Bænk

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Er du på udkig efter bænke til din restaurant eller café? Hos Zederkof har vi et stort og velassorteret udvalg af stilrene og holdbare bænke, der er skræddersyet til brug på restaurant eller café. En bænk, der bruges dagligt, skal både kunne holde til sliddet og samtidig være nem at vedligeholde.

8 resultater

Sorter efter

Bænke til restaurant og cafe

Er du på udkig efter bænke til din restaurant eller café? Hos Zederkof har vi et stort og velassorteret udvalg af stilrene og holdbare bænke, der er skræddersyet til brug på restaurant eller café. En bænk, der bruges dagligt, skal både kunne holde til sliddet og samtidig være nem at vedligeholde. Se blandt andet vores populære Paris cafebænk

Bænke til udendørs brug

I Danmark er vejret uforudsigeligt, men restaurant- og cafégæster sætter alligevel stor pris på at kunne sidde udendørs. Det stiller krav til de møbler, som du sætter udenfor. De skal være vejrbestandige og robuste, samtidig med at designet skal være i orden. Bænkene i galvaniseret stål, som du finder lige her på siden, er konstrueret med netop dette formål for øje. Du finder ikke en mere solid og vedligeholdelsesfri bænk, så det er en investering, der giver rigtig god mening. Vores cafébænke med flet i polyrattan og alustel er ligeledes solide og vejrbestandige bænke, som foruden lang levetid er det æstetiske og moderne valg. På udkig efter en cafebænk? Se vores store udvalg.

Bænke til indendørs brug

Hvis du leder efter en stilfuld bænk til indendørs brug, så har vi flere muligheder i sortimentet. En velplaceret bænk kan give mening og stil til eksempelvis en entré, en garderobe eller et lounge-område. Vores bænke er designet, produceret og tiltænkt professionel brug.

Har du brug for hjælp?

Hos Zederkof er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type cafe- eller restaurantbænk, du skal vælge. Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia, hvis du vil have syn for sagen. Du har altid mulighed for at skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom