Tæpper

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

8 resultater

Sorter efter

Billige og farverige tæppeløsninger til indendørs og udendørs brug

Skal du have arrangeret en messe, et udendørs teltarrangement eller mangler du blot den klassiske røde løber til din gallafest? Så har vi tæppeløsninger lige til dig. Vores midlertidige gulvtæpper kommer i varianterne Basic, Eco og Fireproof, som hver har deres fordele. Vores sortiment kommer desuden i en bred vifte af farver som f.eks. rød, sort, marineblå, pink og mange andre. Vores tæpper er en lyddæmpende og skridsikker løsning, som samtidig kan pynter ethvert telt, festlokale eller udstillingsområde. Hos Zederkof finder du et væld af billige tæpper, som er velegnede til midlertidige arrangementer, hvad enten du skal bruge dem udenfor i teltet eller indenfor i gangarealerne. Vi har sørget for, at disse farverige tæpper kan give dig et dekorativ underlag, som vil løfte dine arrangementer op på et højere niveau. Vi har desuden også tæppetape, så du er garanteret et tæppe som er fastklæbet til gulvet.

Typer af lyddæmpende gulvtæpper til telte, eventgulve og lignende 

Særligt er det populært at benytte sig af gulvtæppe ovenpå et allerede monteret trægulv ved diverse teltevents for lige at give det ekstra til ens fest og her kan du benytte dig af alle vores tæppetyper. Som allerede nævnt har vi hos Zederkof 3 varianter, når det kommer til gulvtæpper og de kan bruges til mange begivenheder og events både inden- og udenfor.
  • Tæppe Basic: er ripvævet og kommer med en skumbagside, som giver ekstra god komfort, der samtidig sikrer, at dit gulvtæppe ligger pænt og ikke folder eller lignende. Denne kan benyttes ved events, hvor der ikke er krav til brandklasse.
  • Tæppe Eco: kommer enten som ripvævet eller glatvævet, hvor de derimod leveres med en latexbagside. Denne type er lige så velegnet til midlertidig events, hvor der ikke er krav til brandklasse.
  • Tæppe Fireproof: er ripvævet og kommer med flammehæmmende latexbagside. Den overholder dermed internationale krav til brandsikkerhed og skal benyttes i situationer, hvor dette er påkrævet.
Alle vores tæpper kommer selvfølgelig i en bred vifte af farver, som du selv kan vælge imellem her på vores hjemmeside. Bemærk venligst, at vores gulvtæpper kun sælges i hele ruller. Er du løbet tør for tæppetape eller vil du være sikker på, at tæppet bliver, hvor det skal være uanset underlag? Så køb en rulle tape med her. Vores tæppetape kommer med en stærk klæbeevne på oversiden og en let klæbeevne på undersiden for at skåne underlaget. Den kommer desuden med ikke-klæbende mellempapir for at gøre din montering nemmere og hurtigere.

Du kommer med problemstillingen, Zederkof giver dig løsningen

Uanset hvilket problem, dilemma eller spørgsmål du kommer med til os, vil vi bestræbe os på at give dig den bedst mulige løsning, som passer til dine behov, krav eller prisleje. Dette gælder både indenfor interiør, møbler og udemiljøer. Vi har altid gjort vores for at give vores kunder den bedste købsoplevelse. Vi er nemlig først tilfredse, når vores kunder er det. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller sortiment. Kontakt os på den måde, der passer dig bedst, og en af vores kompetente medarbejdere vil hjælpe med at løse din problemstilling.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom