Foldetelte sortiment

Mangler du overdækning til et forestående arrangement, så bør du tage et kig på vores sortiment. Her finder du et stort udvalg af foldetelte i professionel kvalitet med diverse tilbehør, som giver dig muligheden for at sammensætte de forskellige komponenter, præcis som du vil.

Cafe_chair_assortment

Kundeservice +45 89 12 12 00

Levering 1-2 hverdage

Showroom på 700 m2

4.8 stjerner på Trustpilot

Udvalgte produkter fra foldetelte sortimentet

Se vores onlinekatalog for foldetelte

Se-vores-produkter-hos-andre

Se vores produkter hos andre

Hos Zederkof kan du få professionel rådgivning af konsulenter med flere års erfaring i indretning af hoteller, caféer eller restauranter. Se hvordan vi har hjulpet andre her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Sortimenter ude nu

Vi har sammensat 7 kataloger med specielle sortimenter her. Vi har udvalgt vores mest populære varer, nyheder og vores anbefalinger. Find inspiration til dit næste køb i vores kataloger her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Zederkofs kundeklub

Lad din virksomhed blive en del af vores kundeklub og få adgang til eksklusive personlige fordele såsom specialrabatter, nyheder, tilbud før alle andre og ekstra bonusser på udvalgte varer.

Vores 7 udvalgte sortimenter

Sortimenter med nøje udvalgte produkter til hele sæsonen

Find de rette foldetelte til jeres virksomheds behov

Zederkofs foldetelte er nemme at samle, skille ad og transportere til det næste arrangement. De fås i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dine behov – og du kan være sikker på, at alle varianterne har topkvalitet. Hos Zederkof kan du også tilkøbe sider til dit foldetelt, hvilket kan være nyttigt, hvis du vil skabe læ mod sidevind eller afskærme mod lav sol. Det er nemt at placere og justere de tilkøbte sider på egen hånd, og det giver dig endnu flere muligheder med dit foldetelt. Hvis du skal bruge foldeteltet i forbindelse med et virksomhedsarrangement, kan du få designet sider og tagdug med virksomhedens logo, så I får jeres helt eget unikke foldetelt. Det giver dig ikke kun beskyttelse mod sol og regn, men også en effektiv brandingmulighed.

Engrossalg af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom