Sofa/bænk

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof er vi stolte forhandlere af adskillige sofamodeller og sofasystemer, som giver dig mange sammensætningsmuligheder. Mange af vores sofaer vil kunne passe ind i adskillige miljøer som kontorer, restauranter hoteller, receptioner m.v., hvor de vil være prikken over i’et i et lækkert loungemiljø med farverige muligheder samt klassiske nuancer. Du kan praktisk taget bygge et sofasystem specifikt til de enkelte rum og I vil nemt kunne integrere dem i en allerede fasttømret indretning eller look.

31 resultater

Sorter efter

Sofabænk eller modul til ethvert miljø

Hos Zederkof er vi stolte forhandlere af adskillige sofamodeller, daybeds og sofasystem, som giver dig mange sammensætningsmuligheder. Mange af vores sofaer vil kunne passe ind i adskillige miljøer som kontorer, restauranter hoteller, receptioner m.v., hvor de vil være prikken over i’et i et lækkert loungemiljø med farverige muligheder som gul, grøn og rød samt de mere klassiske nuancer som sort og grå. Du kan praktisk taget bygge et sofasystem specifikt til de enkelte rum og I vil nemt kunne integrere dem i en allerede fasttømret indretning eller look. Du vil desuden også kunne finde sofaer, der er beregnet til udendørs brug. Vores professionelle sofaer kan bringe en helt særlig atmosfære til jeres indretning med materialer som kunstlæder, polyester, viskose og velour.

Sofamodul og daybeds til hoteller, kontorer, og loungeområder

Med vores velassorterede udvalg af sofaer og daybeds inviterer du dine gæster, kunder eller medarbejdere til at sætte sig ned. De bruges til alt fra netværksmøder til benyttelse ved ventetid på fx hoteller eller kontorer. Hvad end du skal bruge en sofa eller daybed til, vil du være garanteret særdeles høj kvalitet i et tidløst, moderne og smukt design, som du vil kunne nyde godt af i rigtig mange år. Vores sofaer og daybeds vil også være oplagte ved loungeområder og barmiljøer. En komfortabel sofa er et must. Man vil jo gerne have, at ens gæster, kunder eller medarbejdere sidder behageligt. Det er også helt fundamentalt for stuens indretning og du kan nærmest ikke forestille dig et andet sted at slænge dig. Dog kan du ikke vælge hvilken som helst sofa til din indretning. Det skal helst passe ind med den etablerede stil og interiør, samtidig med at sofaens størrelse hverken må være for lille eller for stor. Hvordan vælger man så den rette sofa eller daybed? Dette er ikke let spørgsmål at besvare, da det helt kommer an på formål og indretning. Skal den blot benyttes i en kort tid ad gangen af mange besøgende eller skal den invitere til længere møder og samtaler? Du har derfor 3 elementer, du skal have gjort op med dig selv: Design, pris og komfort.

Byg dit eget sofasystem med os

Med vores modulopbyggede sofasystemer har du mulighed for at designe din modulsofa, som du helt præcist ønsker den og samtidig udnytte dit rums størrelse til perfektion. Du har muligheden for at integrere spændende sofaområder med vores sofasystemer, hvor du bl.a. kan vælge imellem 7 forskellige polsterfarver samt 6 forskellige topbredder, som blot skal monteres med ben, understel eller en fast sokkel. At sammensætte sin helt egen unikke sofa behøver ikke at koste en formue, og ved at bygge dit eget sofasystem med os går du heller ikke på kompromis med kvaliteten. Med den helt rette pleje og vedligeholdelse kan du forlænge dit sofasystems liv markant til glæde både for dig og dine gæster.

Velkommen til Zederkofs sofa-universe

Sammen med os og vores sofaunivers er vi sikker på, at vi kan indrette noget fantastisk sammen. Hvad enten du gør det helt på egen hånd eller vi hjælper dig med den totale indretning. Uanset hvad du har behov for, står vi dig til rådighed både før, under og efter dit køb fra os. Du skal bare kontakte os i vores kundeservice, så vil en af vores medarbejdere altid stå klar til at rådgive og hjælpe dig på rette vej. Du kan kontakte os ved enten at skrive en mail til info@zederkof.dk, ringe til +45 8912 1200 eller udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi derimod dig op.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom