Cafebord

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi samlet et stort udvalg af smukke cafeborde, som vil fuldende din cafe indretning. Vi ved, at behovet varierer meget fra kunde til kunde, og at der er brug for fleksible løsninger, der kan passe ind i ethvert cafémiljø eller være med til at understrege en bestemt stil og atmosfære. I vores sortiment af borde til både inden- og udendørsbrug finder du derfor funktionelle og fine modeller i kvalitetsmaterialer, der passer til enhver stil og ethvert behov.

153 resultater

Sorter efter

Restaurant- og caféborde, der skaber hyggelig stemning

Særligt om sommeren er der ikke noget dejligere end at sidde udendørs, og derfor er det vigtigt at have de helt rigtige cafémøbler, som både skal være komfortable, praktiske og dekorative. Zederkof er en førende grossist inden for møbler og inventar til cafeer og restauranter, og vores sortiment inkluderer alt fra caféborde i træ og metal til høje caféborde, der passer til en række forskellige miljøer. Vi tilbyder engrossalg til B2B kunder, og vores cafeborde er ideelle til enhver café, restaurant eller bar. Zederkof et stort udvalg af smukke og funktionelle caféborde, der passer til enhver stil og ethvert behov.

Bordene er en uundværlig del af enhver cafe eller restaurant, og vores cafeborde i flotte designs er super gode til at skabe en hyggelig stemning og indbydende atmosfære for gæsterne. Du kan bruge cafeborde udendørs og indendørs, og du kan vælge mellem forskellige materialer og med forskellig finish. Der er bordplader i flere størrelser, og du bestemmer selv, om det skal være et firkantet eller rundt cafebord. Uanset om din stil er klassisk, hyggelig og charmerende eller moderne, stilren og minimalistisk, kan du finde dine nye caféborde hos Zederkof.

Sammensæt det perfekte bord til café: Mange kombinationsmuligheder

Hos Zederkof er der mange muligheder for at vælge cafeborde, der passer til dine specifikke behov, uanset om du er på udkig efter cafeborde til udendørs eller indendørs brug. Du kan købe cafébord komplet, eller du kan selv vælge de ønskede café bordplader og understel til cafebord for at sammensætte det helt perfekte bord til din restaurant eller café, alt efter hvilket udtryk du ønsker at skabe, og der er mange kombinationsmuligheder.

Kvadratiske, rektangulære og runde café bordplader

Uanset om du vil have et rundt eller firkantet cafebord med bordplade i massivt træ, laminat eller stål, kan du finde det lige her. Et cafebord i træ kan tilføre en varm og hyggelig atmosfære til din cafeindretning, og vores udvalg af træborde inkluderer en bred vifte af stilarter, farver og træsorter; blandt andet caféborde med teak bordplade, som er et robust og elegant kvalitetsprodukt, der vil give et stilfuldt og roligt strejf til indretningen, hvad enten det er på hotellets terrasse eller til udendørs servering på restauranten. Vores metal cafeborde er også populære blandt vores kunder, da de er holdbare og nemme at vedligeholde. Bordplader i genbrugstræ kan give cafeen et rustikt og uformelt look, mens marmorlook med messingkant giver cafebordene et elegant og romantisk touch. Du kan også vælge et sort eller hvidt cafébord, da de er alsidige og kan passe til mange forskellige cafeindretninger.

Stabile og stilfulde understel til cafeborde: Bordstel til enhver café

Match med det ønskede cafébord understel, og skab et cafébord, der passer perfekt til jeres stil og behov. Vi har bordstel i støbejern, aluminium og pulverlakeret stål, der er robust og holdbart. Støbejern er tungt, så bordene står stabilt, mens et cafébord i aluminium er let og nemt at flytte på. Kobberfarvet bordstel med børstet finish er populære til cafeborde indendørs, da de tilføjer et moderne og stilfuldt touch til cafeens indretning. Et højt cafebord kan være ideelt til et mere dynamisk miljø, hvor gæsterne kan stå og nyde en kop kaffe eller en drink, eller du kan supplere med barstole for at give et sofistikeret og formelt udtryk.

Indret caféen med borde og stole fra Zederkof

Intet cafébord uden matchende caféstole, og derfor forhandler vi selvfølgelig også et bredt udvalg af indendørs stole til cafe og restaurant og udendørs caféstole i høj kvalitet til fornuftige priser. Du kan finde stole, der passer til dine borde, så du får en endnu mere fuldendt indretning. Vores stole og borde er lavet til at holde, så du kan være sikker på, at du vil have glæde af dine café- eller restaurantmøbler i mange år fremover. Derudover er vores produkter generelt nemme at vedligeholde og rengøre. Vores konsulenter hjælper dig gerne med at vælge den rigtige stol til din café. Hvis pladsen er trang, kan vores foldeborde og stabelstole tilbyde en praktisk og fleksibel løsning, da de er nemme at flytte rundt eller gemme væk, når de ikke er i brug. Ligesom vores cafeborde fås klapborde og stabelbare stole også i forskellige materialer, størrelser og former, så de passer til dine indretningsbehov.

Lad Zederkof hjælpe dig med at skabe en stilfuld café eller restaurant

Hvis du ønsker at skabe en stilfuld café eller restaurant, har Zederkof alle de møbler, du har brug for. Vores omfattende udvalg af borde og stole er designet til at være både rengøringsvenlige, funktionelle og flotte. Vores møbler vil ikke kun supplere dit rum, de vil forme dit rum, og de kan holde til en hektisk hverdag i en travl restaurant eller café. Med materialer som krom, stål, træ og endda messing, vil din café eller restaurant helt sikkert skille sig ud fra mængden. Vi har også et stort udvalg af bordformer, størrelser og overflader, der passer til enhver indretning. Fra klassiske designs til moderne stilarter har vi noget for enhver smag – perfekt til at give dine kunder en behagelig spiseoplevelse.

cafebordRestaurant

Indret et komfortabelt og stilfuldt cafemiljø ude og inde

Læs også vores store guide til valg af de rette borde her.

I vores brede sortiment af cafe borde har vi flere forskellige borde i minimalistiske designs til både inden- og udendørsbrug. Vores borde er slidstærke og nemme at rengøre, og de er perfekte til enhver café eller restaurant, der har brug for et robust bord, som kan holde til daglig anvendelse af mange kunder. Vi har møbler og inventar til virksomheder af alle typer og størrelser, og med høj kvalitet og gode materialer for øje, har vi udvalgt de bedste produkter til vores B2B kunder.

Ønsker du at give dine gæster en mere intim og privat spiseoplevelse, så er cafe afskærmning en helt perfekt løsning til cafeer og restauranter, som ikke har den ønskede plads til rådighed. Med cafeafskærmning kan du nemlig lade kunderne sidde side om side, uden at de bliver generet af dem, der sidder lige ved siden af. Vi har også markedsparasoller og parasol tilbehør, der kan være med til at forlænge sæsonen for udendørs servering. Bliv inspireret her på siden til en hyggelig og praktisk indretning af dit cafémiljø.

Køb caféborde i professionel kvalitet engros hos Zederkof

Hos Zederkof tror vi på at levere kvalitetsmøbler til en konkurrencedygtig pris, som vil holde i mange år fremover. Vores team er dedikeret til at hjælpe dig med at finde den perfekte møbelløsning og giver nyttige tips og råd undervejs. Så uanset om du har brug for siddepladser til en lille cafe eller en stor restaurant, er vi her for dig. Zederkof har mange års erfaring som grossist til HoReCa, konference- og messecentre, udlejnings- og eventbureauer, og vi er stolte af at levere produkter af høj kvalitet, der er omhyggeligt udvalgt til at opfylde vores kunders behov. Vi yder en fremragende kundeservice, så tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål, du måtte have om vores caféborde og andre møbler!

Så besøg Zederkof i dag, uanset om du leder efter et fransk cafebord eller skandinavisk stil – vi har det hele!

FAQ

Hvad er et cafebord?

Et cafebord er et lille bord, typisk brugt i cafeer, restauranter og barer, til at servere drikkevarer eller mad. Cafeborde kommer i forskellige størrelser, former og materialer og er en vigtig del af cafeindretningen.

Hvilke caféborde skal jeg vælge?

Valget af caféborde afhænger af forskellige faktorer såsom indretning, stil, anvendelse og budget. Overvej faktorer som materialer, størrelse, design og funktionalitet, samt om det skal bruges indendørs eller udendørs.

Kan jeg designe mit eget cafebord hos Zederkof?

Hos Zederkof kan du selv sammensætte dit unikke cafébord ved at kombinere bordplader og understel til caféborde. Både traditionel, industriel, moderne og skandinavisk stil – vi har det hele!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom