Interiør til at skabe den rette stemning

Valget af interiør er utrolig vigtigt, da det er med til at skabe den helt rette stemning. Derfor har vi hos Zederkof et stort udvalg af forskelligt interiør til hoteller, caféer, restauranter og events.

furniture

Interiør til caféer, hoteller og restauranter

Valget af interiør er utrolig vigtigt, da det er med til at skabe den helt rette stemning. Derfor har vi her på siden et stort udvalg af forskelligt boliginteriør til hoteller, caféer og restauranter. 

Belysning er ligeledes med til at skabe den helt rette stemning, og derfor har vi også et stort udvalg af diverse lamper, hvoriblandt du kan finde forskellige former for industriel belysning, lysekroner, lyskæder m.m. Gå på opdagelse i vores udvalg af lamper og andet interiør her på siden og find det, som du står og mangler til enten caféen, restauranten eller hotellet.

Alle interiør-valg påvirker indretningen

Det er tydeligt for alle, at ting som vaser og lamper er med til at skabe den rette stemning. Faktisk spiller stort set enhver beslutning i indretningen en rolle for den stemning, du ønsker at ramme. Derfor er det vigtigt, at du er bevidst om alle dine valg og hvordan de påvirker hele det samlede udtryk.

Når du eksempelvis skal vælge standere  til afskærmning og håndtering af kødannelse, kan du vælge imellem flere forskellige designs. Standere i flettet tov giver et eksklusivt udtryk, hvilket derfor kan være et fordelagtigt valg til finere arrangementer på eksempelvis hoteller. Skal afskærmningen ske på en afslappet beværtning, vil en helt kommerciel stander normalt være at foretrække. Enhver detalje spiller altså en rolle, og derfor er en simpel ting som en stander nødt til at blive valgt med omhu, så den stemmer overens med det øvrige interiør og gæsternes forventninger.

Se desuden vores udvalg af tæpper og gulve, garderobeinteriør, der alt sammen vil påvirke indretningsstilen og den stemning, du forsøger at ramme. Har du spørgsmål til nogle af vores mange produkter, så er du velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan gøres på tlf. +45 89 12 12 00 eller via mail på info@zederkof.dk.

Engrossalg af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom