Sikkerhedslys

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hvis der opstår situationer på arbejdspladsen, hvor der akut er brug for nød- eller panikbelysning, er det en nødvendighed at have i orden. Det kan være i forbindelse med brand, strømsvigt eller andre farlige situationer, hvor du og dine medarbejdere skal evakueres. Hos Zederkof finder du et udvalg af nød- og panikbelysning i topkvalitet.

3 resultater

Sorter efter

Nød- og panikbelysning

Hvis der opstår situationer på arbejdspladsen, hvor der akut er brug for nød- eller panikbelysning, er det en nødvendighed at have i orden. Det kan være i forbindelse med brand, strømsvigt eller andre farlige situationer, hvor du og dine medarbejdere skal evakueres. Hos Zederkof finder du et udvalg af nød- og panikbelysning i topkvalitet. Ikke nok med at du sørger for dine medarbejderes sikkerhed – så er der faktisk også regler og krav, der skal overholdes fra Sikkerhedsstyrelsen.

Sikkerhedslys til arbejdspladsen

Nødbelysningens formål er, at vejlede de personer som ikke er kendte i bygningen. Hvis der bliver akut behov for en flugtvej, er det vigtigt, at ingen er i tvivl om, hvor nødudgangene er. Derfor er det heller ikke et krav på arbejdspladser, hvor der primært kommer medarbejdere, som kender hele bygningens areal. Panikbelysning bliver kun aktuelt i tilfælde af strømsvigt. I sådan en situation er der krav om en erstatningsbelysning, der skal tænde, når strømmen forsvinder. En panikbelysning må aldrig virke blændende, da det kan være til gene i tilfælde af en evakuering, hvor du hurtigt skal finde en udvej. Hos Zederkof har vi nød- og panikbelysning, som opfylder de anførte krav fra Sikkerhedsstyrelsen – dermed kan du trygt finde den belysning, du mangler på siden her.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom