Tilbehør varme

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af diverse tilbehør til alle vores varmere. Vi har alt fra overtræk til de store terrassevarmere, beslag, kabler til varmestyring.

12 resultater

Sorter efter

Mangler du tilbehør til din terrassevarmer?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af diverse tilbehør til alle vores varmere. Vi har alt fra overtræk til de store terrassevarmere, beslag, kabler til varmestyring. Se også hele vores udvalg af terrassevarmere.

Er det nødvendigt med overtræk til terrassevarmere?

Det korte svar er ja! Som med det meste andet skal din terrassevarmer også passes og plejes – særligt når den primært står udendørs i en periode. Med det omskiftelige danske vejr anbefales det altid at overdække sin terrassevarmer med et overtræk, når den ikke er i brug og hvis ikke du har mulighed for at opbevare den indendørs i et skur, garage eller lignende. Se vores store udvalg af forskellige overtræk til vores terrassevarmere på siden her.

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om, hvilket overtræk du skal vælge eller om vi mon ligger inde med netop den reservedel, du mangler, kan du altid kontakte en af vores dygtige medarbejdere. Du kan enten skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefonen har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom