Cafeafskærmning

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Det danske sommervejr kan til tider være uforudsigeligt. Solen kan stå højt på himlen, men alligevel kan blæsten få varmen til aftage betydeligt – og det er jo ærgerligt, hvis det skal stoppe os i at nyde, at det for en gangs skyld ikke regner. Afskærmning er helt klart en løsning på dette, da du nemt kan skabe læ fra flere sider. Hos Zederkof finder du et stort udvalg af forskellige løsninger, som kan være behjælpelige på det problem.

28 resultater

Sorter efter

Caféafskærmning

Det danske sommervejr kan til tider være uforudsigeligt. Solen kan stå højt på himlen, men alligevel kan blæsten få varmen til aftage betydeligt – og det er jo ærgerligt, hvis det skal stoppe os i at nyde, at det for en gangs skyld ikke regner. Afskærmning er helt klart en løsning på dette, da du nemt kan skabe læ fra flere sider. Hos Zederkof finder du et stort udvalg af forskellige løsninger, som kan være behjælpelige på det problem. Du har muligheden for at kigge og læse om de mange forskellige produkter, så du kan få et indblik i, hvad der er den helt rette konstruktion for dig.

Afskærmning til caféen eller terrassen

Afskærmning kan være nødvendigt, hvis du døjer med meget vind på udendørsområdet – dog kan afskærmning også have andre funktioner. Hvis du for eksempel har en café eller en større terrasse, kan du med fordel bruge glasafskærmning til at opdele arealet i områder. På den måde kan du skabe en helt anden – og mere intim – stemning på din café eller terrasse, i kombination med at du får noget praktisk ud af det. Når du vælger afskærmning, er det vigtigt, at du vælger noget, der passer til den pågældende bygning. Hos Zederkof har vi et udvalg af glasafskærmning, som kan passe ind i på de fleste terrasser eller caféer – så du kan skabe en god sammenhæng i indretningen.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom