Konferenceborde

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Farve
Længde

50 resultater

Sorter efter

Konferenceborde i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af konferenceborde i professionel kvalitet, som passer ind i de fleste lokaler. Uanset størrelsen på dine lokaler, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rette konferenceborde til at danne ramme om dine arrangementer. Vores konferenceborde er klassiske, minimalistiske og i høj kvalitet. Vores konferenceborde er alsidige og anvendelsesmulighederne spænder bredt fra konferencer, møder, udstillinger, undervisning, eksaminer til mange former for events og arrangementer. Kendetegnende ved vores konferenceborde er:
  • Professionel kvalitet
  • Slidstærke og robuste
  • Høj max belastning – helt op til 1.050 kg(!)
  • Mange kombinations- og anvendelsesmuligheder
Se også hele vores store udvalg af konferencemøbler Vi har også et stort udvalg af øvrige borde. Måske mangler du et klapbord?

Hvilke typer af konferenceborde har I?

Vores konferenceborde fås i mange forskellige størrelser og farver samt i firkantede og runde former. Derudover har flere af varianterne flere forskellige farvekombinationsmuligheder, således konferencebordene kan tilpasse ud fra ønsker og behov. Du kan vælge mellem konferenceborde, der kan klappes sammen eller med en fast ramme til mere permanente opstillinger. Dertil kan du ligeledes kombinere dem vores store udvalg af konferencestole. Alle vores konference borde er robuste, slidstærke og i smarte designs, som kan holde til at blive brugt igen og igen år efter år. På flere af vores konferenceborde tilbyder vi endda 10 års garanti. Uanset hvilken type konferenceborde, du vælger, er du sikret konference borde som scorer høj på ergonomi, design og kvalitet. Kendetegnende ved konferenceborde fra Zown er den høje maxbelastning (op til 1.025 kg!), fleksibiliteten, muligheden for sammenkobling via et integreret låsesystem samt 10 års garanti. Kendetegnende ved Dinner Style konferenceborde er det moderne og stilrene udtryk, 8 forskellige størrelser, 24 farvekombinationer, 192 varianter i alt. Kendetegnende ved Kongress Style konferenceborde er det elegante og stilfulde udtryk, 4 forskellige størrelser, 24 farvekombinationer, 96 varianter i alt.

Har I sammenklappelige konferenceborde?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af sammenklappelige konference borde. Sammenklappelige konferenceborde er en smart og fleksibel løsning, der er oplagt til eksempelvis midlertidige opstillinger. De er yderst velegnede til lokaler med stor omskiftelighed samt lokaler, der eksempelvis bruges til undervisning, møder, eksaminer eller lignende aktiviteter. De sammenklappelige konferenceborde fås i flere forskellige størrelser. Derudover er sammenklappelige konferenceborde nemme at transportere og opbevare. Du kan med fordel tilkøbe en bordvogn, der vil gøre det nemt og enkelt at transportere og opbevare bordene.

Hvilke konferenceborde skal jeg vælge?

Hvilke konference borde du skal vælge, afhænger af brugssituationen og lokalet, de skal anvendes i. Vi har konferenceborde i mange forskellige størrelser i både runde og firkantede former. De firkantede konferenceborde fra Zown kan tilmed sammenkobles via et smart integreret låsesystem, hvilket åbner op for et utal af forskellige indretningsmuligheder, som kan tilpasses de fleste lokaler uanset størrelse. Vi har ligeledes flere forskellige runde konferenceborde i forskellige størrelser. Runde konferenceborde stiller lidt andre krav til lokalerne, da de tager mere plads end eksempelvis rektangulære konferenceborde. Er du i tvivl om, hvilke konferenceborde du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller på +45 89 12 12 00. Har du behov for at se konference møbler i virkeligheden, har du også mulighed for at besøge vores 700 m2 store showroom beliggende på Pris Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom