Cafestole sortiment

Vores brede sortiment af cafestole rummer både de klassiske, franske i flet, teakstole samt i rustfri stål. Fællesnævneren er den professionelle kvalitet og de tidløse designs, som sikrer dig holdbare stole både i forhold til robusthed og æstetik.

Cafe_chair_assortment

Kundeservice +45 89 12 12 00

Levering 1-2 hverdage

Showroom på 700 m2

4.8 stjerner på Trustpilot

Udvalgte produkter fra cafestole sortimentet

Se vores onlinekatalog for cafestole

Se-vores-produkter-hos-andre

Se vores produkter hos andre

Hos Zederkof kan du få professionel rådgivning af konsulenter med flere års erfaring i indretning af hoteller, caféer eller restauranter. Se hvordan vi har hjulpet andre her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Sortimenter ude nu

Vi har sammensat 7 kataloger med specielle sortimenter her. Vi har udvalgt vores mest populære varer, nyheder og vores anbefalinger. Find inspiration til dit næste køb i vores kataloger her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Zederkofs kundeklub

Lad din virksomhed blive en del af vores kundeklub og få adgang til eksklusive personlige fordele såsom specialrabatter, nyheder, tilbud før alle andre og ekstra bonusser på udvalgte varer.

Vores 7 udvalgte sortimenter

Sortimenter med nøje udvalgte produkter til hele sæsonen

Caféstole der holder

Hos Zederkof har vi muligvis Danmarks største udvalg af caféstole. De er alle i professionel kvalitet og derfor får du altid 3 års garanti ved almindelig brug og slitage. Hvis du leder efter caféstole til din restaurant, cafe, hotellobby eller lignende steder, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af både indendørs og udendørs caféstole. Vores sortiment inkluderer klassiske cafestole, flettede franske cafestole, teakstole, klassiske restaurantstole samt rustfrie stålstole. Fælles for vores udvalg er den høje professionelle kvalitet og tidløse designs, som sikrer et holdbart produkt både i forhold til robusthed og æstetik.

Engrossalg af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom