Cafestole

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hvis du er på udkig efter cafe stole til din restaurant, café, hotel lobby eller lignende, er du landet det rette sted. Hos Zederkof finder du et bredt udvalg af cafestole til både indendørs og udendørs brug. Vores sortiment rummer både klassiske cafestole, franske cafestole i flet, teakstole, klassiske restaurantstole samt stole i rustfri stål. Fællesnævneren er den professionelle kvalitet og de tidløse designs, som sikrer dig et holdbart produkt både i forhold til robusthed og æstetik.

42 resultater

Sorter efter

Cafestole til de fleste lejligheder

Hvis du er på udkig efter cafe stole til din restaurant, café, hotel lobby eller lignende, er du landet det rette sted. Hos Zederkof finder du et bredt udvalg af cafestole til både indendørs og udendørs brug. Vores sortiment rummer både klassiske cafestole, franske cafestole i flet, teakstole, klassiske restaurantstole samt stole i rustfri stål. Fællesnævneren er den professionelle kvalitet og de tidløse designs, som sikrer dig et holdbart produkt både i forhold til robusthed og æstetik. Se alle vores udendørs cafestole.

Vi sigter hele tiden efter et bredt sammensat sortiment af cafestole, som både indeholder klassiske designs, samtidig med vi prøver at være på linje med tidens trends og tendenser i forholdt til farve og design.

Ønsker du en komplet indretning eller måske en fornyelse af dit serveringsmiljø, har vi også et stort udvalg af bordplader og understel til både indendørs og udendørs brug.

Hvilke materialer kan man få cafe stole hos Zederkof i?

Hos Zederkof har vi cafestole i mange forskellige materialer. Vi har cafe stole i alt fra polyrattan, aluminium, træ, plastik, kunstlæder, velour, rustfrit stål til textylene. Nogle caféstole egner sig både til udendørs og indendørs servering, mens andre kun er anvendelige inden døre.

Uanset hvilken cafestol, du vælger, er du garanteret en cafe stol i materialer, der er slidstærke og holdbare, hvorfor vi selvfølgelig også tilbyder 3 års garanti på alle vores cafestole ved almindelig brug og slitage.

Franske cafestole

Drømmer du om at henføre dine kunder til en fransk fortovscafé med harmonikamusik i ørerne og kaffe og en croissant i munden? Får caféstole i flet dit frankofile hjerte til at slå et ekstra slag? Eller er du bare vild med cafe stole i flet? Uanset så er du igen landet det rette sted. Hos Zederkof har vi et stort udvalg af franske cafe stole, som tilfører den helt rettet stemning på fortovscafeen, gårdhaven, loungeområdet eller lignende. Uanset placering tilfører vores franske cafestole indretningen stemning og karakter. Vi har franske caféstole med eller uden armlæn, med sæde af polyrattan eller textylene, i flere forskellige materialer, farver og designs. Med andre ord er vores udvalg af franske cafe stole stort.

En af vores mest populære franske cafe stole er Paris cafestol i flet, som med sit elegante og stilrene udtryk tilfører indretningen et elegant og smagfuldt touch. Foruden cafestol findes Paris ligeledes som bænk.

Hvilken cafestol skal jeg vælge?

Hvilke cafe stole du vælger, afhænger i høj grad af brugssituationen. Først og fremmest er det vigtigt at have in mente, hvorvidt caféstolene skal anvendes udendørs og/ellers indendørs. Vores cafestole i polyrattan, aluminium, teak og rustfrit stål er alle hårdføre materiale, som er modstandsdygtige overfor det lunefulde danske vejr. I vinterhalvåret, hvor udeserveringerne er på et minimum, anbefaler vi dog så vidt muligt at opbevare cafemøblerne inden døre, uanset materiale. På den måde sikrer du en længere holdbarhed på dine cafe stole.

Til indendørs servering har vi også et bredt udvalg af slidstærke og stilfulde cafe stole.

Flere af vores cafe stole fås i flere farver end de viste, så du kan altid kontakte en af vores dygtige medarbejdere eller besøge os i vores showroom i Fredericia, for at høre mere om dine muligheder. Du kan besøge os i vores showroom på Pris Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os på matriklen, kan du altid skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom