ForsideTelte

Telte

Havetelte & Eventtelte

Vi ved igennem vores kunder, at behovet for teltløsninger, der kan erstatte indendørs faciliteter, uden at kvaliteten går af arrangementet, er stort. Derfor ønsker vi at satse på dette område også, så vores kunder kan give deres gæster den totale eventoplevelse uanset lokation. Du finder alt lige fra små messetelte, der giver ly, til store partytelte, som kan huse en masse gæster. Du kan endda få et lækkert påtryk af motiv og logo ved nogle af vores testløsninger.

Hos Zederkof har vi stor erfaring med teltløsninger, hvor vi ved, at kvalitet er altafgørende for en god oplevelse, hvad enten du skal købe telte til dig selv eller telte til udlejning. Uanset om du har behov for et telt til virksomheden, diverse arrangementer eller skal have planlagt et bryllup eller konfirmation, så har vi med garanti løsningen til en fordelagtig pris.


“Weber har været kunde hos Zederkof A/S flere gange og er meget tilfredse med både produkter og service. Senest købte vi StandUp messe telte med vores logo påtrykt. StandUp messe telte bruger vi til arrangementer og events rundt om i hele Danmark. Derudover i byggemarkeder og til Stjernegolf”
. Pia Kromann fra Weber-Stephen Nordic.

Find professionelle partytelte, fold-ud-telte, multipavilliontelte m.m. her

Vi har forsøgt at have en bred vifte af telte, så du kan finde netop dén løsning, som passer til dit event og til ethvert professionelt formål. Vi kan skabe den løsning, der passer til din virksomhed, uanset om der er tale om et mindre fold-ud-telt til fx en koncert, byfest o.lign., eller om du skal have et stort partytelt – der også kan benyttes som messetelt – som kan rumme både gæster og produkter. Altså med andre ord hele din virksomhed. Her har du også mulighed for at brande din virksomhed og tiltrække nysgerrige blikke med motiv og logo.

Vores partytelte bliver i stor stil brugt til bryllupper, hvilket skyldes, at vi har satset stort på modulære løsninger i allerbedste kvalitet, så du kan sammensætte telte efter dit behov. Her kan du bl.a. dele dem i flere mindre telte eller samle dem til én stor. De er blevet udvalgt på baggrund af deres hårdførhed mod den danske vind og vejr og de er dermed både holdbare og kan give din gæster en god oplevelse uden utætte samlinger og vandindtrængning samt for meget rusken i dug og stænger. Vi tilbyder derudover også de flotte pagodetelte, der med deres runde tag giver et mere festligt udtryk.

Vores multipavillontelte er en yderst populær løsning blandt vores kunder på grund af deres anvendelsesmuligheder. Deres smukke organiske former vil kunne imødekomme de fleste behov ved fx fester, studentergilder, messer og andre udendørs events. Her vil vi lige så anbefale vores bubble-telte , som er unikke promotionstelte og perfekte til de barske vejrforhold.

Tilbehør til din udvalgte teltløsning

Foruden vores lækre sortimenter af telte har vi også et udsøgt udvalg af tilbehør til disse, så du kan bringe dit teltevent op på det næste niveau. Med vores innerlining til telte har du mulighed for at skabe en hyggelig og eksklusiv atmosfære, der samtidig skjuler teltets sider og loft. Dette er en særlig populær løsning ved bryllupper.

Hvad er et bryllup uden et dansegulv? Med et lækkert gulv i teltet fjernes indtrykket af at være udendørs og du tilbyder dine kunder og gæster det perfekte festlokale skabt til dans og uden uhensigtsmæssigt overflader. Du har desuden også mulighed for at tilkøbe gulvtæpper til dit gulv. Skulle det gå hen og blive en smule køligt i løbet af aftenen, har du også mulighed for at få forskellige typer af opvarmning til telte her på vores side.

Zederkof har kvalitetstelte til ethvert professionelt formål

Vi er totalleverandør af alle slags telte, hvilket betyder, at du er kommet til rette sted, hvis du er på udkig efter en mulig løsning. Vores kvalitet er din garanti og du er altid sikret minimum 3 års garanti ved et køb hos os. Hvis du sidder inde med spørgsmål til vores sortiment af telte eller mod forventning ikke fandt det, du søgte, så kontakt os gerne. Vores medarbejdere sidder klar i kundeservicen til at rådgive dig. Du vil desuden kunne få hjælp både før, under og efter dit køb fra os, hvis dette bliver nødvendigt for dig.