Markedsparasoller

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Frisekant
Størrelse

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af markedsparasoller i forskellige former, farver og størrelser, som uden tvivl vil passe perfekt til din café, restaurant, hotel og lignende udemiljøer. Parasollerne er alle af solidt og vind- og vejrbestandigt materiale, æstetisk flotte at se på – og med 3 års garanti.

11 resultater

Sorter efter

Køb markedsparasoller til professionel brug

Hos Zederkof tilbyder vi professionelle og holdbare markedsparasoller til cafe, restaurant, festudlejere, festivaler, eventarrangører, street food, skoleinstitutioner og alle andre udeområder, hvor solbeskyttelse og æstetik er vigtigt. Vores store udvalg af parasoller er tilgængelige i forskellige farver, størrelser og former, og de er alle lavet af solidt og vejrbestandigt materiale, så du kan have glæde af din parasol i mange år. Vi tilbyder endda en garanti på 3 år, så du kan have fuld tillid til dit køb. Foruden at være slidstærke og vejrbestandige er vores udvalg af parasoller ligeledes kendetegnede ved mange smarte funktioner. Afhængig af model har parasollerne alt fra smart vippefunktion, intelligent hejsesystem og 360° roterbarhed til LED lys, der kan være med til at forlænge aftenen.

Hvad er en markedsparasol?

Men hvad er en markedsparasol? Markedsparasoller er den traditionelle model med parasolstangen i midten. De fås i flere forskellige størrelser, former og farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dit udendørs rum. Vores udvalg af markedsparasoller er i professionel kvalitet med et solidt stel og kraftigt stof, der er designet til at yde optimal beskyttelse mod både sol og regn. Når du køber en markedsparasol hos Zederkof, får du ikke kun stilfuldt og moderne design, men også en parasol, der er bygget til at holde. Der findes runde, rektangulære og kvadratiske markedsparasoller i mange forskellige designs. Du kan for eksempel vælge en markedsparasol med frisekant eller tilt-funktion, afhængigt af din stil og dine behov.

Sunbrella markedsparasoller: Den bedste beskyttelse mod sol og regn

Flere af vores luksus parasoller er lavet med Sunbrella-stof. Sunbrella-parasolduge er lavet af 100% akryl, der er farvet ved at opløse UV-resistente farvepigmenter i akrylfibrene, før de bliver spundet til garn. Dette betyder, at farven trænger hele vejen igennem fibrene og ikke falmer over tid. Sunbrella-tekstil giver optimal beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler, er yderst holdbart, vandafvisende og nemt at vaske, så Sunbrella parasoller kræver minimal vedligeholdelse og er modstandsdygtige overfor skimmel og mug. Stellene er fremstillet af aluminium, der er stærkt og let, så du nemmere kan flytte parasollerne. Materialet er også rust- og korrosionsbestandigt, så det vil give dig pålidelig solbeskyttelse i mange år fremover!

Hvilke markedsparasoller kan jeg finde hos Zederkof?

Hos Zederkof har vi et bredt sortiment af forskellige markedsparasoller, alle kendetegnede ved deres høje kvalitet. Med solide aluminiumsstel og vindstærke kvalitets stofduge er du garanteret nogle af de bedste parasoller på markedet, hvad end du er på udkig efter lidt skygge på legepladsen eller vil værne om dine gæster ved udendørs servering. Vi har et bredt udvalg af parasoller i forskellige størrelser, og i vores udvalg finder du alt lige fra en markedsparasol på 3×3 meter til kæmpe parasoller på 5×5 meter – så du kan vælge den variant, som passer til netop det område, du vil give skygge til. En stor markedsparasol kan give skygge til et stort areal, men hvis pladsen er begrænset, kan en mindre parasol virke mere harmonisk.

Zederkof tilbyder flere forskellige modeller – så uanset om du leder efter en kæmpe markedsparasol på 5×5 meter, en bambusparasol med palmetag eller en hvid markedsparasol med tilt, kan du finde det lige her. Beige markedsparasoller er meget populære, da de giver et diskret og stilfuldt look, men du kan naturligvis også vælge en markedsparasol i sort, hvid, grå eller noget helt femte, hvis det er dét, du foretrækker.Vi forhandler både kæmpe parasoller, hængeparasoller, parasoller med LED belysning samt 360 graders roterbare parasoller. Vi har parasoller for enhver smag – så lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige i dag!

markedsparasoller markedsparasoller

Glatz markedsparasoller: Din garanti for kvalitet og funktionalitet

I vores store sortiment af markedsparasoller kan du også finde vores udvalg af Glatz parasoller, der er kendt for deres funktionalitet og holdbarhed. Hos Zederkof forhandler vi kun de bedste produkter, og Glatz markedsparasoller er bestemt ingen undtagelse. Glatz er din garanti for parasoller af højeste kvalitet og håndværk, med en produktportefølje, der er udviklet til professionelt brug. Glatz-parasoller findes i flere forskellige farver, former og størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil og dine behov. Med Glatz er du garanteret at finde en paraply, der er både stilfuld og modstandsdygtig. Glatz-parasoller har desuden 10 års garanti på stellet, så du kan være sikker på at have din markedsparasol i mange år fremover. Vælg Glatz-parasoller af overlegen kvalitet, og nyd pålidelig solbeskyttelse i mange år fremover!

Runde vs. firkantede markedsparasoller

Hos Zederkof forhandler vi både firkantede og runde parasoller. Mens formen primært afhænger af personlig præference og smag, har de forskellige former også deres fordele – særligt de firkantede. En firkantet markedsparasol fungerer især godt, hvis du skal dække et stort areal, da flere af samme model med fordel kan placeres ved siden af hinanden. Du kan endda vælge at montere tagrender mellem parasollerne, så vand ledes væk ved regnvejr. Runde parasoller er ofte valgt af æstetiske årsager, men de kan være nemmere at placere i mindre områder. Det afhænger alt sammen af den stemning, du ønsker at skabe, og det udseende, du ønsker for dit udendørsrum. Når din markedsparasol er firkantet, giver den et mere moderne og stilrent udtryk, mens den runde form kan føles mere organisk. Det er vigtigt at understrege, at runde parasoller ikke er det ”dårlige” valg, men det æstetiske valg – og vores sortiment af runde parasoller er stadig af samme høje kvalitet som de firkantede.

Markedsparasol med eller uden frisekant?

De fleste af vores parasoller findes i varianter med eller uden frisekant. Men har sådan en kant overhovedet nogen betydning ud over at være et æstetisk element? Ja, det praktiske ved at vælge en parasol med frisekanter er muligheden for at få påtrykt jeres logo eller café-, restaurant- eller hotelnavn. Parasoller er meget velegnede som blikfang, og effekten er ikke den samme, hvis man trykker på toppen af parasoldugen, da det vil være knap så synligt, når parasollen er slået op. Hvis du ikke har et ønske om at få påtrykt logo eller anden branding på din parasol, er valget af parasol med eller uden frisekant udelukkende et spørgsmål om smag og æstetik.

Kan en markedsparasol andet end at kaste skygge?

En parasol skal selvfølgelig først og fremmest tilbyde skygge for solen, men når det basale er på plads, kan der skrues op for lidt federe og smarte features, som i flere tilfælde gøre parasollerne til multifunktionelle elementer i indretningen af din cafés, restaurants eller hotels udemiljøer. For eksempel kan markedsparasollerne også beskytte mod aftendug og regn, og hvis du vælger at montere tagrender mellem parasollerne, risikerer du ikke at regnvandet drypper ned på gæsterne.

Derudover har parasoller en æstetisk funktion og kan bruges til at skabe smukke og indbydende udendørsrum, og de kan bidrage til det overordnede udseende af din virksomhed. Her er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse, form og farve på parasollen. Mange parasoller findes med frisekant for at give en ekstra visuel effekt, men hvis du ønsker et klassisk look med rene linjer, er en parasol uden frise måske mere passende. Markedsparasoller kan også virke som blikfang, og hvis du vil have et stærkt statement i dit udendørs område, kan du overveje at købe en farvestrålende parasol eller parasoller med jeres navn eller logo.

Praktisk tilbehør til markedsparasoller

Hos Zederkof finder du også et stort udvalg af reservedele og tilbehør til markedsparasoller  – blandt andet dekorative lyskæder, praktiske LED lamper, varmelamper og tagrender, der kan gøre det muligt at sidde ude, selvom det er mørkt, køligt eller regner. Det kan være med til at forlænge sæsonen for udendørs servering, da det tilbyder beskyttelse mod det danske vejr, uanset hvilken side det viser sig fra. Hvis du af den ene eller anden grund har brug for nye parasolduge, så kan du også finde det hos Zederkof. De kan bruges, hvis du vil skifte til en anden farve eller forlænge levetiden på din parasol yderligere. 

Ingen markedsparasol kan stå uden en parasolfod, og derfor kan du naturligvis også finde forskellige typer og designs af parasolfødder, som kan sikre, at din markedsparasol står stabilt, og at du har de bedste forudsætninger for et smukt og behageligt udendørs areal. Vælg mellem klassiske parasolfødder, der tilbyder muligheden for at flytte parasollen efter behov, men også nedstøbningsrør, som er ideelle, hvis parasollen står fast ét sted. Uanset hvilken løsning du vælger, er du garanteret en parasolfod af høj kvalitet.

Indret et indbydende og behageligt udendørs areal

Vi har også et udvalg af udendørs caféstole og cafeborde, som er perfekte til at tilføje et ekstra strejf af stil og komfort for at indrette et attraktivt og appetitvækkende sted til udendørsservering. Du kan desuden finde praktiske bord bænkesæt, der egner sig godt til for eksempel festivaler og street-food. Kort sagt tilbyder Zederkof alt, hvad du har brug for til at skabe et varmt og indbydende udendørs område med markedsparasoller, der holder regn og sol væk – så du kan nyde dit udendørsareal endnu længere. Hos Zederkof er du sikker på at finde præcis det, du har brug for. Så vent ikke – besøg os nu for at finde de perfekte udendørs møbler og tilbehør!

Hvordan sikrer jeg mine parasoller et langt og lykkeligt liv?

Parasoller er som bekendt bygget til at stå udenfor, og derfor er de meget modstandsdygtige overfor det omskiftelige vejr, som vi er velsignet med her i Danmark. Men selvom man er solid og af høj kvalitet, har man stadig brug for lidt kærlig pleje og vedligehold en gang imellem. En let afvaskning med en blød børste og lidt sulfo fra tid til anden vil forlænge levetiden på din parasol betydeligt – og den ser næsten ny ud bagefter. Hvis parasollen bliver våd, er det en god idé at lade den tørre helt, inden du slår den sammen. Ved kraftig vind vil vi anbefale, at du slår din parasol sammen og sætter dit cover på. Uden for sæson skal du sørge for at opbevare parasollen tørt, hvor den kan ligge beskyttet, indtil havemøblerne findes frem igen. I vores guides kan du finde “Hvordan gør jeg min parasol ren?” og andre spændende indlæg med hjælp og inspiration til valg og vedligehold af parasoller.

Køb professionelle markedsparasoller hos Zederkof

Zederkof vil være førende på engrossalg af møbler og inventar i professionel kvalitet til erhverv. Vores fokus ligger udelukkende på B2B, og vi stræber efter at være one-stop grossist med alt, hvad du skal bruge, til at indrette din café, restaurant, kantine, mødelokale og meget mere. Uanset om du er på udkig efter en parasolfod eller parasol, tilbyder vi et bredt udvalg af farver og størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til din terrasse eller gårdhave – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vores parasolfødder er designet til at være robuste, så din parasol vil stå godt fast, og vores parasoller fås i en række forskellige designs og stilarter, så du kan finde en, der passer perfekt til dit udendørsrum.

Når du vælger en markedsparasol i professionel kvalitet, investerer du i et produkt, der vil holde i mange år fremover. Zederkof tilbyder parasoller, der er lavet i de bedste materialer, og med løbende markedsparasol tilbud, kan du også få den bedste pris. Uanset om du vælger en lille professionel markedsparasol med knæk eller en fast markedsparasol på 4×4 meter, kan du være sikker på at få vandtætte og UV-bestandige parasolduge med langvarig holdbarhed. Hvis du har brug for hjælp til at vælge en markedsparasol, skal du ikke tøve med at kontakte os på info@zederkof.dk eller +45 89 12 12 00. Vi står altid klar med gode råd og kompetent vejledning, og vi hjælper dig gerne med at finde den parasol, som matcher netop dit behov.

FAQ

Hvor stor skal en markedsparasol være?

Når du skal købe en markedsparasol, kan du vælge mellem forskellige størrelser. Størrelsen bør bestemmes af, hvor meget plads du har til rådighed, og hvor meget skygge du har brug for.

Hvad koster en stor markedsparasol?

Hos Zederkof kan du finde markedsparasoller i alle prisklasser. Der er kæmpe parasoller på 4×4 og 5×5 meter, hvor nogle koster under 2.000 kr., mens de mest luksuriøse markedsparasoller med tilhørende ekstraudstyr kan komme over 10.000 kr. 

Hvor kan man købe markedsparasoller til professionelle?

Hos Zederkof kan du finde et bredt udvalg af markedsparasoller til café, restaurant, hotel og mange andre erhverv. Alle parasoller er af høj kvalitet og kan holde til professionelt brug.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom