Konferencemøbler

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

121 resultater

Sorter efter

Konferencemøbler i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi samlet alle konferencemøbler på ét sted. Udvalget er stort og i professionel kvalitet. Vi har alt fra konferenceborde i firkantede og runde former, konferencestole, bord- og stolevogne til sikker og pladsbesparende opbevaring til alskens tilbehør såsom skriveplader og duge. Vi har et stort udvalg af forskellige konferencemøbler i forskellige former, farver og designs, som passer ind i de fleste lokaler store som små. Skab en meningsfuld og smart indretning af konferencesalen eller møde- og undervisningslokalet med konference møbler fra Zederkof. Vores konferencemøbler er solide, holdbare og slidstærke. Vi tilbyder eksempelvis 10 års garanti på alle konference møbler fra Zown. Med andre ord kan vores konferencemøbler holde til at blive brugt igen og igen, år efter år.

Vores mest populære konferencemøbler

Hos Zederkof har vi mange års erfaring med rådgivning indenfor og salg af konferencemøbler. Vi kender de populære og sikre valg, når det kommer til indretning af lokaler tiltænkt konferencer, undervisning, foredrag, møder o.l. Vi har både små og store konferenceborde, så du kan sammensætte småmiljøer eller indrette store lokaler med plads til alt fra 2 personer til 100+. Fælles for alle vores konferencemøbler er, at de er designet til at kunne passe og tilpasses til de fleste miljøer. Afhængig af arrangementet eller mødetypen har vi forskellige størrelser af konferencemøbler, som både er velegnet til mindre, intime forsamlinger og til større arrangementer. Når det kommer til indretning, er det kun fantasien, der sætter grænsen. Flere af vore konferencemøbler har over 100 forskellige kombinationsmuligheder både i forhold til farve og størrelse. Nogle af vores med populære konferencemøbler er eksempelvis:
  • Dinner style 120×60
  • Kongress Style 120×45
  • Trend stol
  • Økonomi Polster stol

Hvordan opbevarer jeg mine konferencemøbler?

Hvis du ikke har mulighed for at have permanent opstillede konferencemøbler eller du indimellem har behov for at anvende dine lokaler til andre formål, har vi et bredt udvalg af forskellige bord- og stolevogne, som du nemt og sikkert kan opbevare og transportere dine konferencemøbler i. Opbevaring af konferencemøbler på bord- og stolevogne giver ligeledes en mere pladsbesparende og fleksibel opbevaring.

Har du brug for råd og vejledning?

Hos Zederkof har vi stor erfaring med konferencemøbler, og har du spørgsmål eller brug for rådgivning til valg af konferenceborde til dit næste event, konference eller lignende, hjælper vi dig hellere end gerne. Du kan besøge os i vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i Fredericia, kan du altid skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom