Barstol

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Siddehøjde
Bredde sæde
Dybde sæde
Dybde stol
Vægt
Max belastning
Stables

Hos Zederkof har vi et bredt udvalg af holdbare barstole i højeste kvalitet, der passer til ethvert barmiljø og stilretning. Her finder du blandt andet enkle barstole i minimalistisk og enkelt design, i ægte vietnamesisk bambus, polstrede barstole i tidløs design samt stole med et mere råt og industrielt udtryk.

25 resultater

Sorter efter

Barstole til enhver stilretning

Hos Zederkof har vi et bredt udvalg af holdbare barstole i højeste kvalitet, der passer til ethvert barmiljø og stilretning. Her finder du blandt andet enkle barstole i minimalistisk og enkelt design, i ægte vietnamesisk bambus, polstrede barstole i tidløs design samt stole med et mere råt og industrielt udtryk. Med vores robuste og elegante stole kan du give dine kunder en komfortabel oplevelse, der harmonerer med dit barmiljø. Til den professionelle bar tilbyder vi stole i alle prisklasser til både indendørs og udendørs servering. Derfor har vi flere modeller, som egner sig godt til skiftende klima- og vejrpåvirkninger. Vores stole kommer med 3 års garanti, og de mange modeller fås i flere farver og materialer, hvorfor vi er overbeviste om, at vi har de rette stole til jeres specifikke barmiljø. Netop derfor er vi Skandinaviens førende leverandør af barmøbler til kunder hos Horesta, hotel-, restaurant- og turisterhvervets landsdækkende branche- og arbejdsgiverorganisation.

Professionelle barmøbler

Alle vores barstole er særligt udvalg til professionel anvendelse, så I kan være helt sikre på at få brugbare barstole i de bedste kvalitetsmaterialer med lang levetid. Hvad enten jeres barmiljø skal have et klassisk eller mere moderne udtryk, kan I finde de bedste og billigste barmøbler på markedet hos os. I sortimentet finder du blandt andet barstole i træ, plast og metal, der passer perfekt i alle barmiljøer. Vi tilbyder barstole med og uden armlæn samt fodhviler, der fås i flere forskellige slags polstring, med flotte detaljer og i utallige farvevarianter. Om du leder efter stole til hoteller, restauranter eller cafeer med et klassisk eller trendy udtryk, så hjælper vi gerne med at sammensætte præcis den stemning du leder efter. Har du behov for flere informationer, så kontakt endelig vores kundeservice. Vi sidder altid klar på mail, telefon og i chatten for at besvare alle dine spørgsmål.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom