Klapstol

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof er succeskriterierne for klapstole, at de skal kunne tåle en høj belastning, have en lav vægt og være nemme at opbevare. Vores stole lever op til disse kriterier. De er ideelle til virksomheder eller institutioner, der har brug for at kunne opmagasinere mange stole på lidt plads. Eksempelvis arrangører af større arrangementer i sportshaller eller udlejningsfirmaer eller virksomheder, der arrangerer underholdning, foredrag, konferencer eller lignende.

2 resultater

Sorter efter

Klapstole i høj kvalitet

Hos Zederkof er succeskriterierne for klapstole, at de skal kunne tåle en høj belastning, have en lav vægt og være nemme at opbevare, uanset om det er klapstole i træ eller metal. Vores stole lever op til disse kriterier. Vi har et bredt udvalg af klapstole i farverne grå, hvid og sort – nogle er polstret andre er ikke. Vi tilbyder også en komplet servicepakke uden for selve stolen. Med en vogn til opbevaring af dine klapstole samt et tilhørende overtræk til vognen, der beskytter mod støv og regn, er du sikret fuld beskyttelse og nem transport af dine stole, når de ikke er i brug, og de vil holde mange år frem. Du kan også ændre udseendet på stolene, så de passer ind i den kulisse de skal bruges ved at købe et stretch overtræk til stolenes sæder. Skal I ofte flytte stolene rundt og mange ad gangen, har vi et udvalg af stolevogne i forskellige prisklasser. De sikrer færre løft og tager hensyn til din ryg.

Billige klapstole til events

Hos Zederkof finder du billige klapstole til fester og events, der er lette at håndtere. Disse er ideelle til virksomheder eller institutioner, der har brug for at kunne opmagasinere mange stole på lidt plads. Eksempelvis arrangører af større arrangementer i sportshaller eller udlejningsfirmaer eller virksomheder, der arrangerer underholdning, foredrag, konferencer eller lignende. Vi tilbyder ligeledes event- og festborde til alle slags arrangementer.

Zederkof – Din leverandør af klapstole

Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram caféer, restauranter, industri og events. Med godt købmandskab, innovation og høj faglighed fremstiller og leverer vi udstyr og inventar til konkurrencedygtige priser. Vores klapstole i høj kvalitet vil sikre, at gæsterne sidder godt og sikkert under hele eventet. Vores kvalitet er din garanti, og hos os er du altid sikret 3 års garanti. Har du set dine klapstole billigere et andet sted, matcher vi denne pris. Fortæl os gerne, hvor du har set varen billigere – så regner vi på, om vi kan matche deres pris. Du finder en formular til vores prisgaranti her på siden. Vi skal blot have et link til den side, hvor produkterne er billigere, og så vil vi vende tilbage med vores stærkeste pris. Hos Zederkof er vi eksperter i storkøkkener. Har du spørgsmål til køb af klapstole og tilbehør, eller brug for rådgivning til valg af møbler til næste event, konference eller lignende, er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig. Vores medarbejdere i kundeservice sidder klar med råd og vejledning på telefon +45 8912 1200. Du kan også skrive i chatten her på siden eller sende en mail til info@zederkof.dk.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom