Garderobe

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af produkter til din virksomheds garderobe eller ophængning af overtøj. Du kan finde garderobebøjler, garderobestativ med eller uden hjul eller garderobehylder. Vi har alt det din garderobe står og mangler, og som er et must på enhver arbejdsplads, messecenter, skole eller spisested.

5 resultater

Sorter efter

Skab din garderobe med et garderobestativ

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af produkter til din virksomheds garderobe eller ophængning af overtøj. Du kan finde garderobebøjler, garderobestativ med eller uden hjul eller garderobehylder. Vi har alt det din garderobe står og mangler, og som er et must på enhver arbejdsplads, messecenter, skole eller spisested. Folk vil altid kunne hænge deres overtøj med vores garderobe. Kontakte os allerede i dag og få et godt tilbud på dit næste køb. Vi har alt til garderoben, storkøkkenet og udemiljøer. Bare ring til os på +45 89 12 12 00 eller skriv en mail info@zederkof.dk. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig til et godt køb og det rette valg, der passer til din virksomhed.

Indret din garderobe med stativer og bøjler

Selvom der står skrevet mange steder at brug af garderobe er på eget ansvar, så er det stadig utænkeligt ikke at have det som en mulighed. Man vil som gæst og besøgende gerne have muligheden for at hænge sit overtøj, da det er irriterende at slæbe rundt på sin dunjakke eller lade ens flotte trenchcoat blive krøllet, fordi den hænger på stolen. Hvor er der et garderobestativ, når man skal bruge et? Det er der hos Zederkof. Køb et af vores smarte stativer til overtøj og modtag din levering på ingen tid. Alle vores modeller kommer i rustfrit stål og kan rumme op til 40 stk. bøjler. Nogle af vores modeller er også lavet med spåntræ på siderne og på toppen, så man beskytter overtøjet og samtidig får sig en hylde. Du kan selv bestemme, om du vil have dem med hjul eller ej. Hjulene er af kraftigt plast med semiblød belægning, som gør dem støjsvage. De er selvfølgelig også aflåselig, så stativet ikke smutter af sted, men det er samtidig utrolig funktionelt, da det gør den flytbar. Du kan ikke købe garderobestativer uden bøjler; hvordan skal folk ellers hænge deres tøj op? Men dette har vi selvfølgelig tænkt på, så der også er nogle lækre garderobebøjler i vores garderobesortiment. Bøjlerne er lavet i bøg og er sortlakeret. Derudover har vi også garderobehylder med bøjlestang. De kommer i spåntræ og stangen i stål. Vores stativer vil være perfekte til skoler, messecentre, restauranter eller lignende. Generelt steder, hvor events og store forsamlinger kan opstå. Nogle af stativerne kan også let skilles ad og gemmes, så det ikke behøver at fylde, når den store forsamling ikke er der.

Shop inventar til professionelle hos Zederkof

For os er det ikke noget vidunder, at du skal gøre et køb her. Vores udvalg er bredt og det er tilpasset kundernes ønsker og behov. Vi har noget af det bedste indenfor inventar til erhverv, events og restaurationsbranchen. Vi giver dig prisgaranti på hele vores sortiment, hvorfor vi uden tvivl kan matche vores konkurrenters priser. Derudover får du 3 års garanti ved alle køb og vi tilbyder da også fragt til en lav pris. Gør derfor dit næste køb hos os og nyd din bestilling indenfor ganske kort tid. Hvem siger at levering behøver at være langsomt? Ikke Zederkof.dk i hvert fald. Du vil ikke fortryde det.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom