ForsideTelteFoldetelte

Foldetelte

Står du og mangler noget overdækning til en forestående begivenhed, så bør du helt klar tage et kig på vores sortiment af foldetelte. Her hos Zederkof finder du et stort udvalg af foldetelte med diverse tilbehør, som giver dig muligheden for at sammensætte de forskellige komponenter, præcis som du vil.

Foldetelte er yderst brugbare til mange arrangementer – det kan for eksempel være markeder, fester eller andre events. Med et foldetelt kan du overdække et lille område, så der blive læ for både regn og sol.

Foldetelt med sider

Et foldetelt fra Zederkof er meget let at samle, skille ad og medbringe til næste arrangement. De forskellige varianter er i topkvalitet, og du finder dem i flere forskellige størrelser og farver – så du kan vælge det, der opfylder dine behov.

Hos Zederkof har du også muligheden for at tilkøbe sider til dit foldetelt. Det kan for eksempel være nyttigt, hvis du skal skabe læ fra en sidevind, eller ønsker at afskærme for en lavtstående sol. Der er mange muligheder med foldetelte, og du kan nemt placere og rykke de tilkøbte sider på egen hånd.

Skal du bruge foldeteltet i forbindelse med et virksomhedsarrangement, kan du få designet sider og tagdug med virksomhedens logo – så I får jeres helt eget unikke foldetelt.