Café parasoller

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Frisekant
Størrelse

Hvad end du ønsker at tilbyde dine kunder behagelig skygge eller hyggelig afskærmning hjemme på terrassen, har vi hos Zederkof med stor sandsynlighed parasollen, som dækker netop dit behov. Hos Zederkof finder du et bredt udvalg af parasoller i mange forskellige størrelser til professionel brug. Vi tilbyder både mindre haveparasoller og markedsparasoller samt kæmpeparasoller velegnet til udemiljøer hos caféer, hoteller, restauranter og lignende.

48 resultater

Sorter efter

Parasoller til enhver lejlighed

Hvad end du ønsker at tilbyde dine kunder behagelig skygge eller hyggelig afskærmning hjemme på terrassen, har vi hos Zederkof med stor sandsynlighed parasollen, som dækker netop dit behov. Hos Zederkof finder du et bredt udvalg af parasoller i mange forskellige størrelser til professionel brug. Vi tilbyder både mindre haveparasoller og markedsparasoller samt kæmpeparasoller velegnet til udemiljøer hos caféer, hoteller, restauranter og lignende. Alle vores parasoller er særdeles holdbare med stel i aluminium og duge i kvalitets stof i  mange forskellige farver – og med høj farveægthed. I vores sortiment finder du solide og vindstærke parasoller i kvadratiske, rektangulære og runde former med og uden frisekant. Vi forhandler ligeledes luksusparasoller fra det schweiziske Glatz. Vi tilbyder 3 års garanti på alle vores

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Afhængig af dit behov har vi hos Zederkof et bredt udvalg af parasoller i forskellige størrelser, farver og former, som passer ind i de fleste professionelle restaurationsmiljøer. Vi har et stort udvalg af kæmpeparasoller, der egner sig til både store og små restaurationer og lagerfører en stor del af vores parasoller til hurtig levering. Kæmpeparasoller er nemme at betjene, og giver dig mulighed for sammensætning af flere ved hjælp af et moderne tagrendesystem. Parasoldugene er ligeledes vind- og vejrbestandige, så du ikke behøver at bekymre dig om det omskiftelige danske sommervejr. Leder du i stedet efter en stor markedsparasol, så har vi flere enkle og stabile markedsparasoller i sortimentet, som du med fordel kan anvende til overdækning ved din butik, restaurant, café eller hjemme på terrassen.

Hvor stor en parasol skal jeg vælge?

I vores parasolsortiment indgår både mindre parasoller, som er perfekte til at kaste en behagelig skygge i haven eller på terrassen, og større parasoller som giver skygge til et større område og er særdeles velegnet til eksempelvis udendørsservering på caféer og restauranter. Vores kæmpeparasoller fås i størrelserne 3×3, 4×4 og 5×5 (interne links?), men vi har ligeledes mindre parasoller som Lyon eller Roma serien.

Hvilken parasol egner sig bedst til caféer og restauranter?

Vores kæmpeparasoller er en populær vare i restaurationsbranchen. De solide og vindstærke parasoller er særdeles velegnede som læ mod det skiftende danske vejr og dugene af kvalitetsstof er slidstærke og har høj farveægthed, som modvirker falmning fra sol og ozon. De er ligeledes nemme at betjene, og ved større områder kan flere sammensættes ved hjælp af et smart tagrendesystem, som ligeledes er vandafledende.

Hvilken parasol er mest velegnet til terrasse/have?

I vores sortiment har vi en række mindre parasoller, som er velegnet til haven eller terrassen. Selvom parasollerne er mindre af statur, er kvaliteten på både stel og sug stadig høj. Roma hængeparasoller, Lyon samt ALU-SMART serien er nogle af de parasoller, vi vil anbefale til mindre områder. Kendetegnende ved alle parasollerne er deres æstetiske ydre, brugervenlighed samt høje kvalitet.

Kan man få parasoller med logo?

Ja, hos Zederkof er det muligt at få påtrykt logo eller anden tekst på parasoldugen. Parasoller er gode som reklamesøjler, hvor I på dugen med fordel kan få påtrykt firmalogo, tekst eller andet relevant tryk, hvilket også gør parasollerne velegnet til udlejning eller markedsføring på messer, markeder eller festivaler. Vi tilbyder tryk på parasoller til alle, der må ønske effektiv profilering af deres spisested, virksomhed, markedsstand eller lignende. Læs mere om logotryk.

Hvordan vedligeholder jeg min parasol?

En parasol er lavet til at stå udendørs, og parasollerne i vores sortiment er alle særdeles vind- og vejrbestandige, men parasoller er nu engang bare parasoller, og kan sagtens gå hen og blive grimme, hvis ikke de vedligeholdes. Forlæng din parasols levetid med et par få gode råd til vedligeholdelse:
 • Start med at fjerne det snavs, som du kan, med en blød børste
 • Bland vand med en smule sulfo og vask hele parasollen grundigt
 • Hvis der er alger på din parasol, kan du fjerne dem med almindelig algefjerner
 • Sørg for at vaske stellet med en rens, der passer til materialet
 • Husk at dække din parasol til med et overdække, når den ikke er i brug

Kan man håndtere sin parasol forkert?

Ja, det kan man faktisk godt. Derfor har vi en række gode råd til dig omkring korrekt brug af din parasol.
 • Såfremt parasollen ikke er helt udspændt, er der forhøjet risiko for vejskader forårsaget af vind/vindstød
 • Ingen parasol tåler at være udslået i dårligt vejr. Hvis parasollen går i stykker grundet dårligt vejr, dækker garantien ikke de skader, som måtte opstå som følge heraf
 • Inden lukning af parasollen: Sluk eventuelt monteret lys eller varmelamper
 • Kontroller, at varmelamper er afkølet inden lukning og derved ikke kan skade parasoldugen
 • Kontroller, at teleskopsystemet kan bevæge sig uhindret
 • Parasoldug, der klemmes fast mellem stiverne under åbning/lukning af parasollen, medfører slidmærker og medfører skade på parasoldugen. Slidmærker/brug som følge af fejlbetjening af parasol er ikke omfattet af garanti. Efter 90% af lukning af parasollen – træk parasoldugen ud fra stiverne og fold dugen i samme retning rundt om stativet. Herefter sikres parasoldugen med den medfølgende elastik-strop
 • Kontroller, at elastik-satrappen er strammet tilstrækkeligt, således stiverne ikke kan bevæge sig
Parasollerne er omfattet af produktgaranti, som dækker produktionsfejl. Skader forvoldt af vejret eller andre udefrakommende faktorer dækkes ikke af produktgarantien uanset omstændighederne.

Vi hjælper dig hjertens gerne med valget af den rette parasol

Hvis du er i tvivl om, hvilken parasol du skal vælge, hvor stor den skal være eller om den skal være med eller uden frisekant, er du altid velkommen til at besøges vores showroom tæt ved motorvejen i Fredericia. Her hjælper vi dig med at vælge den rette parasol, som passer til netop dit behov. Besøg vores showroom på Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom