Lyskæder

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Længde

Hos Zederkof tror vi på magien ved det rette lys. En enkel lyskæde kan forvandle rammerne om en almindelig aften til en uforglemmelig atmosfære. De er især velegnede til brug i en café, ved festudlejninger eller andre events.

3 resultater

Sorter efter

Lyskæder til festteltet, parasol eller terrassen

Leder du efter den perfekte lyskæde til din parasol? Eller måske noget stemningsfuldt lys til teltet, terrassen eller festteltet? Er du café ejer, restauratør, festarrangør eller eventplanlægger? Vores lyskæder er designet med dig i tankerne. De tilføjer ikke kun lys, men også atmosfære, gør din begivenhed endnu mere mindeværdig. Vores flotte lyskæde på 10 meter er et populært valg blandt vores kunder. Med 10 fatninger og 100 cm mellem hver, er denne lyskæde ideel til både indendørs og udendørs brug. Og det bedste? Den kan serieforbindes med lyskæder af samme fabrikat – op til 20 sæt á 10 meter, hvis du bruger LED-lyskilder. Den leveres med 1,5m forsyningskabel, men husk at lyskæden leveres uden pærer.

Sikkerhed og kvalitet

Vores lyskæder er ikke kun smukke, men også sikre. De er designet til at kunne bruges både inde og ude, så du kan være sikker på, at de vil holde, uanset hvor du vælger at hænge dem. Uanset om du planlægger en romantisk aften på terrassen, en fest eller ønsker at tilføje noget ekstra til din café, har Zederkof den perfekte lyskæde til dig. Kontakt os i dag på tlf: 89121200 eller info@zederkof.dk, og lad os sammen bringe lidt mere lys ind i verden.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom