El-varmere

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Med en elektrisk terrassevarmer kan du udvide dit udendørs opholdsrum og nyde behagelige temperaturer selv på de koldeste dage. Disse varmeapparater er et populært valg, fordi de er overkommelige og nemme at bruge, og fordi de giver meget varme i timevis. Så hvis du leder efter en måde at gøre din baghave, terrasse eller din café eller restaurant mere komfortabel på, så overvej at investere i en elektrisk terrassevarmer.

9 resultater

Sorter efter

Køb elvarmere til terrasse, café og restaurant

En terrassevarmer på el er et nemt og energieffektivt valg til at få varme på terrassen og uden for din café eller restaurant. Uanset om du skal underholde gæster eller blot slappe af udendørs, har Zederkof den perfekte løsning til dig. Står du med spørgsmål til vores elektriske varmelamper, som du ikke kan finde svar på her, eller bare ønsker specifik rådgivning, så skal du ikke holde tilbage for at kontakte os på info@zederkof.dk eller telefon +45 89 12 12 00, og så sammensætter vi et godt tilbud til dine behov. Se alle vores terrassevarmere.

Hvad koster en elvarmer i strøm

Med en elektrisk terrassevarmer kan du udvide dit udendørs opholdsrum og nyde behagelige temperaturer selv på de koldeste dage. Disse varmeapparater er et populært valg, fordi de er overkommelige og nemme at bruge, og fordi de giver meget varme i timevis. Så hvis du leder efter en måde at gøre din baghave, terrasse eller din café eller restaurant mere komfortabel på, så overvej at investere i en elektrisk terrassevarmer.

Tre typer af elektriske terrassevarmere

Der findes tre forskellige typer af elektriske varmelamper: infrarød, halogen og reflektorvarme. Alle tre typer kommer i forskellige prisklasser, med forskellig levetid og med variation i mængden af strøm den elektriske varmer bruger. Generelt er elvarmere energieffektive, da de bruger omkring 1,5 kWh. Uanset hvilken model du går med, så er de nemme at få i gang, da du bare skal sætte stikket i strømforsyningen og trykke på start, og så er du klar til at nyde de kølige sommeraftner og se gæsterne strømme ind på dit sted. Se også vores tilbehør til terrassevarmere.

Hvilken elvarmer skal jeg vælge

Ønsker du at gøre dit udendørsrum mere behageligt? Zederkof har lige det, du har brug for med vores store udvalg af elektriske terrassevarmere. Vores diskrete og brugervenlige vægmonterede og parasolmonterede varmeapparater er perfekte til mindre områder, mens vores høje gulvmodeller er fantastiske til større områder. Vores udvalg af elvarmere til udendørsbrug er stort og dækker over varmere til din terrasse fra en billigere prisklasse til de bedste modeller, som har en pris svarende til kvaliteten.

Hvilken elvarmer er bedst

Ønsker du at forlænge din terrassesæson hele året rundt? Så kig ikke længere end til vores elektriske terrassevarmere! Men hvilken elvarmer er bedst, tænker du måske? Det første, du skal gøre, er, at afdække, hvilke behov du står med for disponering af varme. Dit behov er afgørende for, hvad der er bedst for dig. Disse varmeapparater er den perfekte måde at holde dit udendørsrum behageligt, uanset om du ønsker at holde kulden væk på en kølig aften eller ønsker at nyde dit terrasseareal i efterårs- og vintermånederne. Vores sortiment af elektriske terrassevarmere omfatter varmeapparater, der kan monteres på parasoller, vægge eller i telte – eller du kan vælge en stående model, der giver varme lige der, hvor du har brug for det. Så lad ikke det kolde vejr holde dig og gæsterne inde – få fat i en elektrisk terrassevarmer i dag, og få dit udendørsrum til at føles behageligt hele året!

Elvarmer til parasol

Vi præsenterer 1500w infrarød fra Zederkof. Denne alsidige og kraftfulde enhed kan monteres direkte på en parasol-arm med et enkelt beslag, hvilket gør den perfekt til at holde dine gæster behagelige udendørs. Uanset om du nyder en sommeraftensgrill eller en efterårssammenkomst, vil dette varmelegeme holde jer varme og hyggelige. Lad ikke det køligere vejr stoppe jer fra at tilbringe tid udendørs – bestil din 1500w infrarød varmelampe i dag!

Gode råd om varmeapparater til café og restaurant

Vores gode råd til dig som ejer af en hyggelig café eller autentisk restaurant, og som ønsker at gøre noget specielt og mindeværdig ved indretningen, er at kende dit udeområde, dine kunders og din bygnings behov. Vi kan guide dig til at finde de bedste elektriske varmelamper, som vil gøre den rette forskel for dit udemiljø. Kontakt os på info@zederkof.dk eller telefon +45 89 12 12 00 i dag.

Sådan handler du hos Zederkof

Det er nemt at handle i vores webshop, og du er også altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer +45 89 12 12 00 eller kontakte os via e-mail. Gå på opdagelse i vores shop og find de produkter, du har brug for. Du kan se specifikationer og lagerstatus inde på hver vare, og vi har hurtig levering på 1-2 hverdage. Vi har også et kæmpe showroom på hele 700 m2 i Fredericia, hvor du kan se varerne, inden du beslutter dig. Hos Zederkof har vi fra 1 år op til 10 års garanti, hvor hovedparten af vores produkter har en udvidet 3 års garanti. Vi er anerkendt for ekstrem høj kvalitet, og på grund af vores skarpe kvalitetssikring står vi inde for kvaliteten og holdbarheden på vores produkter. Derfor tilbyder vi 3 års garanti på hovedparten af vores produkter. Vi udvider hele tiden med nye varer. Zederkof startede med at sælge stole og borde og har nu flere tusinde produkter i sortiment, der dækker alt fra konferencestole til caféstole, parasoller, store partytelte samt isenkram.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom