Konferencestole

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Her på siden kan du se Zederkof’s store udvalg af konferencestole. Uanset om du leder efter en konferencestol med armlæn, polstring, kobling eller stabelbare mødestole, kan du finde det lige her. Alle vores stole er i højeste kvalitet, så du er sikret stole, der kan holde til mange møder og konferencer. Vi har mange års erfaring med engrossalg af møbler og inventar til virksomheder af alle størrelser, så uanset om du skal indrette et lille mødelokale på kontoret eller møblere et helt konferencecenter, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

39 resultater

Sorter efter

Konferencestole i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af mødestole i professionel kvalitet, stilrent design og med høj komfort. Ved afholdelse af konferencer eller møder er helhedsoplevelsen vigtig. Det kan afhænge af de små ting, som eksempelvis at alle stole og borde er ens, så indretningen ser organiseret og pæn ud, men også at jeres mødestole er behagelige at sidde i. Hos Zederkof finder du et stort udvalg af forskellige konferencestole og konferenceborde, som kan bidrage til en professionel og gennemført indretning, så konference- og mødedeltagere får en god oplevelse. Se også hele vores store udvalg af konferencemøbler.

Zederkof har mødestole til ethvert behov: Mange modeller og designs

Vi har et stort udvalg af konferencestole i mange forskellige design, materialer og farver. De fleste af vores konferencestole er stabelbare, så de nemt kan opbevares og transporteres. Vores mest populære konferencestol er Trend stolen, som både fås med eller uden kobling. Trend stolen er en elegant og praktisk konferencestol, som har høj siddekomfort, er nem at stable og transportere med stolevognentil 30 stole. Et andet populært valg er vores Økonomi Polster, som er en stabelbar og stilren mødestol med tykkere polstring, der kan tilbyde bedre komfort ved længerevarende møder, foredrag og andre stillesiddende aktiviteter. Økonomi Polster stolen fås både med og uden kobling, og med en stolevogn til 30 stole får du fleksibel indretning af høj kvalitet.

konferencestoleinventar til offentlige institutioner

Hvilken konferencestol skal jeg vælge?

Hvilken type konferencestol du skal vælge, afhænger af brugssituationen, men god komfort er altid vigtig at have for øje – især hvis der er tale om længerevarende stillesiddende aktivitet. Derfor er det vigtigt med gode og behagelige mødestole, så alle får en god oplevelse uden at blive generet af dårlig siddekomfort. Vores konferencestole med polster har en høj siddekomfort, og du kan eventuelt overveje, om mødestole med armlæn kan bidrage yderligere til dette, da det kan være rart at have mulighed for at hvile armene. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på at få høj komfort og kvalitet, når du handler hos Zederkof.

Hvis du er i tvivl om, hvilken mødestol, du skal vælge, kan du altid få hjælp af en af vores dygtige medarbejdere ved at sende en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Du kan også besøge os i vores store showroom på Prins Christians Kvarter 28 i Fredericia, hvor du selv kan prøvesidde konferencestolene, inden du beslutter dig. Vi sidder ved telefonerne fra klokken 8 til 16 mandag-torsdag og 8 til 15 om fredagen. Vores showroom kan åbnes mellem 10 og 14 mandag-torsdag efter aftale.

Skal jeg vælge konferencestole med armlæn?

I vores sortiment finder du konferencestole i mange forskellige designs, så du kan finde dem, der har det rette udseende til dit arrangement. Når du vælger en konferencestol med armlæn, kan du øge komforten for dine mødedeltagere. I forbindelse med møder eller oplæg skal dine medarbejdere, gæster og kunder i mange tilfælde sidde i stolen i længere tid. Derfor er det vigtigt med gode og behagelige stole, da dårlig siddekomfort kan virke distraherende. Det kan være rart at have et sted at støtte sine arme undervejs, især når du skal sidde ned i mange timer. Mødestole med armlæn kan bidrage til bedre komfort, så alle får en god oplevelse. Hos Zederkof har vi flere bud på konferencestole i forskellige designs med og uden armlæn – så du kan finde de rette mødestole til din virksomhed.

Skal jeg vælge mødestole med eller uden polster?

Hvorvidt du skal vælge en mødestol med eller uden polster afhænger igen af, hvordan de skal anvendes. Polstrede konferencestole giver en højere siddekomfort, men egner sig ikke til udendørs brug. Derimod er det et oplagt valg, hvis konferencestolen skal anvendes til arrangementer, hvor dine gæster skal sidde ned i længere tid. Du kan vælge mellem mødestole med polstret sæde eller polstring på både ryglæn og sæde. Hos Zederkof har vi et bredt udvalg af polstrede mødestole, så du kan finde den perfekte stol til enhver lejlighed – fra kontormøder til konferencer eller events. 

Men bliver polstrede mødestole ikke slidt hurtigere? Nej, vælger du konferencestole med polster, skal du ikke være nervøs for holdbarheden ved kontinuerligt brug. Slidstyrken på møbelstof angives i Martindale. Det beskriver, hvor slidstærke tekstiler, møbler er polstret med, er. Til privat brug anbefales mellem 15.000 og 25.000 Martindale, hvorimod møbler til professionelt brug helst skal ligge på minimum 30.000 Martindale. Slidstyrken på størstedelen af alle vores konferencestole med polster er derfor på 30.000 Martindale eller højere, hvorfor du kan regne med en slidstærk og holdbar konferencestol med polster, uanset hvilken model du vælger. Derudover er polstret på de fleste af vores mødestole brandhæmmende.

Skal jeg vælge en konferencestole med eller uden kobling?

Vi forhandler både konferencestole med og uden kobling. Med kobling betyder i sin enkelthed, at du har mulighed for at sammenkoble stole på lange rækker, så du undgår stolekaos ved større forsamlinger. Alle vores mødestole med kobling har koblingskroge på begge sider. Konferencestole med kobling er velegnede til konferencer, undervisning, foredrag, ved større forsamlinger og lignende. Hvorvidt du skal vælge mødestole med kobling, er derfor et spørgsmål om behov ift. brugssituationen. Hvis opstillingen af stole og borde skal være fikseret, er det det oplagte valg, men skal indretningen være mere fleksibel og måske kunne ændres undervejs, er konferencestole med kobling ikke altid den mest optimale løsning. Dertil har vi ligeledes mødestole med både kobling og polster, som giver en ekstra god komfort, når man skal sidde i længere perioder.

Skal jeg vælge mødestole, der kan stables?

Hvis indretningen skal være fleksibel og omstillingsparat, så er stabelstole en rigtig god løsning. Zederkof har et bredt udvalg af stabelbare konferencestole med stel i metal, træ eller plast, med eller uden kobling, med eller uden polstring og med eller uden armlæn. Uanset om du vælger klassisk eller moderne design, er du sikker på at finde en mødestol, der passer til dine behov og din indretning. Alle vores stabelbare stole er holdbare og designet til at modstå tidens tand. For at sikre, at dine lokaler altid tilbyder den optimale indretning, har vi også stolevogne, som gør det nemt at flytte og opbevare mødestole – perfekt, når du hurtigt skal omkonfigurere lokalet!

Fleksible konferencemøbler: Klapborde og bordvogne

Hvis du gerne vil have fleksibilitet og mange indretningsmuligheder, kan det være en god idé at supplere stabelstolene med foldeborde og bordvogne til at transportere og opbevare dem. De giver en let og sikker måde at flytte bordene, hvilket gør det nemt at omkonfigurere layoutet og imødekomme enhver størrelse af publikum eller begivenheder. Klapborde er ideelle til såvel møder, messer og konferencer som festudlejning, da de tilbyder en nem og bekvem måde at opbevare, opstille og justere layoutet i dit mødelokale på. Foldebordene er robuste og pålidelige, designet til at kunne modstå de hårde krav, som hyppig brug medfører.

Køb professionelle møbler til din virksomhed engros hos Zederkof

Zederkof tilbyder ikke kun møbler til mødelokale, konferencer, udlejning og events. Zederkof er en af de førende grossister inden for møbler og inventar til restauranter, caféer, hoteller, kontorer, uddannelsesinstitutioner og kantiner – for bare at nævne nogle. Vi er stolte af at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder behovene for kunder i forskellige brancher, og derfor kan du også finde et stort udvalg af kontorstole, markedsparasoller, barmøbler, caféborde, bordbænkesæt, barstole og meget andet. Vores sortiment inkluderer alt fra moderne og minimalistisk design til mere traditionelle, så der er noget for enhver smag.

Vi tilbyder lynhurtig dag-til-dag levering på lagerførte konferencestole, hvilket betyder, at du kan få dine bestillinger leveret hurtigt og pålideligt. Vi giver dig også mulighed for selv at afhente dine bestillinger på vores lager og dermed spare tid og penge på levering. Med 4,7 stjerner på Trustpilot er der ingen tvivl om, at du hos Zederkof får en tilfredsstillende kundeoplevelse, hvilket er vigtigt i en branche, hvor tillid og pålidelighed er nøgleord. Derfor har vi fokus på at være en professionel og pålidelig grossist, der leverer høj kvalitet inden for møbler og inventar til B2B-kunder.

FAQ

Hvilken type polstring er mest behagelig på en konferencestol?

Når det kommer til polstring på konferencestole er polyester et af de mest populære materialer, da det er blødt og behageligt, men samtidig slidstærkt. Kunstlæder er også et populært valg, og det er typisk mere rengøringsvenligt.

Er det bedre at have en konferencestol med eller uden armlæn?

Mødestole med armlæn kan tilbyde højere siddekomfort – især i situationer, hvor man skal sidde længe. Men de fylder typisk også lidt mere, så hvis pladsen er trang, kan konferencestole med armlæn optage for meget plads.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger konferencestole?

Når du vælger konferencestole, er det vigtigt at vælge stole med et robust stel. Derudover skal du overveje funktioner som sammenkobling eller stabelbare mødestole. På polstrede stole skal stoffet have mindst 30.000 Martindale, så det kan tåle professionelt brug.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom