Indendørs møbler og inventar til professionelle

Lækre møbler er et must for de fleste erhvervsdrivende indenfor restaurations- og hotelbranchen. Det er her, hvor du via indretningen skaber stemningen og atmosfæren for dit sted, som skal få kunderne til at komme igen og igen. Det er vigtigt med møbler.

furniture

Erhvervsmøbler til indendørs brug

Lækre møbler er et must for de fleste erhvervsdrivende indenfor restaurations- og hotelbranchen. Det er her, hvor du via indretningen skaber stemningen og atmosfæren for dit sted, som skal få kunderne til at komme igen og igen. Det er vigtigt med møbler, der bringer din indretning op på højere niveau, hvor man kan se, hvordan du har kælet for detaljerne og ikke mindst komforten for dine gæster. Hos Zederkof finder du møbler, der er tilpasset og nøje udvalgt til det danske marked, i form af sortimenter som borde, stole, sofaer, loungemøbler og barmøbler. Vores sortiment af borde og stole er fremstillet af holdbare materialer, som er ekstrem slidsikre og utrolig populære. Mange af vores møbler egner sig til alt fra udlejning og konferencer til brug i restauranter og caféer samt indendørs og udendørs anvendelse.

Vi sælger kvalitetsstærke stole og borde til caféer, restauranter og hoteller. 

Vores erhvervsborde og -stole er egnet til professionel brug og designet til at kunne klare hyppig anvendelse ved adskillige lejligheder. Deres holdbare materialer findes i flere farver og forskellige designs, så du kan indrette din café, restaurant eller en hvilken som helst anden branche, som du ønsker det. Du kan i vores stærke udvalg af borde finde alt fra konferenceborde og bord-bænke-sæt til bordplader og understel. Uanset hvilket bordbehov du har, kan vi med garanti dække det og det gælder, hvad enten om du skal købe et mindre eller større parti. Mange af vores flotte og funktionelle borde kan sagtens klare udendørs brug, så du skal ikke tøve med at benytte dem udenfor, hvis vejret skulle være til det. Vi er muligvis i besiddelse af Danmarks største udvalg af stole og sofaer. Du vil både kunne finde restaurantstole og barstole til industribrug samt stole og sofaer til de hyggelige cafémiljøer og loungeområder, som lige kræver det ekstra smarte og bløde komfort. Med vores alsidige udvalg af stole kan du med garanti indrette dit sted mod den rette stemning.

Find møbler til både lounge- og barmiljøet

Formålet med et loungeområde er at skabe et miljø, hvor der er mulighed for at mødes og netværke, hvad enten det er tiltænkt kunder, gæster eller medarbejdere. Det er også et oplagt sted, hvor dine gæster kan sidde og nyde en kop kaffe eller et glas vin. Særligt loungeområder med sofagrupper og dæmpet belysning giver en hjemlig og afslappet atmosfære. I vores sortiment finder du loungemøbler i mange varianter i særdeles høj kvalitet. Ønsker du at skabe et barmiljø? Så har vi hos Zederkof selvfølgelig også et stort udvalg indenfor dette til den professionelle bar både til indendørs og udendørs brug. Du kan fx finde bambusbarer, mobilbarer eller sammenklappelige barer, der bl.a. kan forsynes med et selvvalgt print på siderne. Vores barmøbler kommer selvfølgelig i robuste kvalitetsmaterialer, der nemt kan klare aftenens strabadser.

Zederkof er leverandør af professionelle møbler til hele Danmark

Vi har mere end 10 års erhvervserfaring med salg af professionelle møbler på tværs af alle brancher i hele Danmark. Vi kan med vores ekspertise guide og vejlede dig til den indretning, møblement eller inventar, som du har brug for. Zederkof står for kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvor vi desuden giver 3 års garanti på alle produkter købt igennem os. Har du spørgsmål til vores møbler eller måske til hjælpen af den totale indretning, som vi tilbyder, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Dette kan du gøre ved at ringe til os på telefon 89 12 12 00, skrive til os i chatten her på siden eller sende os en mail på Info@zederkof.dk. Vores fagkyndige medarbejdere bestræber sig altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Engrossalg af møbler og inventar til restaurant, café, hotel, konferencer, udlejning og events.

Professionelle produkter til der, hvor mennesker mødes.

Trustpilot 4.7/5 på Trustpilot og leverandør siden 1998
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom