Ståbord

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Et ståbord er ideelt i miljøer, hvor mennesker mødes eller samles. Restauranter, caféer, hoteller, lounge- eller undervisningsmiljøer er alle eksempler herpå. Hos Zederkof finder I et stort udvalg af høj- og ståborde, i forskellige former, farver og materialer – således har vi også nogle, der passer til udtrykket og atmosfæren i dit lokale.

9 resultater

Sorter efter

Er I på udkig efter et kvalitetshøjbord til erhvervsmæssig brug? Hos Zederkof har vi det rigtige bord tilpasset jeres behov og ønsker. Her på siden finder I en lang række spændende modeller til enhver smag. Alle vores modeller er udformet i stilrent design og fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer god holdbarhed. Prøv f.eks. vores EVENT cafe-/ståbord, der er et smart og praktisk café-/ståbord. Bordet fås i solide materialer, og kan justeres i højden alt efter behov. Denne model er perfekt til enhver situation såsom konferencer og kurser, men ligeledes til caféer og restauranter.

Højbord til alle lejligheder

Et ståbord er ideelt i miljøer, hvor mennesker mødes eller samles. Restauranter, caféer, hoteller, lounge- eller undervisningsmiljøer er alle eksempler herpå. Hos Zederkof finder I et stort udvalg af høj- og ståborde, i forskellige former, farver og materialer – således har vi også nogle, der passer til udtrykket og atmosfæren i dit lokale. Vores højborde kan også bruges som et alternativt arbejdsbord til lokaler og arbejdsmiljøer, hvor der er lagt op til samtale og fleksibilitet. Søger I cocktailborde eller praktiske ståborde, der kan klappes sammen for nem opbevaring, er I havnet det helt rigtige sted. Vores højborde er beregnet til professionelt brug, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Et ståbord kan med fordel kombineres med vores store sortiment af komfortable barstole for et afslappet og trendy udtryk.

Spændende udvalg af møbler og inventar

Hos Zederkof er vi Skandinaviens førende leverandør af møbler og inventar m.m. til erhverv, herunder caféer restauranter, hoteller og konferencecentre. Vi er i tæt kontakt med vores kompetente samarbejdspartnere, der sikrer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Zederkof forhandler et bredt udvalg til vores mange kunder over hele Europa. Vi tilbyder hurtig levering og altid personlig service. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller brug for nærmere information om et eller flere af vores højborde. Gå på opdagelse her på siden og køb allerede i dag. Vi ser frem til jeres besøg her hos Zederkof.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom