmelamper, terrassevarmere og varmekanoner. Med et stort udvalg af terrassevarmere har Zederkof lige det, du skal bruge for at gøre dit udendørsrum mere behageligt.

30 resultater

Sorter efter

Hvilken terrassevarmer skal jeg vælge

Har I et område – enten ude eller inde – som skal varmes op eksempelvis i forbindelse med arrangementer, så er en eller flere varmelamper en god løsning. Zederkof sælger forskellige varmelamper, terrassevarmere og varmekanoner. Med et stort udvalg af terrassevarmere har Zederkof lige det, du skal bruge for at gøre dit udendørsrum mere behageligt. Vores væghængte og parasolmonterede varmeapparater er diskrete og nemme at bruge, mens vores høje gulvmodels varmeapparater er perfekte til større rum. Så uanset om du underholder gæster eller blot slapper af udendørs foran restauranten, på altanen eller i gården, kan Zederkof hjælpe dig med at holde varmen bedst.

Ring eller skriv til os og få et godt tilbud

Har du spørgsmål til vores varmelamper for eksempel om hvilket produkt, der er bedst i test, specifik rådgivning til indretningen af dit udeområde eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på info@zederkof.dk eller telefon +45 89 12 12 00, og så skal vi nok komme med et godt tilbud, der passer til dine behov.

Hvilken terrassevarmer er bedst

Terrassevarmere er den perfekte måde at holde dit udendørsrum behageligt hele året rundt, uanset om du ønsker at holde køligheden væk på en kølig aften eller ønsker at forlænge din terrassesæson ind i efterårs- og vintermånederne. Vores udvalg af terrassevarmere omfatter varmeapparater, der drives af elektricitet, som kan monteres på parasoller, vægge, i telte eller stående på stativ eller stander på jorden. Hvis din terrassevarmer ikke skærmes mod vind- og vejr under et udhæng, er et overtræk en god idé, så den kan bevare sit flotte udtryk. Udvalget omfatter også varmere, der kan drives af gas eller bio, så du med flammerne kan skabe et hyggeligt udemiljø. Hos Zederkof hjælper vi dig, så du kan finde den bedste løsning til dine behov. Desuden findes vores udvalg af terrassevarmere af høj kvalitet i forskellige stilarter, så du kan finde den perfekte løsning, der passer til din indretning.

Hvordan virker en infrarød terrassevarmer

Bring varmen ind i dit udendørsrum med en infrarød terrassevarmer! Det infrarøde lys, der kommer fra lamperne, er rødt, så du ved, hvornår den er tændt. Uanset om du ønsker at holde dine gæster varme på en kølig aften eller ønsker at udvide dit udendørs opholdsrum i de køligere måneder, er en infrarød varmelampe den perfekte måde at gøre det på. Vores infrarøde terrassevarmere er en af de bedste måder at holde dine gæster varme på de kølige aftener. Med flot design passer de til enhver udendørs omgivelse. Desuden er de nemme at betjene – du skal bare sætte dem i stikket, og så er du klar til at gå i gang. Derefter sender lampen infrarøde stråler ud, og opvarmer alt det, strålerne rammer.

Hvad koster en terrassevarmer i strøm

Leder du efter en måde at udvide dit udendørs opholdsrum på? En terrassevarmer er en god løsning! En elektrisk varmekilde med infrarød varme kan give dig en behagelig temperatur og komfort i omkring 7.000 timer, hvilket gør den til en god investering.

Varmelamper med halogen er et populært valg

Halogen-terrassevarmere er også et populært valg, og de har en levetid på omkring 5.000 timer. En elektrisk terrassevarmer med reflektorvarme kommer i mange prisklasser, og der er stor variation i strømforbruget fra model til model.

De elektriske er ofte meget energieffektive

Først og fremmest er en tommelfingerregel, at de elektriske apparater er meget energieffektive, idet de kun bruger 1,5 kWh (kilowatt i timen). Og de er også meget nemme at bruge – du skal bare sætte dem i stikket, og så er du klar til at gå i gang! Uanset hvilken løsning du vælger, er en terrassevarmer en fantastisk måde at nyde dit udendørsrum hele året rundt!

Hvor meget varmer en varmelampe?

Mængden af varme, som kommer ud fra din terrassevarmer, afhænger af flere faktorer bla. modeltypen, monteringsstedet, det opvarmede areal og sæson. Afhængigt af om dit varmeapparat er lofthængt, stående på et bord, monteret på en parasol eller noget helt tredje, så er monteringsstedet og monteringshøjden vigtigt i forhold det areal, som skal opvarmes af varmelampen. Disse overvejelser er vigtige at gøre sig, når terrassevarmen skal opsættes. Derudover er en anden vigtig faktor den sæson, som du anvender varmekilden meget afgørende for, hvor meget den opfattede varme fra lampen er.

Varme i parasol eller foldetelt

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af terrassevarmere, der alle kan skabe det bedste udeområde. Vores 1500w infrarød model kan monteres direkte på en parasol arm, som kan være med til at holde dine gæster varme, når de nyder en dejlig aften udenfor din restaurant.

Terrassevarmer med eller uden lys

Alle terrassevarmer har et naturligt lys, som strømmer ud fra dem. Dette er uanset, om det kommer fra elektriske infrarøde varmerør, eller om det strammer fra flammerne, som en terrassevarmer med gas eller bio kan frembringe.

Få gode råd om varmeapparater til café, restaurant og event

Kontakt os på info@zederkof.dk eller telefon +45 89 12 12 00 i dag og lad os rådgive dig om vameløsninger til café, restaurant og events. Vi har lang erfaring på området, og kan rådgive om de bedste løsninger til café eller restaurant og til events med udemiljøer. Uanset om du ønsker rådgivning om priser, opsætning, strømforbrug eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig med at gøre dine terrasser og arealer til hyggelige og varme menneskemagneter, hvor dine kunder og gæster vil elske at opholde sig.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom