Telte i professionel kvalitet til enhver lejlighed

Hos Zederkof har vi stor erfaring med teltløsninger til professionel brug. Vi ved, at høj kvalitet er altafgørende for en god oplevelse, uanset om det er telte til dig selv eller til udlejning.

furniture

Telte til enhver lejlighed

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af event telte til mange forskellige situationer og begivenheder. Vi har alt fra store partytelte, til mindre foldepavilloner, futuriske igloer og stretch tents til foldetelte i flere forskellige størrelser, former og farver. Med andre ord har vi med høj sandsynlighed et telt eller pavillon, som matcher netop dine behov, uanset om du har behov for et telt til virksomheden, diverse arrangementer eller skal have planlagt et bryllup eller konfirmation, så har vi med garanti løsningen – til en fordelagtig pris, selvfølgelig. Du kan til enhver tid besøge vores showroom eller ringe til en af vores dygtige medarbejdere, som både fysisk og telefonisk kan give dig gode råd og vejledning i forbindelse med valget af det rette telt eller pavillon. Besøg os på Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia eller kontakt os på info@zederkof.dk og tlf. +45 89 12 12 00. Telefonen har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.

Hvorfor skal jeg købe et telt eller pavillon ved Zederkof?

Hos Zederkof har vi en lang og stor erfaring med teltløsninger i professionel kvalitet og til professionel brug, Vi ved, at høj kvalitet er altafgørende for en god oplevelse, uanset om det er telte til dig selv eller til udlejning. Uanset eventet er holdbarheden en afgørende faktor, således vi ikke risikerer at bidrage til ”smid-ud” kulturen mere end højst nødvendigt. Ved at købe dine telte og pavilloner hos Zederkof er du garanteret en holdbar og brugervenlig teltløsning i høj og professionel kvalitet, som kan anvendes år efter år – og med 3 års garanti, selvfølgelig

Hvad koster et telt eller pavillon?

Vi har telte og pavilloner i flere forskellige prisklasser alt efter størrelse og kvalitet begyndende fra 3.061 kr. ekskl. moms. Som ved alt andet hænger pris og kvalitet ofte sammen, og du finder måske ikke de billigste telte og pavilloner hos os, men du finder til gengæld telte og pavilloner i høj kvalitet, som ikke skal udskiftes efter en enkelt sæson, fordi de ikke kunne modstod det danske lunefulde vejr med både regn og blæst. Vores teltløsninger er ekstremt holdbare og kan med garanti anvendes år efter år, derfor er det investeringer, som betaler sig ind på sigt ved gentagende brug.

Hvilket telt eller pavillon skal jeg vælge?

Når du skal vælge, hvilken teltløsning, du skal gå med, er der en række overvejelser, du skal gøre dig. Blandt andet hvad formålet er, hvor mange mennesker det skal kunne rumme, hvor ofte skal det anvendes osv. Mangler du en pavillon til haven, markedsboden eller den lille messestand er vores StandUp komplet 2×3, 3×3, 3×4,5 og 4×4 oplagte valg, da de er rummelige og funktionelle uden at fylde for meget. Har du alligevel plads til mere, kan du altid koble flere StandUp foldetelte sammen via et smart tagrendesystem, som du kan se læse mere om under tilbehør. Har du planer om lidt større arrangementer har vi både StandUp komplet i 3×6, 4×6, 4×8 samt 6-kantet og vores helt store partytelte. Alle ovenstående telte og pavilloner egner sig selvfølgelig ligeledes til udlejning, da de grundet den høje kvalitet kan anvendes igen og igen år efter år. Er du til de lidt mere eksklusive og luksuriøse teltløsninger er vores Astreea igloo eller stretch tents måske løsningen. Begge telttyper er særdeles hårdføre og oplagte til lidt større arrangementer, festivaler eller blot som eksklusiv overdækning. Uanset er du sikret et unikt og stilrent telt eller pavillon, som vil forskønne de fleste arrangementer og begivenheder.

Kan man få telte med logo eller tekst på?

Ja, hos Zederkof er det muligt at få påtrykt logo eller anden ønsket tekst på teltdugene på vores StandUp foldetelte. Logo eller påtryk af anden tekst på telte er særdeles gode reklamesøjler til at sprede dit budskab. Prisen afhænger af forskellige parametre, hvorfor du skal ringe eller skrive til os med din forespørgsel på påtryk. Se mere her om vores reklametelte. Kontakt os på info@zederkof.dk,  og tlf. +45 89 12 12 00. Telefonen har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag. Krav til tryk filer:
  • Billeder (JPG, PNG, PSD filer) minimum 4.700 x 4.700 pixel og 300 dpi.
  • Motiver/genstande skal leveres som en PNG og PSD filer og være fritlagt
  • Logo/skrift/grafiske elementer skal leveres som vectorfil (AI-fil, Eps-fil) og være outlinet.

Engrossalg af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom