Stabelstol

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

53 resultater

Sorter efter

Stabelstole til de fleste lejligheder

Er du på udkig efter de perfekte stole der kan stables, som scorer højt på brugervenlighed og ergonomisk design? Hos Zederkof har vi et stort udvalg af stabelstole i professionel kvalitet. Vi har alt fra stabelbare stole med eller uden kobling, med eller uden polster, i plastik og stål til praktiske vogne til nem opbevaring og sikker transport. Vi har stabelstole til de fleste begivenheder og arrangementer som konferencer, undervisning, foredrag, møder, bryllupper og konfirmationer. Listen kunne fortsætte i det uendelige, men fællesnævneren er den høje og slidstærke kvalitet og det brugervenlige og ergonomiske design.

Hvilken type stabelstol skal jeg vælge?

Hvilken type stabelstol du skal vælge, afhænger af brugssituationen. Vi har stabelstole til de fleste lejligheder: Til udlejning, konferencer, undervisning, møder, større som mindre fester og arrangementer. Når du skal købe stabelstole til professionelle miljøer, er det en god idé at overveje, hvordan de skal bruges. Er det eksempelvis konferencestole, som gæsterne skal sidde mange timer i, bør der være lændestøtte i ryglænet. Skal stolene kunne anvendes til bespisning og holde sig pæne i mange år frem, bør de være smudsbestandige og rengøringsvenlige, som vores stabelstole i plast. Vi har hos Zederkof et stort udvalg af stabelstole, som både er praktisk anvendelige samt udført i smarte og tidløse designs. Vi forhandler stole i mange typer af materiale, bl.a. plast, stål, træ, stof og læder, med høj og lav ryg, med eller uden kobling samt med eller uden polster. Derudover har vi også et stort tilbehørsprogram med alt fra stoleovertræk til vogne til sikker transport og smart opbevaring.

Skal jeg vælge en stabelstol med eller uden polster?

Hvorvidt du skal vælge en stabelstol med eller uden polster, afhænger igen af brugssituationen. Polstrede stabelstole giver en høj siddekomfort, men egner sig ikke til udendørs brug. Derimod er det et oplagt valg, hvis stabelstolen skal anvendes til eksempelvis konferencer, undervisning eller i mødelokalet, hvor folk skal sidde ned i længere tid. Vi har både stabelstole med kun polstrede sæde eller polstrede sæde og ryg. Vælger du stabelstole med polster, skal du ikke være nervøs for holdbarheden ved kontinuerligt brug. Slidstyrken på møbelstof angives i Martindale. Det beskriver, hvor slidstærkt det stofmateriale, en stol er lavet i, er. Møbler til privat brug skal som minimum ligge mellem 15.000-25.000 Martindale, hvorimod møbler til professionelt brug anbefales at ligge på minimum 30.000 Martindale. Slidstyrken på størstedelen af alle vores stabelstole med polster er derfor på minimum 30.000 Martindale, hvorfor du kan regne med en slidstærk og holdbar stabelstol med polster, uanset hvilken model du vælger. Derudover er polstret på de fleste af vores stabelstole brandhæmmende.

Skal jeg vælge en stabelstol med eller uden kobling?

Vi forhandler både stabelstole med eller uden kobling. Med kobling betyder i sin enkelthed, at du har mulighed for at sammenkoble alle stole på lange rækker, så du blandt andet undgår stolekaos ved større forsamlinger. Alle vores stabelstole med kobling har koblingskroge på begge sider. Stabelstole med kobling er velegnede til konferencer, undervisning, foredrag, ved større forsamlinger og lignende. Hvorvidt du skal vælge stabelstole med kobling, er derfor et spørgsmål om behov ift. brugssituationen. Hvis opstillingen af stole og borde skal være fikseret, er det det oplagte valg, skal indretningen være mere fleksibel og måske kunne ændres undervejs, er stabelstole med kobling ikke den mest optimale løsning. Dertil har vi ligeledes stabelstole med kobling og polster, som giver en ekstra god siddekomfort ved længerevarende stilsiddende aktivitet.

Har I tilbehør til stabelstole?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af diverse tilbehør til stabelstole. Vi har alt fra små skruer, samleclips, hynder, vogne, overtræk til skriveplader. Overtræk anvendes ofte til festlige begivenheder som bryllupper, konfirmationer eller lignende, da overtræk tilfører indretningen et ensrettet og elegant touch. Derudover har vi ligeledes overtræk til opbevaring af stabelstolene. Skriveplader til stabelstole er oplagte til eksempelvis konferencer, møder, eksaminer eller undervisning, hvor der skal tages noter. Skrivepladerne fås både som højre- og venstrevendte. For sikker transport og nem opbevaring har vi stolevogne til vores forskellige stabelstole.

Er du i tvivl om valg af stabelstol?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type stabelstol der egner sig bedst til netop dit behov, om du skal vælge med eller uden polster, så kan du altid ringe ind og få gode råd og vejledning af en af vores dygtige medarbejdere. Du kan enten ringe eller sende en mail på +4589121200 eller info@zederkof.dk. Telefonen har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom