Konferencestole

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

33 resultater

Sorter efter

Konferencestole i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af konferencestole i professionel kvalitet, høj komfort og stilrent design. Ved afholdelse af konferencer eller møder er helhedsoplevelsen vigtig. Det kan afhænge af de små ting, som eksempelvis at alle stole og borde er ens, så helheden ser organiseret og pæn ud. Hos Zederkof finder du et stort udvalg af forskellige konferencestole og konferenceborde, som kan bidrage til konferencer og møder med en organiseret indretning, som giver en professionel og gennemført fornemmelse for de deltagende. Se også hele vores store udvalg af konferencemøbler

Hvilke typer af konferencestole har vi hos Zederkof?

Vi har et stort udvalg af forskellige konferencestole i mange forskellige design, materialer og farver. De fleste af vores konferencestole er stabelbare, så de nemt kan opbevares og transporteres. Vores mest populære konferencestol er Trend stolen, som både fås med eller uden kobling. Trend stolen er en elegant og praktisk konferencestol, som har høj siddekomfort, er nem at stable og transportere med stolevognen til 30 stole. Et andet populært valg er vores Økonomi Polster, som er en stabelbar og stilren stol. Økonomi Polster stolen udmærker sig ved den høje siddekomfort, hvorfor den er et oplagt valg til længerevarende stilsiddende aktivitet. Stolen fås både med eller uden kobling og kan nemt transporteres med en stolevogn til 30 stole.

Hvilken konferencestol skal jeg vælge?

Hvilken type konferencestol du skal vælge, afhænger af brugssituationen, men god komfort er altid vigtig at have for øje, hvis brugssituationen indebærer længerevarende stilsiddende aktivitet. Derfor er det vigtigt med gode og komfortable stole, så alle får en god oplevelse uden efterfølgende gener. Vores konferencestole med polster har en høj siddekomfort og du kan eventuelt overveje, om stole med armlæn også kan bidrage til dette, da det kan være behageligt med støtte til armene. Alle vores konferencestole scorer højt på ergonomi og komfort, men skulle du alligevel være i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du altid kontakte en af vores dygtige medarbejdere eller besøge os i vores showroom i Fredericia, hvis du har behov for selv at prøve konferencestolene, inden du beslutter dig. Du kan besøge os i vores showroom på Pris Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i Fredericia, kan du altid skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.

Skal jeg vælge konferencestole med armlæn?

I vores sortiment finder du konferencestole i mange forskellige designs, så du kan finde dem, der har det rette udseende til dit arrangement. Når du vælger konferencestole, skal du også tænke på behageligheden. I forbindelse med møder eller oplæg skal dine medarbejdere, gæster og kunder i mange tilfælde sidde i stolen i længere tid. Derfor er det vigtigt med gode og komfortable stole, så alle får en god oplevelse uden efterfølgende gener. Du kan eventuelt overveje, om stole med armlæn kan bidrage til dette. Det kan være rart at have et sted at støtte sine arme undervejs, især når du skal sidde ned i længere tid. Hos Zederkof har vi flere bud på konferencestole i forskellige designs med og uden armlæn – så du kan finde de rette til din virksomhed.

Skal jeg vælge konferencestole med eller uden polster?

Hvorvidt du skal vælge en konferencestole med eller uden polster, afhænger af brugssituationen. Polstrede konferencestole giver en høj siddekomfort, men egner sig ikke til udendørsbrug. Derimod er det et oplagt valg, hvis konferencestolen skal anvendes til arrangementer, hvor dine gæster skal sidde ned i længere tid. Vælger du konferencestole med polster, skal du ikke være nervøs for holdbarheden ved kontinuerligt brug. Slidstyrken på møbelstof angives i Martindale. Det beskriver, hvor slidstærkt det stofmateriale en stol er lavet i, er. Møbler til privat brug skal som minimum ligge mellem 15.000-25.000 Martindale, hvorimod møbler til professionelt brug anbefales at ligge på minimum 30.000 Martindale. Slidstyrken på størstedelen af alle vores konferencestole med polster er derfor på minimum 30.000 Martindale, hvorfor du kan regne med en slidstærk og holdbar konferencestol med polster, uanset hvilken model du vælger. Derudover er polstret på de fleste af vores konferencestole brandhæmmende.

Skal jeg vælge en konferencestole med eller uden kobling?

Vi forhandler både konferencestole med eller uden kobling. Med kobling betyder i sin enkelthed, at du har mulighed for at sammenkoble alle stole på lange rækker, så du blandt andet undgår stolekaos ved større forsamlinger. Alle vores konferencestole med kobling har koblingskroge på begge sider. Konferencestole med kobling er velegnede til konferencer, undervisning, foredrag, ved større forsamlinger og lignende. Hvorvidt du skal vælge konferencestole med kobling, er derfor et spørgsmål om behov ift. brugssituationen. Hvis opstillingen af stole og borde skal være fikseret, er det det oplagte valg, skal indretningen være mere fleksibel og måske kunne ændres undervejs, er konferencestole med kobling ikke den mest optimale løsning. Dertil har vi ligeledes konferencestole med kobling og polster, som giver en ekstra god siddekomfort ved længerevarende stilsiddende aktivitet.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom