Grill

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof A/S kan du købe nogle af markedets bedste gas- og kulgrill i professionel kvalitet. Vi leverer store grill både med gas og til kul i flere forskellige størrelser, som kan håndtere de helt store bespisninger, hvilket gør at investeringen hurtigt er tjent ind igen. Perfekt til sommerens udendørs grillaftener hos cafeer, restauranter, hoteller og campingpladser

38 resultater

Sorter efter

Gas- og kulgrill i professionel kvalitet

Hos Zederkof A/S kan du købe nogle af markedets bedste gas- og kulgrill i professionel kvalitet. Vi leverer store grill både med gas og til kul i flere forskellige størrelser, som kan håndtere de helt store bespisninger, hvilket gør at investeringen hurtigt er tjent ind igen. Perfekt til sommerens udendørs grillaftener hos cafeer, restauranter, hoteller og campingpladser. Med en grill fra Zederkof A/S får du kvalitet i topklasse. Vores grill er udviklet i samarbejde med erfarne fagfolk og er testet ned til mindste detalje, hvilket betyder, at betjening af grillen er gjort så nem og sikker som mulig. I vores brede produktsortiment finder du også et væld af grilltilbehør. Vi tilbyder blandt andet grillplader, overtræk til grillen, understel, afdækning, grillspyd, sideborde samt slanger og regulatorer til gasgrillen og kogeblusset. Gå på opdagelse her på siden, og find netop den grill, som du har brug for.

Gasgrill til professionel brug

Vores store gasgrill er et fremragende valg til cafeen, hotellet, restauranten eller campingpladsen, som tilbyder udendørs tilberedning og spisning. Vi har altid et godt tilbud på store grill  i poleret stål, der er CE mærket og som indeholder alle funktioner til professionel madlavning og tilberedning. En gasgrill er nem at bruge og klar på ganske få minutter, efter at den er blevet tændt. Det kan være en stor fordel for planlægningen og madlavningen, når der er tale om større selskaber. Nogle grillentusiaster mener, at maden tilberedt på en gasgrill mangler noget af den velkendte røgede smag, men smagen af grill er bestemt at finde. For at sætte den helt rette stemning, bør du naturligvis også have de helt rette møbler til dine udemiljøer. Hvad enten du skal bruge caféborde med tilhørende caféstole eller om du skal bruge praktiske borde og bænkesæt, så kan du finde det hos os. Særligt er langborde og bænke perfekte til brug ved firmafester, familiesammenkomster og lignende arrangementer, der skal have en mere rustik stemning med grill. Skal stemningen i stedet være spansk caféchik med paella og sangria, finder du også et væld af smarte borde og stole til konkurrencedygtige priser, der vil passe ind i enhver indretningsstil på terrassen. Se vores store udvalg af gasgrill.

Markedets bedste kulgrill til professionelle

Hos Zederkof A/S finder du nogle af markedet bedste kulgrill til professionelle. I vores brede sortiment har vi blandt andet GourmetRoaster, der har en kapacitet på helt op til 100 kuverter. Grillens udformning gør, at den kan anvendes til både direkte og indirekte varme samt rygning. Indirekte varme er langtidsgrill, hvor låget holder på varmen, hvilket er perfekt til f.eks. helstegt pattegris, lam og vildsvin. Grillen består af få løsdele og kan uden besvær adskilles, hvilket gør den let at rengøre og vedligeholde. Det tilhørende sidebord er praktisk og kan f.eks. anvendes som afsætnings- og skære bord. Du kan desuden tilkøbes ekstra tilbehør til kulgrillen, såsom en ekstra rist eller sidebord, hvis der skal serveres til de helt store bespisninger. Se vores udvalg af kulgrill.

Kyndig rådgivning og 3 års garanti på alle produkter hos Zederkof A/S

På Zederkof.dk finder du et bredt udvalg af store grill til både gas og kul i flere prisklasser og kvaliteter. Er du i tvivl om, hvilken grill, der er den rette for jer, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller via chatten her på siden. Vores kompetente medarbejdere i kundeservice kan rådgive dig om alle vores produkter, og sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige grill, der passer til dine behov. Er der en særlig grill eller pande til paella, som vi ikke lige har her på siden, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os, og vi vil gøre, hvad vi kan for at få fat i lige netop den grill eller pande, som du står og mangler. Hos Zederkof A/S får du altid 3 års garanti ved almindelig brug og slitage på alle vores produkter, som er produceret til professionel brug. Dertil er du altid sikret minimumspris for dine produkter, da vi tilbyder prisgaranti. Fortæl os, hvor du har set en vare billigere, så regner vi på, om vi kan matche deres pris. Vi skal blot have et link til den side, hvor produktet er billigere, og så vil vi vende tilbage med vores skarpeste pris.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom