Stol

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi muligvis Danmarks største udvalg af stole til professionelle. Vi har et stort fokus på at kunne dække alle vores erhvervskunders behov. Fælles for alle stolene er den gode kvalitet, som sikres i hele vores udvalg. Hos Zederkof kan du derfor være helt sikker på at finde stole til skarpe priser, som er holdbare, flotte at se på og gode at sidde i.

190 resultater

Sorter efter

Stole

Hos Zederkof har vi muligvis Danmarks største udvalg af stole. Vi har et stort fokus på at kunne dække alle vores kunders behov, hvilket ligger til grund for vores store udvalg af stole, som du finder her på siden. Uanset om du leder efter praktiske klapstolebløde sækkestole, konferencestole eller måske bænke og taburetter, så kan du med garanti finde det her hos Zederkof – og selvfølgelig til en yderst rimelig pris. Fælles for alle stolene er den gode kvalitet, som sikres i hele vores udvalg. På Zederkof.dk kan du derfor være helt sikker på at finde billige stole, som er holdbare, flotte at se på og gode at sidde i.

Restaurantstole og barstole til professionel brug

Hos Zederkof finder du et bredt udvalg af restaurantstole til professionel brug. I vores sortiment finder du restaurantstole og barstole til enhver indretning, hvad enten du ønsker et gennemført klassisk look, et moderne og råt udtryk eller en hyggelig og romantisk stemning. Til den professionelle bar tilbyder vi barstole i alle prisklasser til både indendørs og udendørs servering. Derfor tilbyder vi flere forskellige modelvarianter, som egner sig godt til skiftende klima- og vejrpåvirkninger. Vores restaurantstole og barstole er produceret i holdbare materialer og findes i indbydende designs.

Stole og sofaer til hyggelige cafémiljøer og loungeområder

Uanset om du skal bruge bløde sofaer og smarte stole til indendørsbrug eller til hyggelige udemiljøer, så kan du finde et bredt udvalg til fornuftige priser hos Zederkof. Vores slidstærke caféstole og komfortable sofaer er særligt populære blandt både restauranter, cafeer og hoteller. Her på siden finder du flere forskellige sofaer beregnet til modulopbygning, hvorfor mulighederne for sammensætning er mange. Et loungeområde er med til at give cafeen, restauranten eller virksomheden et afdæmpet og hyggeligt udtryk. Derfor finder du også et stort sortiment af loungemøbler hos Zederkof, der med garanti vil bidrage med at sætte den helt rette stemning.

Billige konferencestole og kantinestole fra Zederkof

Her på siden kan du også finde et væld af billige konferencestole og kantinestole, der er velegnet til indendørs spiseområder på restauranter og cafeer samt i firmaets kantine og i banketsale på hoteller og konferencecentre. Alle vores konferencestole og kantinestole er udført i gode materialer, er komfortable at sidde i over længere tid og så findes de i et væld af flotte designs og skønne farvevarianter. Hos Zederkof altid sikret minimumspris for dine produkter til professionel brug, da vi tilbyder prisgaranti. Fortæl os blot, hvor du har set en vare billigere, så regner vi på, om vi kan matche deres pris. Vi skal blot have et link til den hjemmeside, hvor du har set produktet til en billigere pris, og så vil vi vende tilbage med vores skarpeste pristilbud.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom