Gulve

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Materiale
Længde

2 resultater

Sorter efter

Brugbare og solide gulve til telt

Skal du til at holde dit næste teltevent eller er du stadig i gang med at planlægge? Så kan du hos Zederkof få brugbare og solide gulvløsninger til telte af enhver art og som en indendørs mulighed. Uanset hvilket partytelt du har eller hvilken fest eller begivenhed du skal kaste dig ud i, har vi gulvplader i træ eller plast, som sagtens kan klare det danske vejr og dens kolde temperaturer. Med vores gulve kan du nemt konkurrere med indendørs faciliteter. Vores gulvplader i træ giver et elegant udtryk, hvortil du kan købe aluskinner for et mere lige og fastlåst gulv. Vores plastgulve fås i farverne grå, grøn eller sort, som desuden er lette transportere, montere og demontere. Gå på opdagelse i vores sortiment og se, hvorvidt vi har det underlag, du havde i tankerne.

Få dine gulvplader til telte i træ eller plast her

Zederkof er en af Danmarks førende virksomheder indenfor gulvløsninger til telte, derfor er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvilke gulvplader og -type, du gerne vil have til din teltfest. Der kan være mange arrangementer, hvor det at befinde sig udenfor i et telt er den ideelle løsning eller den mest oplagte, derfor skal du have in mente, hvad teltets primære anvendelse er, når du skal vælge en gulvløsning. Det samme gælder også for det udendørs underlag, hvor teltet befinder sig. Disse to elementer er nemlig afgørende for valget af gulv. Det vil være frustrerende, hvis gulvet eller mangel på samme skulle ødelægge dit event eller dine gæsters fest.

Hvilket gulv skal du vælge til dit teltevent?

Hvilket gulv du skal vælge til dit teltevent, kommer helt an på to elementer: beliggenhed og anvendelse. Overvej om du skal holde en fest, hvor der forventes et dansegulv eller er den primære hensigt blot at sidde og nyde et lækkert måltid? Dernæst er det af stor betydning, hvorvidt teltet skal stå på et fast underlag som fliser eller asfalt, eller om det skal stå på et blødt underlag som græs, sand eller grus. Trægulve er det populære valg i disse situationer, eftersom de er hurtige at montere, fungerer optimalt på et fast underlag og hvor de samtidig kan suppleres med et teltgulvtæppe ovenpå. Gulvtæppet har nemlig en lyddæmpende og skridsikker funktion, som vil sprede hyggelig atmosfære i ethvert telt eller festlokale. Trægulvplader kan desuden også anvendes indendørs som dansegulv, hvis du vil sikre dig et solidt underlag uden at slide på det eksisterende gulv. Plastgulvplader bliver også hyppigt anvendt ved meget store arealer. Som tidligere nævnt kan vi levere denne type gulvplade i flere farver, så du netop kan finde den, som passer til din fest. Plastgulve kan enten håndteres som plader eller i ruller efter eget valg, hvorfor de er super nemme at få lagt ud. Disse kan desuden også bruges til indendørs brug, hvis du gerne vil skåne underlaget f.eks. ved gangarealer, koncertsale eller lignende.

Zederkof kan være medarrangør til alle dine fester

Hos Zederkof er vi specialister, når det kommer til teltløsninger og supplement til dette. Derfor vil vi hellere end gerne være medarrangør til dine arrangementers indretning og lokationsudnyttelse, hvis der er behov for det. Vi har nemlig erfaret efter mange år i branchen, at gulvunderlag altid giver en bedre teltoplevelse, danseoplevelse osv. og dette gælder både indendørs og udendørs. Hvis du ønsker vores hjælp, sparring eller rådgivning ved en af dine fester, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. En af vores kvalificerede medarbejdere sidder altid klar til at besvare din mail, opkald eller chatbesked, uanset om det er før, under eller efter dit køb fra os.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom