Grill sortiment

Her kan du se nogle af markedets bedste gas- og kulgrill samt tilbehør i professionel kvalitet. Vi leverer store grill i flere forskellige størrelser, som kan håndtere de helt store bespisninger, hvilket gør at investeringen hurtigt er tjent ind igen.

Cafe_chair_assortment

Kundeservice +45 89 12 12 00

Levering 1-2 hverdage

Showroom på 700 m2

4.3+ stjerner på Trustpilot

Se vores onlinekatalog for grill

Udvalgte produkter fra grill sortimentet

Se-vores-produkter-hos-andre

Se vores produkter hos andre

Hos Zederkof kan du få professionel rådgivning af konsulenter med flere års erfaring i indretning af hoteller, caféer eller restauranter. Se hvordan vi har hjulpet andre her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Sortimenter ude nu

Vi har sammensat 7 kataloger med specielle sortimenter her. Vi har udvalgt vores mest populære varer, nyheder og vores anbefalinger. Find inspiration til dit næste køb i vores kataloger her.

Se-vores-produkter-hos-andre

Zederkofs kundeklub

Lad din virksomhed blive en del af vores kundeklub og få adgang til eksklusive personlige fordele såsom specialrabatter, nyheder, tilbud før alle andre og ekstra bonusser på udvalgte varer.

Vores 7 udvalgte sortimenter

Sortimenter med nøje udvalgte produkter til hele sæsonen

Find den rette grill til jeres virksomheds behov

Hos Zederkof A/S kan du investere i nogle af markedets bedste gas- og kulgrill i professionel kvalitet. Vi har et bredt udvalg af store grill til både gas og kul i forskellige størrelser, der kan håndtere selv de største bespisninger – perfekt til sommerens udendørs grillaftener hos caféer, restauranter, hoteller og campingpladser. Med en grill fra Zederkof A/S kan du være sikker på at få kvalitet i topklasse. Vores grill er udviklet i samarbejde med erfarne fagfolk og er testet ned til mindste detalje, hvilket gør betjeningen af grillen både nem og sikker. I vores brede produktsortiment finder du også et grilltilbehør, herunder sideborde og overtræk til grillen samt komplementære produkter såsom bordbænkesæt og pavillontelte. Her kan du gå på opdagelse i vores udvalg og finde præcis den grill, som passer til dine behov. Hos Zederkof A/S får du ikke kun en grill, men også alt det nødvendige tilbehør, der sikrer dig en optimal grilloplevelse.

Grossist af møbler og inventar til restaurant, cafe, hotel og event

Professionelle produkter til der hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom