Duge

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

24 resultater

Sorter efter

Bordduge

Uanset om du planlægger et stort familiebryllup eller står over for den første store konference i virksomheden, spiller de fysiske omgivelser en stor rolle for mødet imellem mennesker. Netop derfor er det også en god investering at gøre noget særligt ud af rammerne forud for din begivenhed. Hos Zederkof finder du et stort udvalg af bordduge til konkurrencedygtige priser, så du allerede nu kan begynde at planlægge din næste sociale sammenkomst.  

Et stort udvalg af duge til enhver lejlighed

Man skal aldrig undervurdere betydningen af en flot bordudsmykning. Med vores store udvalg af bordduge, som vi har samlet her på siden, kan du være helt sikker på at finde noget, der passer til den pågældende begivenhed. Iblandt vores udvalg finder du både duge til rektangulære og runde borde samt formduge til ståborde, der egner sig særligt godt til fx receptioner. Inden du vælger din dug, kan du bl.a. tage stilling til:
  • Farve – vælg imellem flotte, stilrene farver i nuancerne hvid, beige, sort eller marineblå.
  • Størrelse – vi har både små og store størrelser bordduge, der passer til både runde og rektangulære borde.
  • Plisseret eller ej – gør stemningen endnu mere festlig med vores udvalg af plisserede duge.
 

Sådan vælger den rigtige dug til et rundt bord

Et rundt bord skiller sig ud fra de traditionelle rammer og er en god måde at mødes på. Den største fordel ved det runde bord er, at alle dine gæster kan se hinanden, hvilket gør det nemmere at føre samtaler, der inddrager alle på samme tid. Men hvad skal du være opmærksom på, inden du vælger dug til rundt bord? Først og fremmest er det afgørende, at du finder en dug med den rigtige diameter. Inden dit køb må du tage stilling til, hvor langt du ønsker, at din dug skal gå ned over bordet. Jo længere en dug, des mere formelle og stilfulde rammer vil det skabe.  

Find den perfekte dug til bordet gennem os

Hos Zederkof har vi gjort det til vores mission at skabe de bedste rammer, hvor mennesker kan mødes. Derfor ønsker vi at være din førende forhandler af bordduge til enhver lejlighed og sammenkomst. Ønsker du at besigtige vores bordduge, er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske showroom, der ligger placeret i Fredericia. Derudover tilbyder vi altid at give dig et uforpligtende tilbud inkl. fragt til en specifik adresse, hvis du ønsker det.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom