Gas-varmere

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Leder du efter en måde at nyde dit udendørsrum på hele året rundt? Zederkof har den perfekte løsning – vores gasvarmere til terrasser! Disse stilfulde og funktionelle varmeapparater er perfekte til enhver lejlighed, uanset om du skal underholde gæster eller bare slappe af udendørs.

7 resultater

Sorter efter

Køb terrassevarmere på gas

Leder du efter en måde at nyde dit udendørsrum på hele året rundt? Zederkof har den perfekte løsning – vores gasvarmere til terrasser! Disse stilfulde og funktionelle varmeapparater er perfekte til enhver lejlighed, uanset om du skal underholde gæster eller bare slappe af udendørs. Vores gasvarmere fås i en række forskellige stilarter og størrelser, der passer til dine behov, og vi rådgiver dig altid gerne om, hvilken en der er den rigtige til dig. Kontakt os i dag på info@zederkof.dk eller +45 89 12 00, så sammensætter vi et godt tilbud til dine behov for terrassevarme. Se hele vores udvalg af terrassevarmere

Hvad koster det at have en gasvarmer kørende

Ud over prisen for at anskaffe sig en gasvarmer, hvilket afhænger af den valgte model, er det ikke dyrt at holde en gasvarmer kørende. Det koster lige præcis det, som du indkøber dit gas til, og her bliver prisen selvfølgelig også påvirket af, hvor ofte og hvor længe du bruger din gasterrassevarmer.

Hvilken gasvarmer skal jeg vælge

Du har mange muligheder, når du skal en gasvarmer til din terrasse. En anbefaling på en af vores modeller er Zederkofs Planika terrassevarmer model – den perfekte måde at nyde dit udendørsareal hele året rundt. Uanset om du skal underholde gæster eller bare slappe af udendørs, er Zederkofs Planika den perfekte løsning for dig. Med sit kraftige varmeelement vil dette varmelegeme holde dig varm og behagelig hele natten lang. Og da den er gasdrevet, kan du være sikker på, at den vil give en ensartet, naturlig varme, der skaber hygge med sine smukke flammer. Zederkofs Planika model er også ekstremt let at bruge. Du skal blot tænde den og justere varmen til det ønskede niveau. Se også vore tilbehør til terrassevaremere.

Hvilken gasvarmer er bedst

Ønsker du at tage din udendørs underholdning til det næste niveau? Eller ønsker du bare, at dine gæster skal nyde din baghave eller terrasse fuldt ud? Zederkof har den perfekte løsning – vores gas-terrassevarmere! Uanset om du er vært for en særlig begivenhed eller event, eller om du beværter dine gæster i din café eller restaurant, eller om du bare tilbringer tid med nære og bekendte i privaten, vil vores gas varmeapparater holde jer varme og behagelige hele natten lang. Det, der får vores varmeapparater til at skille sig ud fra de andre, er, at de er:
  • De er nemme at bruge – du skal blot tænde dem og justere temperaturen efter din smag. De er også nemme at flytte rundt, så du kan placere dem, hvor du har brug for dem.
  • De er sikre at bruge – med en automatisk slukkefunktion behøver du ikke at bekymre dig om noget.

Gode råd om varmekilder til café og restaurant

Gør det rigtige indtryk på dine kunder med de perfekte udendørs gasvarmere til terrasser. Kend dine behov og hav din vision for dit udeområde klar. Hos Zederkof ved vi, hvor vigtigt det er at gøre et godt indtryk, og vores team kan vejlede dig i at finde de bedste gasvarmelamper, der vil gøre den rigtige forskel for dit udendørs miljø. Uanset om du ejer en hyggelig café eller en autentisk restaurant, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit rum, så du sikrer, at dine kunder altid har det godt. Kontakt os i dag på info@zederkof.dk eller +45 89 12 00 for at få mere at vide om vores produkter.

Sådan handler du hos Zederkof

Det er meget let at handle i vores online webshop, og du er også velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 89 12 12 00 eller skrive til os på e-mail. Find dine produkter i vores shop. Inde på hver vare kan du se produktbeskrivelser og lagerstatus, og vi har hurtig levering på kun 1-2 hverdage. Du kan også se varen i vores kæmpe showroom på hele 700 m2 i Fredericia, inden du beslutter dig. Hos Zederkof har vi fra 1 år op til 10 års garanti, hvor hovedparten af vores produkter har en udvidet 3 års garanti. Vi er anerkendt for virkelig høj kvalitet og med vores skarpe kvalitetssikring står vi inde for kvalitet og holdbarhed på alle vores produkter. Derfor tilbyder vi 3 års garanti på langt de fleste af vores produkter. Vi udvider hele tiden vores sortiment med nye varer. Hos Zederkof begyndte vi med at sælge stole og borde, og nu har vi over 20.000 produkter i sortiment, der dækker fra konferencestole til caféstole, parasoller, store partytelte samt isenkram.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom