Belysning

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Belysningen har en stor betydning for indretningen af en restaurant, en cafe eller et hotel. Den rette belysning kan skabe netop den stemning, som du sigter efter på dit sted, og det er derfor vigtigt, at udvælge denne nøje og eftertænksomt. Her på siden har Zederkof samlet et stort udvalg af indendørs belysning.

11 resultater

Sorter efter

Belysning til cafe, restaurant & hotel

Belysningen har en stor betydning for indretningen af en restaurant, en cafe eller et hotel. Den rette belysning kan skabe netop den stemning, som du sigter efter på dit sted, og det er derfor vigtigt, at udvælge denne nøje og eftertænksomt. Her på siden har Zederkof samlet et stort udvalg af indendørs og udendørs belysning, som du frit kan vælge mellem. Der er en masse inspiration at hente i vores mange belysningskategorier, og dermed har du mulighed for at vælge den helt rette belysning til vægge, borde og lofter. Se det store udvalg her på siden, hvor al vores belysning er samlet.

Vælg lamper i en stil der matcher den øvrige indretning

Med vores store udvalg af belysning har du rig mulighed for at finde den eller de lamper, som vil passe godt til netop din café/restaurant eller dit hotel. Har dit sted en elegant og romantisk stil, så kan en af vores prismelysekroner eksempelvis være et yderst oplagt valg. En lysekrone giver en fantastisk dekoration og kan gøre utrolig meget for stemningen i rummet. Den leveres i guld og sølv og kommer i forskellige størrelser. Har stedet en mere nordisk indretningsstil, så har vi et større udvalg af lamper, der vil fungere godt hertil. En lampe, som vi er dybt forelskede i, er vores vintage lysekrone. Denne er i sort metal og stor med plads til hele 24 pærer. Lysekronen kan skabe den helt rette stemning i en nordisk indretningsstil og vil fungere fantastisk godt i en hall, midt i en stor spisesal eller over en bar. Ejer du derimod en café, hvor indretningsstilen i sig selv bare skriger ”hygge”, så har vi også noget lidt anderledes belysning, der skal understøtte en hyggelig og fuldstændig afslappet stemning. Vi har naturligvis et væld af andre lamper og anden belysning, så det er blot med at gå på opdagelse i vores store udvalg og finde det, der kan skabe den helt rette stemning hos netop dit sted.

Udendørs belysning

Foruden indendørs belysning har vi også et større udvalg af udendørs belysning. Her finder du bl.a. diverse lanterner – både nogle små til bordene og nogle større, der kan stå på jorden og skabe stemning. Du finder desuden de fineste udendørs kugleformede gulvlamper. Køber du flere af disse, kan de sammen skabe en helt unik udendørs stemning. Har du en baggård med en lille dam eller lignende, kan vi desuden anbefale, at du køber disse som aqua-lamper, der kan flyde på vand. Vi leverer yderligere lyskæder i forskellige længder. Disse er også ideelle i eksempelvis en baggård og kan med fordel hænges om i parasoller for at skabe en nærmest udenlandsk stemning på de varmere sommeraftener. Vi er Nordens største leverandør af møbler, inventar og interiør til professionelle og vi har mange års erfaring med rådgivning vedrørende indretning af hoteller, caféer og restauranter. Har I derfor nogle spørgsmål til vores cafe lamper eller øvrige produkter, så er I mere end velkommen til at kontakte os på info@zederkof.dk eller telefon +45 89 12 12 00.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom