Bubbletelte

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Længde

Bubble teltet er et unikt koncept- og promotiontelt, der kan stå permanent udenfor hele året rundt. Det kan tåle vindstød på helt op til 100 km/t, hvilket gør det ideelt til de europæiske vejrforhold. Teltet kan anvendes åbnet eller med lukkede sider, så du har mulighed for at tilpasse det til vejret.

3 resultater

Sorter efter

Robuste bubble telte – perfekte til de barske vejrforhold

Bubble teltet er et unikt koncept- og promotiontelt, der kan stå permanent udenfor hele året rundt. Det kan tåle vindstød på helt op til 100 km/t, hvilket gør det ideelt til de europæiske vejrforhold. Teltet kan anvendes åbnet eller med lukkede sider, så du har mulighed for at tilpasse det til vejret. Står regnen ned i stænger, kan du skærme af og undgå, at alt i teltet bliver vådt og sjasket. Skinner solen derimod, kan du åbne op for det friske vejr. Med et bubble telt har du mulighed for opstilling på forskellige underlag som f.eks. jord, beton og fliser. Stellet består af lette aluminiumsrør, som kan fås i forskellige farver, hvorpå der kan monteres helt op til 400 kg lys og lyd. Teltene fås i tre forskellige størrelser og opstillingen tager ca. 1½ til 2 timer for to personer.

Markedsføring via digitaltprint på teltet

Bubble teltet kan anvendes til en masse forskellige begivenheder, og det giver gode muligheder for markedsføring via digitalprint med dit logo eller budskab. Med en fullprint-udgave er det muligt at kommunikere helt optimalt – ikke kun i budskaber, men også i farver og figurer, så du har større sandsynlighed for at fange de forbipasserendes blikke og interesse.

Med din virksomheds identitet printet på teltet kan der skabes de helt rette rammer for et univers, der omfavner din virksomheds DNA. Ved tillige at indrette teltet med møbler og interiør der passer til stilen, kan I skabe et gennemført rum, som vil inspirere de besøgende. 

Skab rammerne for en hyggelig stemning med et bubble telt

Hvad enten du er på udkig efter et bubble telt til en messe eller et udendørs bar- eller loungeområde, så er det vigtigt, at du sørger for at skabe en dejlig og behagelig stemning. På denne måde kan dine gæster føle sig godt tilpas i teltet.

I telte, hvor de besøgende skal kunne slappe af, er en hyggelig stemning særlig vigtigt. Sørg derfor for at finde nogle behagelige møbler, som gæsterne har lyst til at slænge sig i. Hos Zederkof anbefaler vi, at du ser nærmere på vores loungemøbler, hvoriblandt du kan finde et større udvalg af udendørs loungemøbler. Er det koldt udenfor, anbefaler vi desuden, at du udstyrer teltet med nogle varmelamper, så gæsterne kan holde varmen.  

Skal du have opstillet en bar i teltet, anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af diverse barmiljøer. Her kan du finde en række sammenklappelige barer, som netop er beregnet til forskellige udendørs arrangementer.

Kontakt os for råd og vejledning

Bubble teltet giver dig unikke anvendelsesmuligheder, og med vores forskellige størrelser kan du vælge netop den teltstørrelse, der passer til jeres formål. Et bubble telt er dog en større investering, og har du derfor behov for råd og vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette gælder, uanset om du ønsker nærmere informationer om teltene, eller om du
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom