Konferencemøbler

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Her på siden kan du se Zederkofs udvalg af professionelle møbler til konferencer og møder af alle slags. Kvaliteten af vores konferencemøbler er altid i top – alle vores produkter er designet med holdbarhed for øje. Vores konferenceborde, konferencestole og tilbehør er bygget til at holde, så du ikke behøver at bekymre dig om at skulle udskifte dem om nogle år. Og når du handler hos os, kan du være sikker på at få meget for pengene. Vi tilbyder uovertruffen kvalitet til konkurrencedygtige priser, så du ved, at du får det bedste tilbud.

129 resultater

Sorter efter

Konferencemøbler til konferencer og mødelokaler

Hos Zederkof har vi samlet alle konferencemøbler på ét sted. Udvalget er stort og i professionel kvalitet. Vi har både firkantede og runde konferenceborde samt smarte bord- og stolevogne til sikker og pladsbesparende opbevaring. Vi har et stort udvalg af forskellige konferencemøbler i forskellige former, farver og designs, som passer ind i de fleste lokaler – store som små. Skab en meningsfuld og smart indretning af konferencesalen eller møde- og undervisningslokalet med konference møbler fra Zederkof. Vores konferencemøbler er solide, holdbare og slidstærke. Vi tilbyder eksempelvis 10 års garanti på alle konference møbler fra Zown. Med andre ord kan vores konferencemøbler holde til at blive brugt igen og igen, år efter år. konferencemoeblerkonferencemoebler

Konferenceborde: Mange former, farver og størrelser

Når du skal vælge konferenceborde, er det vigtigt, at de er både robuste, flotte og funktionelle. Hos Zederkof kan du finde borde til møder og konferencer i alle størrelser og former. Vi tilbyder mødeborde i en række forskellige farver og overflader, der passer til ethvert interiørdesign. Du kan også finde tilbehør til borde såsom duge, der kan give et mere formelt og eksklusivt look til dit arrangement. Hvis du har brug for en fleksibel og omstillingsparat indretning, kan du med fordel vælge et af vores mange robuste og stabile foldeborde, der nemt kan foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug, og med vores vogne til borde er det lettere end nogensinde at flytte dem rundt. De firkantede klapborde kan nemt arrangeres i forskellige konfigurationer afhængigt af dit ønskede resultat. Vi har også runde klapborde, der. Vælg mellem klapborde i træ og klapborde i plast. Vi har alt fra høje ståborde, der er velegnede til messer og kan give et mere dynamisk miljø med plads til at mingle med andre deltagere, til lave loungeborde og loungestole, hvor gæsterne kan snakke og slappe af i komfort. Vores udvalg af møbler vil helt sikkert opfylde behovene til enhver begivenhed, stor eller lille. Med vores store udvalg af produkter er du sikker på at finde noget, der passer til dine behov. Hvis du har nogen spørgsmål til vores konferencemøbler, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Vi er her for at hjælpe dig med at finde de perfekte møbler til dit næste arrangement!

Slidstærke, funktionelle og komfortable konferencestole

Når du har valgt det perfekte konferencebord til dit rum, kan du fuldende det med vores stilfulde udvalg af mødestole. Fra komfortable loungestole til praktiske konferencestole med kobling, så stolene kan sættes sammen på rækker, kan du vælge de rigtige siddepladser til dit konference- eller mødelokale. Vi tilbyder et bredt udvalg af mødestole; vælg mellem konferencestole med eller uden armlæn, med eller uden kobling, med eller uden polstring i et bredt udvalg af materialer, stilarter og farver. Mange af vores stole til konference kan stables, hvilket tilbyder en praktisk og pladsbesparende opbevaringsløsning. Vi har desuden vogne til stole, så du nemt kan flytte rundt på dine stabelstole, hvis det er nødvendigt. Tilføj et stoleovertræk til vognen, så stolene er beskyttet mod støv og skidt, mens de er opmagasinerede.  Vi har også kontorstole, loungestole og høje barstole, så du kan indrette et komplet og professionelt kontor, mødelokale, messe- eller konferencecenter med alt, hvad der hører til. Du kan også finde tilbehør til stole som skriveplade som et pladsbesparende alternativ til borde, hvis du har brug for at indrette et funktionelt rum til undervisning, konferencer, foredrag og lignende, hvor deltagerne har brug for at tage noter. Skrivepladen kan monteres på Økonomi Polster stabelstol og Luxus Polster stabelstol.

Møbler og inventar til konferencer, messer og møder

Vi har et stort udvalg af møbler og inventar til at indrette lokaler, hvor mennesker mødes. Vores konferencemøbler er ikke blot solide og slidstærke, så de kan holde i mange år, men også både praktiske og stilfulde. Hos Zederkof gør vi en dyd ud af at sikre vores kunder høj kvalitet, effektivitet og æstetisk appel, så du kan føle dig tryg, når du handler hos os. Vi har desuden forskelligt tilbehør til konferencer, som kan sætte prikken over i’et til dit arrangement. Det kan for eksempel være en mobil bar, hvor deltagerne kan hente kolde drikkevarer, eller garderobestativer, så gæster har et sted at hænge deres overtøj. Med vores produkter kan du være sikker på, at din messe eller konference vil se både professionel og indbydende ud og samtidig være super funktionelt indrettet.  

Vores mest populære konferencemøbler

Hos Zederkof har vi mange års erfaring med rådgivning indenfor og salg af konferencemøbler. Vi kender de populære og sikre valg, når det kommer til indretning af lokaler, der er tiltænkt konferencer, undervisning, foredrag, møder og lignende arrangementer. Vi har både små og store konferenceborde, så du kan sammensætte småmiljøer eller indrette store lokaler med plads til alt fra 2 personer til 100+. Fælles for alle vores konferencemøbler er, at de er designet til at kunne passe og tilpasses til langt de fleste miljøer. Afhængigt af arrangementets eller mødets type har vi forskellige størrelser af konferencemøbler, som er velegnede til såvel de mindre og intime forsamlinger som til større arrangementer. Når det kommer til indretning, er det kun fantasien, der sætter grænsen. Flere af vores konferencemøbler har over 100 forskellige kombinationsmuligheder både i forhold til farve og størrelse. 

Nogle af vores mest populære konferencemøbler er eksempelvis:

Hvordan opbevarer jeg mine konferencemøbler?

Hvis du ikke har brug for eller mulighed for at have permanent opstillede konferencemøbler, eller du indimellem har behov for at anvende dine lokaler til andre formål, har vi et bredt udvalg af forskellige bord- og stolevogne til foldeborde og stabelbare konferencestole, så du nemt og sikkert kan opbevare og transportere dine konferencemøbler. Opbevaring af konferencemøbler på bord- og stolevogne giver ligeledes en mere pladsbesparende og fleksibel opbevaring. Inden du stiller borde og stole i et lagerrum for at vente på næste arrangement, anbefaler vi, at du rengør møblerne med en fugtig klud og lader dem tørre, før de bliver pakket væk. Hvis du gerne vil være sikker på, at stolene også er rene, når du finder dem frem igen efter kortere eller længere tid, kan du investere i stoleovertræk, som beskytter mødestolene på vognen.

Zederkof tilbyder engrossalg af konferencemøbler

Zederkof er en professionel og pålidelig grossist med salg af konferencemøbler B2B. Vi har et meget erfarent team hos Zederkof, og vi hjælper dig gerne med at finde de perfekte møbler til din begivenhed. Vi har dag-til-dag levering af vores lagerførte konferencemøbler, så du hurtigt og nemt kan få de konferencemøbler, du har brug for. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at du får kvalitetsmøbler til en god pris. Uanset om det er til et møde, et seminar, en messe eller et andet arrangement, har Zederkof den perfekte løsning til dig. Vores konferencesæt er perfekte til møder og arrangementer af alle størrelser og giver dig de møbler, du skal bruge, for at dine gæster kan få en god oplevelse. Med Zederkof’s mødeborde kan du være sikker på, at din arbejdsplads er både smuk og funktionel. Alle vores møbler er fremstillet af holdbare materialer, der er nemme at vedligeholde, og de er designet, så de kan passe ind i de fleste rum – både inde og ude. Desuden tilbyder vi konkurrencedygtige priser, så du får mest muligt for pengene. Uanset om du ønsker at indrette et stort eller lille mødelokale, har vi noget, der passer til dine behov. Hos Zederkof er du sikker på at finde alt, hvad der er nødvendigt for at skabe et professionelt og behageligt miljø til møder, messer, konferencer, undervisning, præsentationer, foredrag og meget mere. inventar til offentlige institutioner

Har du brug for råd og vejledning?

Hos Zederkof har vi stor erfaring med konferencemøbler, og har du spørgsmål eller brug for rådgivning til valg af konferenceborde og -stole til dit næste event, hjælper vi dig hellere end gerne. Skriv en mail til os på info@zederkof.dk, eller kontakt os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefonen er åben mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag. Du kan også besøge os i vores showroom på Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia, hvis du har brug for at se og røre møblerne, inden du bestemmer dig. Showroomet kan åbnes for professionelle efter aftale mandag-torsdag i tidsrummet 10-14. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe det perfekte miljø for produktive møder mellem mennesker!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom