Konferenceborde

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Her på siden kan I se hele vores udvalg af borde til konferencer, messer og møder. Uanset om I leder efter et lille mødebord eller 100 sammenklappelige konferenceborde, kan I finde det lige her. Vores konferenceborde fås i en række forskellige former, størrelser og overflader, så de passer til jeres behov. Alle vores konferencemøbler er fremstillet i materialer af højeste kvalitet, så I kan være sikre på, at de er holdbare og pålidelige. 

59 resultater

Sorter efter

Konferenceborde i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi mange års erfaring med engrossalg af møblerog inventar til konferencecentre, kontorer, mødelokaler, hoteller, festudlejning og eventbureauer – for bare at nævne nogle få. Vi har brugt vores omfattende viden til at udvælge de bedstemødeborde i professionel kvalitet, som passer ind i de fleste rum. Uanset størrelsen på jeres lokaler, kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige konferencebord til at danne ramme om jeres arrangementer. Designet på mødebordene er klassisk, minimalistisk og funktionelt, uanset om I vælger et firkantet eller rundt konferencebord. Vores mødeborde er alsidige og anvendelsesmulighederne spænder bredt; fra konferencer, møder, udstillinger, undervisning og eksaminer til mange former for events og arrangementer.

inventar til offentlige institutioner

Kendetegnende ved vores konferenceborde er:

  • Professionel kvalitet
  • Slidstærke og robuste
  • Høj max belastning – helt op til 1.050 kg(!)
  • Mange kombinations- og anvendelsesmuligheder

Hvilke typer af konferenceborde har I?

Vores konferenceborde fås i mange forskellige størrelser og farver samt i firkantede og runde former. Derudover har flere af varianterne flere forskellige kombinationsmuligheder med farve og materiale på bordplade og -ben, så mødebordene kan tilpasses jeres ønsker og behov. Du kan vælge mellem konferenceborde, der kan klappes sammen eller med en fast ramme til mere permanente opstillinger. Alle vores konferenceborde er robuste, slidstærke og i smarte designs, som kan holde til at blive brugt igen og igen år efter år. På flere af vores mødeborde tilbyder vi endda 10 års garanti. Uanset hvilken type konferenceborde, du vælger, er du sikret konferenceborde som scorer højt på design og kvalitet.

Sammenklappelige Zown konferenceborde i plast

Uanset om du vælger firkantede eller runde konferenceborde fra Zown, får du borde med høj maxbelastning (op til 1.025 kg!), fleksibilitet og 10 års garanti. Zown foldeborde er fremstillet i HDPE (ekstra robust PE-plast) og stål, så I er sikret et ekstremt slidstærkt og holdbart konferencebord.De firkantede konferenceborde fra Zown kan tilmed sammenkobles via et smart integreret låsesystem, hvilket åbner op for et utal af forskellige indretningsmuligheder, som kan tilpasses de fleste lokaler uanset størrelse.

Dinner Style og Kongress Style foldeborde

Fælles for de sammenklappelige konferenceborde i Dinner Style-serien er det moderne og stilrene udtryk. De er perfekte til situationer, hvor man skal sidde rundt om bordet. Mødebordene findes i 8 størrelser og 24 forskellige kombinationer af bordplade og stel – 192 varianter i alt.

Du kan også vælge de foldbare mødeborde fra Kongress Style-serien, der er lige så elegante og stilfulde, men mere velegnede til messer, kongresser, konferencer og opstillinger, hvor der kun skal kunne sidde nogen på den ene side af konferencebordet, eller hvor bordene skal stå langs væggen. Kongress Style findes i 4 forskellige størrelser og 24 farvekombinationer – 96 valgmuligheder i alt.

konferenceborde

Luna mødeborde – 288 kombinationsmuligheder

Luna U-bord og A-bord er det rigtige valg til mere permanente møblementer i mødelokaler, som skrivebordepå kontoret, kantineborde og lignende. Luna U og Luna A kommer hver især i 8 størrelser og 18 forskellige farvekombinationer – det giver en total på 288 varianter af Luna konferenceborde.

Slidstærke, stilfulde borde til konference, messe og møder

Hos Zederkof kan I finde et stort udvalg af konferenceborde i forskellige materialer og designs, der passer til alle typer arrangementer, så de passer til dine behov. Vores konferencemøbler er alle af professionel kvalitet; der er holdbare, stilfulde og funktionelle i mange forskellige sammenhænge; eksempelvis møder, events, messer, konferencer og kongresser, men også som eksamenbord, skoleborde eller kantineborde.

Dertil kan du ligeledes kombinere dem med vores store udvalg af konferencestole. Hvis du har brug for mest mulig fleksibilitet, er stabelstole og klapstole gode løsninger. Disse stole kan nemt stables og opbevares, når de ikke er i brug, og er perfekte til konferencecentre, hoteller eller andre steder, hvor møblerne skal være multifunktionelle, og pladsen skal udnyttes optimalt. Med vores konferencestole kan du være sikker på at finde den perfekte kombination af stil og komfort.

Har I sammenklappelige konferenceborde?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af sammenklappelige konferenceborde. Sammenklappelige mødeborde er en smart og fleksibel løsning, der er oplagt til eksempelvis midlertidige opstillinger. Klapborde er yderst velegnede til lokaler med stor omskiftelighed samt lokaler, der eksempelvis bruges til undervisning, møder, eksaminer eller lignende aktiviteter. Foldeborde til konference fås i flere forskellige størrelser, og vi har både firkantede og runde konferenceborde sammenklappelige. Derudover er foldbare konferenceborde praktiske at transportere og pladsbesparende at opbevare. Du kan med fordel tilkøbe en bordvogn, der vil gøre det nemt og enkelt at køre dine konferenceborde derhen, hvor der er brug for dem, når der er brug for dem.

Sådan vælger du de rigtige konferenceborde

Hvilke konferenceborde du skal vælge, afhænger af brugssituationen og lokalet, de skal anvendes i. Vi har konferenceborde i mange forskellige størrelser og former, og det kan være svært at beslutte sig for den bedste løsning. Der er flere ting, du skal tage med i overvejelserne, når du vælger konferenceborde: Størrelse, form, funktion og udseende.

Konferenceborde i den rigtige størrelse og form

Fra små caféborde til et stort konferencebord 10 personer – du kan finde det hele lige her. Hvor store eller små, bordene skal være, afhænger af rummets størrelse og den plads, der er til rådighed. Nogle gange kan det være en fordel med flere mindre borde frem for få store borde, da det kan give flere mulige bordopstillinger til forskellige konferencer og andre arrangementer. Mødebordets form har også indflydelse på, hvor mange personer der kan sidde omkring dem. Der kan typisk sidde flere om runde mødeborde, men de stiller også nogle krav til lokalerne, da de tager mere plads end rektangulære konferenceborde.

Funktionalitet og udseende på mødeborde

Når du vælger dine konferenceborde, er det vigtigt at overveje, hvad deres hovedformål vil være, og hvilke funktioner I har brug for. Borde til konference skal ikke kun se godt ud, men også være robuste og rengøringsvenlige. Hvis I ofte har brug for at ændre bordopstilling eller gerne vil kunne bruge konferencebordene flere steder, er klapborde og bordvogne et praktisk valg, så I let kan flytte jeres konferencebord rundt.

Vi har konferenceborde i træ, laminat, metal og plast – alle både holdbare og praktiske. Overvej, hvilke materialer og farver, der passer bedst til den eksisterende indretningsstil. Udseendet på konferenceborde vil påvirke den overordnede atmosfære – men ikke kvaliteten. Uanset hvilket mødebord I vælger, er I sikret et slidstærkt bord i et stilrent og tidløst design.

Konferenceborde er ikke bare borde

Konferenceborde er ikke bare borde; de er et vigtigt redskab for en vellykket konference. Valget af det rigtige mødebord er altså ikke ligegyldigt. Når man planlægger en konference, er det vigtigt at overveje, hvilke typer borde man skal bruge for at opnå det ønskede resultat. Et ideelt konferencebord er praktisk og skaber en professionel atmosfære, men tilgodeser også forskellige behov. Dine konferenceborde skal passe til formålet; det kan være til møder, messer, udstillinger, konferencer eller andre arrangementer. Med det rette tilbehør, f.eks. bordvogne, kan du gøre dit liv lettere, når bordene skal flyttes rundt til forskellige steder. Med vores store udvalg af konferenceborde kan du finde noget, der opfylder dine behov – både æstetisk og funktionelt.

Billige konferenceborde – høj kvalitet og lave priser

Hos Zederkof har vi ingen fordyrende mellemled; vi køber produkter direkte fra producenten og opbevarer dem på vores eget lager, så I kan få konferenceborde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi kan levere lagerførte varer dag-til-dag. Vores personale kan samarbejde med dig om at finde det perfekte bord til dit behov og rådgive dig om eventuelle særlige krav, der måtte være nødvendige. Uanset om I skal bruge 300 konferenceborde eller bare et mødebord og stole til en lille virksomhed, har vi det, I skal bruge. Med Zederkof i ryggen er du garanteret en professionel samarbejdspartner, og vi kan stå inde for alle vores produkter, så du trygt kan handle hos os.

De bedste konferenceborde og den bedste service

Som en af Danmarks førende møbel grossister tilbyder vi en række konferenceborde, der passer til enhver stil og ethvert budget. Uanset om du er på udkig efter møbler til mødelokale eller ståborde til messe – vi har den perfekte løsning til dig. Som B2B-virksomhed har vi en forpligtelse til kvalitet, værdi og service. Vores konferenceborde er fremstillet efter de højeste standarder med de bedste, tilgængelige materialer, og vores eksperthold kan hjælpe dig med at finde det perfekte bord til dit rum. Endelig står vores venlige og kyndige kundeserviceteam altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller forespørgsler, du måtte have. Vi sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service til vores kunder, så hvis du nogensinde har brug for råd eller hjælp med dit køb, skal du bare kontakte os!

Køb konferencebord hos Zederkof

Vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne med at finde det rette produkt til dit specifikke behov. Kontakt os i dag for at bestille en tid i vores showroom eller for at diskutere

Er du i tvivl om, hvilke konferenceborde du skal vælge, er du altid velkommen til at ringe på +45 89 12 12 00 eller skrive en mail til os på info@zederkof.dk. Har du behov for at se konferencemøbler i virkeligheden, har du også mulighed for at besøge vores 700 m2 store showroom beliggende på Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia. Telefonen er åben mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag, og vores showroom kan åbnes mandag-torsdag i tidsrummet 10-14 efter aftale.

FAQ – ofte stillede spørgsmål til konferenceborde

Er jeres konferenceborde sammenklappelige?

Ja, størstedelen af de konferenceborde, du kan finde hos Zederkof, er sammenklappelige. Klapborde er et praktisk og pladsbesparende valg til fleksible muligheder for bordopstilling konference.

Skal jeg vælge klapborde til konference?

Hvis du ofte har brug for at ændre bordopstillingen til konferencer, kan du få fleksibel og funktionel indretning samt pladsbesparende opbevaring ved at vælge foldeborde.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom