Bord

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Står du og skal til at vælge nye borde til caféen, restauranten eller måske til et konferencelokale? I så fald behøver du ikke at lede længe. Hos Zederkof har vi et stort udvalg af alt inden for bordverdenen til alle rum, brancher og forskellige typer af events.

274 resultater

Sorter efter

Borde

Står du og skal til at vælge nye borde til caféen, restauranten eller måske til et konferencelokale? I så fald behøver du ikke at lede længe. Hos Zederkof har vi et stort udvalg af alt inden for bordverdenen. Vi har både konferenceborde med fastrammet eller sammenklappeligt understel, borde- og bænkesæt i forskellige farver, klapbord i forskellige former og størrelser, restaurantborde, cafeborde og mange andre spændende produkter. Ved at klikke dig rundt i vores kategorier med de forskellige typer af borde, kan du finde frem til netop dét bord, som du mener, vil kunne opfylde jeres behov. Står du og skal til at indrette en ny restaurant eller café kan du også passende kigge nærmere på vores store udvalg af stole og loungemøbler, der uden tvivl vil gå godt i spænd med de nye borde, du har fundet interessante.

Find dine restaurant- og caféborde her

Hvad ville en café eller en restaurant være uden ensartede og flotte borde med tilhørende komfortable stole? Begge dele har stor betydning for indretningen, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af unikke og flotte borde, der både kan bruges til restauranten såvel som det hyggelige cafémiljø. Da bordene både kan stilles enkeltvis eller skubbes sammen, kan du være med til at indrette din restaurant eller café, som du ønsker. Desuden har vi funktionelle og flotte borde, der både kan bruges til indendørs og udendørs brug. Tøv derfor ikke med at trække bordene udenfor, hvis solen en dag står højt på himlen og dine gæster spørger, om det er muligt at sidde og sole sig, imens de nyder den lækre mad fra caféen eller restauranten. Er du glad for understellet på de borde, du allerede har, men mener du, at bordpladen kunne trænge til en udskiftning? Hos Zederkof ved vi godt, at det til tider ikke er så let af finde det helt perfekte bord. Derfor har vi gjort det muligt for dig at sammensætte dit eget bord, ved at have et stort sortiment af bordplader, som måtte falde i din smag. Passer jeres stel dog ikke til bordpladen, så har vi også et hav af understel, der vil passe godt til din nye bordplade. Både vores bordplader og understel kommer i en række forskellige designs og farver. Desuden har vi også sørget for, at priserne er varierende, hvorved ethvert behov kan blive dækket.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os

Sidder du inde med spørgsmål til vores borde – hvad end det er til caféen, restauranten eller til et tredje sted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar på tlf. +45 89 12 12 00, på info@zederkof.dk eller via vores chatboks nederst i højre hjørne. Skriv eller ring ind med dine spørgsmål, så besvarer vi dem glædeligt. Hos os får du altid 3 års garanti på de produkter, du har købt. Foruden dette prismatcher vi også, hvis du har fundet et af vores borde til en billigere pris et andet sted. Vi ser frem til at høre fra dig.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom