Klapborde/foldeborde

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af klapborde og foldeborde i forskellige størrelser og former i professionel kvalitet. Lige så mangfoldig som vores størrelsessortiment er anvendelsesmulighederne; klapbordene er særdeles velegnede til alt fra messer, konferencer, festudlejning, receptioner til restaurationsmiljøer – listen kunne fortsætte i det uendelige.

32 resultater

Sorter efter

Klapbord til enhver lejlighed

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af klapborde og foldeborde i forskellige størrelser og former i professionel kvalitet. Lige så mangfoldig som vores størrelsessortiment er anvendelsesmulighederne; klapbordene er særdeles velegnede til alt fra messer, konferencer, festudlejning, receptioner til restaurationsmiljøer – listen kunne fortsætte i det uendelige. Uanset om du skal bruge cocktailborde til festen, smarte buffetborde til det store madudvalg, et ståbord til receptionen eller messen, fleksible små caféborde til restaurantens udemiljø, spiseborde til hotellets restaurant eller eventborde til de helt store arrangementer, så kan du med garanti finde et sammenklappelige borde, der passer til netop dine behov og ønsker. Kendetegnende ved klapbord fra Zederkof er:
 • Høj kvalitet
 • Særdeles solide og robuste
 • Høj max belastning – helt op til 1.050 kg(!)
 • Mange anvendelsesmuligheder

Hvor robust er et klapbord fra Zederkof

Det korte svar er særdeles robuste! Vores plast klapbord fra Zown New Classic og Maxchief er alle udført i kraftig HPDE (high density polyethylen) eller polyethylene og med sammenklappeligt understel af pulverlakeret stål med manuel lås på benene, som øger stabilitet ved brug. Den hårdføre plast har ligeledes høj resistens mod fugt og små stød og meget lang levetid. Vores eventklapborde har alle bordplader i krydsfiner lakeret med nitrocellulose lak, og sammen med kantforstærkningen sikrer det en meget holdbar og vandafvisende overflade. Stellet er udført i pulverlakerede stålrør. Materialer er én ting, max belastning en helt anden. Selvom det måske ikke ser sådan ud, har vores Zown New Classic XL 240 klapbord eksempelvis en max belastning på 1.050 kg og sågar vores Zown New Classic Cocktailbord på ø80 kan klare op til 225 kg! Du skal med andre ord ikke lade dig snyde af vores klapbordes enkelte og praktiske udseende. Du kan selv få syn for sagen i videoen her.  

Hvor mange forskellige størrelser og former på foldeborde har vi hos Zederkof?

Igen er det korte svar rigtig mange! Former er ligetil; vi har rektangulære, kvadratiske og runde borde. Størrelser er en anden snak. Vi har alt mellem små, mellem og store foldeborde, så du er med stor sandsynlighed sikret et foldebord, der passer til dine behov. Er behovet lidt mindre og intime opdækninger har vi borde i Ø120 eller 90×90, er behovet en lidt større kapacitet, har vi foldeborde på helt op til 240 cm. Derudover har du mulighed for at sammenkoble flere af Zowns foldeborde via et smart, patenteret låsesystem.

Hvor mange personer kan der sidde omkring de forskellige størrelser klapborde?

Hvor mange personer, der kan sidde omkring de forskellige størrelser klapborde, afhænger selvfølgelig i høj grad af typen af stol, du vælger at bruge sammen med et klapbord, samt hvor tæt dine gæster skal sidde. Som udgangspunkt bør der aldrig være mindre end 60 cm bordplads pr. siddende gæst – gerne mere, hvis det er muligt. Fra bordkant til væg bør der minimum være 75 cm og ved servering er det mest hensigtsmæssigt med 100 cm. Ved hesteskosformationer bør åbningen være minimum 150 cm af hensyn til optimal servering til alle siddende gæster. En generel anbefaling er følgende estimater passende for vores Zown New Classic klapbord i plast:
 • Klapbord på 90×90: 4 personer
 • Klapbord på L120: 4 personer, 6 personer inkl. bordenderne
 • Klapbord på L150: 4 personer, 6 personer inkl. bordenderne
 • Klapbord på L180: 6 personer, 8 personer inkl. bordenderne
 • Klapbord på L200: 6 personer, 8 personer inkl. bordenderne
 • Klapbord på L240: 8 personer, 10 personer inkl. bordenderne
 • Klapbord på L180: 6 personer, 8 personer inkl. bordenderne
 • Klapbord på Ø120: 6 personer
 • Klapbord på Ø160: 8 personer
 • Klapbord på Ø180: 10 personer

Mangler du tilbehør til dine foldeborde?

Vi har et stort udvalg af forskelligt tilbehør til vores mange foldeborde. Ønsker du at skrue op for elegancen til dine fester, har vi et stort udvalg af smarte og praktiske duge. Vi har blandet andet plisséduge, hvis du eksempelvis ønsker et hvidt eller sort foldebord frem for et gråt. Er du på jagt efter en enkelt reservedel, har vi ligeledes et stort sortiment af tilbehør til foldebord med alskens skruer, understel og lignende.

Har du brug for hjælp?

Hos Zederkof er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse eller antal af et specifikt klapbord, du skal vælge. Hvis du gerne vil se foldebordene i virkeligheden, inden du tager en beslutning, er du også velkommen til at besøge os i vores showroom på Pris Christians Allé 28, 7000 Fredericia. Du har altid mulighed for at skrive en mail til os på info@zederkof.dk eller kontakte os via telefon på +45 89 12 12 00. Telefon samt showroom har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom