Bordbænkesæt

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et stort og velassorteret udvalg af bordbænkesæt i professionel kvalitet, som egner sig til et utal af forskellige begivenheder, arrangementer, events og fester, men også til institutioner og restaurationsbranchen. Vi har bord bænkesæt som hurtigt og nemt kan opsættes og pakkes væk igen, men vi har ligeledes bord og bænkesæt, som er velegnede til mere permanente opstillinger.

58 resultater

Sorter efter

Alsidige bordbænkesæt i professionel kvalitet

Bord-/bænkesæt er en alsidig løsning til enhver virksomhed, institution eller organisation, der ønsker at tilbyde siddepladser i det fri, og vi har bordbænkesæt, der er velegnede til en lang række brancher og miljøer. Festudlejere og eventarrangører kan bruge sammenklappelige bordbænke sæt til arrangementer såsom Oktoberfest, biergartens, fødselsdage, firmafester og andre begivenheder, hvor man ønsker at skabe en hyggelig og afslappet stemning. De foldbare bordebænkesæt er også velegnede til festivaler og koncerter, hvor de kan bruges som siddepladser til publikum eller som spisepladser til madboder og street food-stande.

Institutioner kan også drage fordel af permanent opstillede udendørs bordebænkesæt, da de er perfekte til skolegårde, legepladser og andre udendørsområder, hvor eleverne kan spise frokost eller samles til udendørs undervisning. Diverse virksomheder kan desuden nyde godt af at opstille bordbænkesæt på deres egne udendørsområder til møder eller frokostpauser, samt boligforeninger og andelsforeninger til gårdhaver og fællesarealer. Endelig er bordbænke sæt også populære blandt caféer og restauranter som alternativ til traditionelle havemøbler, da det kan tilbyde en mere uformel og stabil eller fleksibel løsning.

bordbaenkesaetbordbaenkesaet

Hvilke typer bord bænkesæt har I?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af rektangulære og kvadratiske bord og bænkesæt i forskellige størrelser. Vælg mellem bord bænkesæt i sort, der kan give et mere moderne og stilrent udtryk, eller bordbænkesæt i træ, som giver et mere naturligt og varmt udtryk. Nogle af dem har borde og bænke hver for sig, hvilket giver mere fleksibilitet, mens andre har bænk med bord integreret i én ramme, hvilket giver mere stabilitet. Vores små borde og bænke passer perfekt til fortovscafeerne. Vi har også bordbænke sæt designet specielt til børn, hvor sidde- og bordhøjde selvfølgelig er lavere.  Vores bord-/bænkesæt er lavet af holdbare materialer som træ eller metal, der kan modstå vind og vejr og er nemme at rengøre og vedligeholde. Der er forskellige modeller og stilarter at vælge imellem, afhængigt af formål og behov. Nogle bordebænkesæt er f.eks. sammenklappelige, hvilket gør dem nemmere at transportere og opbevare, mens andre er mere velegnede til permanent opstilling i offentlige eller private rum. Vores bordbænkesæt er fremstillet i nåletræ som fyrretræ eller grantræ, der er solidt og slidstærkt. Ved mere permanente opstillinger udendørs, hvor møblerne står i længere perioder ude i vind og vejr, udsættes bord bænkesættene for større grad af slitage, og derfor er mange af vores bænke og bordsæt lavet af trykimprægneret træ, der er mere modstandsdygtig over for råd, svamp og insekter.

Bord bænkesæt til børn

Bordbænke sæt til børn er perfekte til blandt andet havefester, institutioner, legepladser og børnemiljøer på caféer og restauranter. Bordebænkesæt til børn kan bruges i mange forskellige sammenhænge, såsom i skoler, parker og spisesteder. De er en alsidig møbeltype, der kan bruges til at skabe et børnevenligt miljø udendørs eller indendørs. Se vores børnebord bænkesæt her. Vores bordbænkesæt til børn er lavet af holdbare materialer, der kan modstå vejret og den slitage, der følger med børns leg og aktiviteter. Børne bord bænkesæt er en fantastisk måde at give børn et sted at sidde og nyde at være udendørs for at spise, lege eller tegne. Børn kan sidde sammen og lære at dele, samarbejde og kommunikere på en positiv måde. Dette kan hjælpe dem med at udvikle vigtige sociale færdigheder, som de kan bruge senere i livet.

Sammenfoldelige Standard og Brau bord-/bænkesæt

Brau og Standard er de traditionelle foldbare sæt, som ofte pryder festival- og markedspladser og lignende, og alle Standard og Brau bord bænkesæt fås alle i komplette sæt med bord og 2 bænke eller som enkeltdele. Vores bordbænkesæt med sammenklappelige understel gør både stablingen og opbevaringen hurtig og nem, og det er derfor en praktisk løsning til alt fra festudlejere, eventarrangører og festivaler til firmaarrangementer og restauranter. Vi har også siddehynder og ryghynder til Brau bord bænkesæt med ryglæn, som kan give øget komfort i situationer, hvor man sidder i længere tid – for eksempel på restauranter og caféer.

Hvordan bør bord bænkesæt opbevares?

Kontinuerlig udsættelse for eksempelvis vand kan medføre misfarvning af træet, hvorfor vi anbefaler at opbevare bordbænke sæt tørt, når de ikke anvendes. Inden borde og bænke bliver pakket væk igen, er det dog vigtigt, at de er rene og tørre. Til sikker og fleksibel opbevaring og transport anbefaler vi et praktisk opbevaringsstativ og -vogn. Vi har et udvalg af opbevaringsstativer i høj kvalitet, som kan rumme stabling af mange borde bænkesæt på én gang. Når bord og bænkesæt skal stables, gør vores opbevaringsstativer det ligeledes let og effektivt, idet der kan stables mange sæt i ét stativ, og de kan derved nemt flyttes rundt med truck, kran eller vogn og giver en praktisk opbevaring af bord og bænk sæt. Se vores tilbehør til bænkesæt

Funktionelle bordebænkesæt til ethvert behov

Bordebænkesæt til erhverv og offentligt brug er en alsidig og funktionel løsning, der passer til forskellige steder og situationer. De kan bruges i parker, på campingpladser, i skoler og til forskellige events som festivaler, byfester og markeder, hvor der er behov for robuste og praktiske borde og bænke. Bordbænke sæt kan også være med til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i områder, hvor mennesker mødes og interagerer, f.eks. i parker, på legepladser eller i rekreative områder. De kan fungere som et samlingspunkt, hvor man kan nyde en picnic, spille spil eller blot slappe af med venner og familie. Uanset hvilken type bord-/bænkesæt du vælger, er det vigtigt at vælge en model, der er holdbar, sikker og komfortabel. Pris, størrelse og stil er også vigtige faktorer at overveje, når du vælger det rigtige bordbænkesæt til sit formål. Samlet set er bordebænkesæt en praktisk og alsidig løsning, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i offentlige og private rum, hvor mennesker kan samles og nyde hinandens selskab.

Køb bord bænkesæt engros hos Zederkof

Når du vælger bord bænkesæt fra Zederkof er du sikret produkter i professionel kvalitet, som egner sig til opstilling på al slags underlag og kan anvendes år efter år, hvis de bruges og opbevares med omtanke. Zederkof er grossist med møbler til konferencer, hoteller, caféer, restauranter, udlejning, events og mange andre erhverv. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde det helt rette bord og bænkesæt, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores showroom i Fredericia. Du kan besøge os i vores showroom på Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os på matriklen, kan du altid skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os på telefon +45 89 12 12 00. Vi træffes på telefonen mellem 8 og 16 mandag-torsdag og 8-15 om fredagen. Vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte bord- og bænkesæt til dit arrangement, uanset om det er indendørs eller udendørs. Vores showroom kan åbnes for professionelle efter aftale i tidsrummet 10-14 mandag-torsdag.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål til bord og bænkesæt

Hvordan vedligeholder man bedst et bord bænkesæt?

De bordebænkesæt, du kan finde hos Zederkof, er stort set vedligeholdelsesfrie. Hvis de bare bliver rengjort og opbevaret tørt, kan de holde i mange år.

Hvilket materiale er bedst til et bord bænkesæt til udendørs brug?

Hvis dit bord-/bænkesæt skal stå udenfor, bør du gå efter solide materialer. Trykimprægneret nåletræ som fyr eller gran er et godt valg, da det er mere modstandsdygtigt over for vejr og råd.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom