Lanterner

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Vælg et design, der passer til dit udemiljø og til den omkringliggende arkitektur. Vi har både store og små lanterner, og du kan sagtens stille dem sammen i små klynger for at skabe lidt ekstra hygge og stemning. Vi har lanterner i alle mulige størrelser og alle i rustfrit stål, så de kan tåle at stå udenfor. Flere af vores lanterner har en krog til ophæng, så de eksempelvis kan hænge i udhænget eller måske i en gren fra et træ. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

8 resultater

Sorter efter

En lanterne eller flere er perfekte til at skabe en helt særlig stemning i haven, udestuen eller på terrassen. Lanterner kan bruges til at skabe hygge både om sommeren, men bestemt også om vinteren. På lune sommeraftener er det ekstra hyggeligt at sidde ude på terrassen med lys omkring dig, når mørket falder på. Om vinteren er der intet hyggeligere end at kigge ud på lyset, der brænder varmt uden for vinduerne. Lanterner er oplagte på hotellets terrasser eller restaurantens udendørsarealer. Det er både hyggeligt, men også en nem måde at skabe lys i haven på. Her skal du hverken bruge strøm eller ledninger. Alle de lanterner, vi forhandler hos Zederkof, kan selvfølgelig også anvendes indenfor, hvis det er.

Skab en hyggelig stemning med lanterner

Vælg et design, der passer til dit udemiljø og til den omkringliggende arkitektur. Vi har både store og små lanterner, og du kan sagtens stille dem sammen i små klynger for at skabe lidt ekstra hygge og stemning. Vi har lanterner i alle mulige størrelser og alle i rustfrit stål, så de kan tåle at stå udenfor. Vi har også ekstrastore lanterner, som kan anvendes til andet end lys og i kombination med mindre udgaver i samme design, skaber du en fin samhørighed i indretningen både ude som inde. Flere af vores lanterner har en krog til ophæng, så de eksempelvis kan hænge i udhænget eller måske i en gren fra et træ. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom