Udendørs inventar til profesionelle

Hos Zederkof finder du et bredt sortiment af professionelle produkter til skabelsen af et hyggeligt og behageligt udemiljø omkring din café, restaurant eller event.

furniture

Udendørs møbler i professionel kvalitet til cafe, restaurant og events

Hos Zederkof finder du et bredt sortiment af produkter til skabelsen af et hyggeligt og behageligt udemiljø omkring din café eller restaurant. Til de mere solrige og varme dage har vi parasoller , som måtte hjælpe med at kunne skygge lidt for solen. Derudover har vi et stort udvalg af grill udstyr, der vil kunne bringe en masse glæde med sig i det lune sommervejr. Når kulden falder på, har vi også et stort udvalg af varmelamper. De gør det muligt stadig at sidde udenfor, selvom mørket er faldet på, og temperaturen er dalende. Vores produkter fås i et hav af forskellige farver, modeller og priser, så der er noget til ethvert behov. Foruden at have et utal af flotte og uundværlige produkter til at gøre dit udemiljø rart at tilbringe tid i, så har vi også både borde og stole, der kan sætte prikken over i’et. Glæd derfor dine gæster ved at finde et par flotte møbler, som de kan sidde på og ved, hvis de foretrækker at nyde sin kaffe i solen.

Få skygge fra en af vores parasoller

Når solen bliver for skrap, og det bliver for varmt, er det rart at kunne afskærme strålerne og sætte sig i skyggen under en parasol. Ejer du en restaurant eller en café, kan du gøre det let for dine gæster at krybe ind i skyggen, ved at lade et par parasoller stå ved de udendørs spisepladser. Derved kan de selv bestemme om den skal forblive slået sammen, eller om de vil slå parasollen op. Vi har parasoller i en bred variation af størrelser og farver, så du kan finde netop den model, der vil passe godt til jeres udemiljø.

Hos Zederkof står vi klar til at hjælpe

Forhåbentligt fandt du vores produkter interessante og har besluttet dig for at købe en ny parasol, en markise eller måske en varmelampe, der kan sørge for, at dine gæster kan holde varmen, når kulden kommer snigende. Ellers kan du også kigge nærmere på vores andre spændende produkter inden for emner som belysning og skraldespande, der både vil oplyse dit udeareal og sørge for, at det bliver holdt pænt og rent. Skulle du undre dig over noget angående vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere er klar på at besvare dine spørgsmål på tlf. +45 89 12 12 00 og sidder ligeledes også klar i vores onlinechat, som du finder nederst i højre hjørne.

Engrossalg af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom