Tæpper

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof er vi stolte af vores udvalg af tæpper, der er skræddersyet til at opfylde behovene ved ethvert event. Udover messer er vores tæpper også ideelle til udendørs teltarrangementer, festudlejning, gallafester og meget mere. Med deres alsidighed og kvalitet er de et must-have for enhver begivenhed. Vores messetæpper er ikke kun et underlag – de er en del af den samlede oplevelse.

8 resultater

Sorter efter

Billige og farverige tæppeløsninger til indendørs og udendørs brug

Vores tæpper er designet til at komplementere ethvert event, fra en sofistikeret konference eller messe til en livlig fest. Vi har naturligvis også den klassiske røde æber til din gallafest. Alle vores tæpper kommer selvfølgelig i en bred vifte af farver og størrelser, som du selv kan vælge imellem her på vores webshop. Vores midlertidige gulvtæpper kommer i varianterne Basic, Eco og Fireproof, som hver har deres fordele. Vores sortiment kommer desuden i en bred vifte af farver som f.eks. rød, sort, marineblå, pink og mange andre. Vores tæpper er en lyddæmpende og skridsikker løsning, som samtidig kan pynter ethvert telt, festlokale eller udstillingsområde. Hos Zederkof finder du et væld af billige messetæpper, som er velegnede til midlertidige arrangementer, hvad enten du skal bruge dem udenfor i teltet eller indenfor i gangarealerne. Vi har sørget for, at disse farverige tæpper kan give dig et dekorativ underlag, som vil løfte dine arrangementer op på et højere niveau.

Typer af lyddæmpende gulvtæpper til telte, eventgulve og lignende 

Særligt er det populært at benytte sig af gulvtæppe ovenpå et allerede monteret trægulv ved diverse teltevents for lige at give det ekstra til ens fest og her kan du benytte dig af alle vores tæppetyper. Som allerede nævnt har vi hos Zederkof 3 varianter, når det kommer til gulvtæpper og de kan bruges til mange begivenheder og events både inden- og udenfor.
 • Tæppe Basic: er ripvævet og kommer med en skumbagside, som giver ekstra god komfort, der samtidig sikrer, at dit gulvtæppe ligger pænt og ikke folder eller lignende. Denne kan benyttes ved events, hvor der ikke er krav til brandklasse.
 • Tæppe Eco: kommer enten som ripvævet eller glatvævet, hvor de derimod leveres med en latexbagside. Denne type er lige så velegnet til midlertidig events, hvor der ikke er krav til brandklasse.
 • Tæppe Fireproof: er ripvævet og kommer med flammehæmmende latexbagside. Den overholder dermed internationale krav til brandsikkerhed og skal benyttes i situationer, hvor dette er påkrævet.
Alle vores messetæpper kommer selvfølgelig i en bred vifte af farver, som du selv kan vælge imellem her på vores webshop. Bemærk venligst, at vores gulvtæpper kun sælges i hele ruller.

Fordelene ved at købe et messetæppe

 • Æstetik: Et godt valgt messetæppe kan forbedre den samlede æstetik af dit event, skabe en indbydende atmosfære og komplementere dit brand.
 • Komfort: Vores messetæpper tilbyder en blød og behagelig overflade, hvilket gør det behageligt for gæsterne at bevæge sig rundt.
 • Lyddæmpning: Tæpper kan hjælpe med at dæmpe støj, hvilket er især nyttigt i travle messer eller konferencer.
 • Skridsikkerhed: Tæpperne giver en skridsikker overflade, hvilket øger sikkerheden for dine gæster.

Du kommer med problemstillingen, Zederkof giver dig løsningen

Uanset hvilket problem, dilemma eller spørgsmål du kommer med til os, vil vi bestræbe os på at give dig den bedst mulige løsning, som passer til dine behov, krav eller prisleje. Dette gælder både indenfor interiør, møbler og udemiljøer. Vi har altid gjort vores for at give vores kunder den bedste købsoplevelse. Vi er nemlig først tilfredse, når vores kunder er det. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller sortiment. Kontakt os på den måde, der passer dig bedst, og en af vores kompetente medarbejdere vil hjælpe med at løse din problemstilling. Når du planlægger dit næste event, overvej at kombinere vores messetæpper med vores messetelte. Sammen kan de skabe en uforglemmelig atmosfære, der vil imponere dine gæster. For dig, der søger inspiration til en komplet løsning for din messestand, kan du læse mere om vores gode råd til opbygning af messestand.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom