Afspærring og standere

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et velassorteret udvalg af elegante VIP standere til eksempelvis den røde løber og afspærringsstolper til effektive køsystemer til både indendørs og udendørs brug og i professionel kvalitet, naturligvis

20 resultater

Sorter efter

Afspærring og standere i professionel kvalitet

Hos Zederkof har vi et velassorteret udvalg af elegante VIP standere til eksempelvis den røde løber og afspærringsstolper til effektive køsystemer til både indendørs og udendørs brug og i professionel kvalitet, naturligvis. Afspærringsstolper og VIP standere har mange forskellige anvendelsesmuligheder. De anvendes ofte til at håndtere kødannelse uden for restauranter, caféer og diskoteker, i lufthave, til koncerter, i banke osv. De kan også anvendes til at markere udendørs serveringsområder eller lignende. Vores VIP standere anvendes til fester ofte i selskab med en rød løber for at byde gæster velkommen på en eksklusiv og sjov måde. VIP standerne fås i forskellige farver og modeller. De er yderst anvendelige, uanset om de skal bruges til afskærmning, til at håndtere kødannelse eller til et eksklusivt VIP- eller gallaarrangement. Hvis du mangler opbevaring til dine afspærringsstolper og VIP standere eller tov i andre farver, har vi ligeledes udvalgt tilbehør. Se også vores udvalg af afspærringsstolper og VIP standere.

Har du brug for hjælp?

Hos Zederkof er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken afspærringsstolpe eller VIP stander du skal vælge. Hvis du gerne vil se afspærringsstolperne og VIP standerne i virkeligheden, inden du tager en beslutning, er du også velkommen til at besøge os i vores showroom på Prins Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Du har altid mulighed for at skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom