Tilbehør parasoller

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Frisekant
Størrelse

Når parasollen først er på plads, har vi hos Zederkof en række forskelligt tilbehør til at opgradere parasollen med. Vi har et stort sortiment af tilbehør med alt fra parasolfødder, overtræk, tagrender, LED belysning, varmere til nedstøbningsrør og vægtsæt.

29 resultater

Sorter efter

Tilbehør til parasoller

Når parasollen først er på plads, har vi hos Zederkof en række forskelligt tilbehør til at opgradere parasollen med. Vi har et stort sortiment af tilbehør med alt fra parasolfødder, overtræk, tagrender, LED belysning, varmere til nedstøbningsrør og vægtsæt. Er du i tvivl om, hvilket tilbehør du skal købe til din parasol, om du skal nedstøbe eller have parasolfod, så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores dygtige medarbejdere på info@zederkof.dk eller +45 89 12 12 00.

Parasolfod eller nedstøbning?

Der er to måder at forankre din parasol på, enten ved nedstøbning eller på en parasolfod. Hvorvidt du skal nedstøbe din parasol eller blot købe en parasolfod til, er ofte et spørgsmål og præferencer og brugssituation. Man kan med fordel nedstøbe vores kæmpeparasoller for at højne stabiliteten, men en ulempe kan være, at du ikke er lige så fleksibel i din indretning af dit udemiljø med nedstøbte parasoller. Vores parasolfødder til kæmpeparasoller er meget stabile og ligeledes et sikkert valg. De mindre parasoller kan godt klare sig med en parasolfod og eventuelt vægtsæt, som kan tilkøbes til nogle af modellerne. Uanset er du sikret et stabilt fundament for din parasol med både vores parasolfødder og nedstøbning, men vi vil til enhver tid anbefale, at parasollen nedstøbes, da det er bedst i forholdt til vinden.

Hvilken parasolfod skal jeg vælge?

Afhængig af hvilken parasol, du køber, har vi forskellige parasolfødder, som passer til de forskellige modeller. Til vores hængeparasoller har vi ligeledes vægtsæt for at sikre endnu bedre stabilitet i det lumske danske vejr. Vi har både parasolfødder med og uden hjul samt i forskellige materialer og farver. Se vores store udvalg af markedsparasoller og parasoller fra Glatz.

Nice to eller Need to?

Vi vil ikke gøre os til dommere over, hvad der er uundværligt og undværligt tilbehør til dine parasoller, men vi vil gerne komme med anbefalinger til, hvad du som minimum skal gøre dig af overvejelser omkring ekstraudstyr til dine parasoller. Overtræk er eksempelvis altid en god idé at overveje, da det er med til at forlænge levetiden på parasollen. Selvom alle vores parasoller er af slidstærke materialer, har de stadig brug for beskyttelse mod det lunefulde danske vejr. Se vores guides til korrekt vedligehold af din parasol. Derudover er en parasolfod eller nedstøbning nødvendig, hvis ikke du allerede ligger inde med disse. Ønsker du derimod at udvide brugssituationen på parasollen, kan du med fordel bruge den som ramme omkring sommerhyggen, når aftenen falder på, ved hjælp af varmere og LED belysning. Med andre ord har vi et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til parasoller – det er blot op til dig at vælge.      
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom