Restaurantmøbler

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Velkommen til Zederkof – din specialist i restaurantmøbler! Vi tilbyder et bredt udvalg af restaurant-møbler og -interiør til erhvervskunder, herunder restauranter, caféer og barer. Vores mål er at gøre det nemt for dig at finde de perfekte møbler til restaurant. Med vores brede udvalg af restaurant inventar kan du skræddersy din restaurantindretning, så den passer til din restaurants behov og stil. Alle restaurantmøbler er i professionel kvalitet og holdbarhed, så de kan modstå den daglige slitage, som er uundgåelig i en travl restaurant.

69 resultater

Sorter efter

Restaurantmøbler: Stole, borde og belysning til erhverv

Når det kommer til restaurant indretning, er der tre nøgleelementer, der skal overvejes: restaurantstole, restaurantborde og restaurant belysning. Disse tre elementer spiller en afgørende rolle i at skabe den rette atmosfære udendørs og indendørs i din restauration, og kan være med til at definere din restaurants karakter og identitet. Med vores ekspertrådgivning og gode service kan vi hjælpe dig med at skabe en restaurantindretning, der er både smuk og funktionel, og som giver dine gæster en mindeværdig restaurantoplevelse.

Giv din restaurant et personligt præg med de rigtige møbler

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af og -stole i forskellige stilarter og materialer, herunder træ, metal og polstrede. De er designet til at være både komfortable og holdbare, så de kan modstå den daglige brug og samtidig se flotte ud i årevis. Vi tilbyder også et bredt udvalg af restaurantborde, der er tilgængelige i forskellige størrelser og former, så du kan sætte dit personlige præg på restaurantens udseende.  Vi har desuden et stort udvalg af loungestole, loungeborde og sofa til restaurant, der er idéelle til at skabe et afslappende loungeområde, og stilrene barstole, hvis du ønsker siddepladser ved disken. Vores udvalg af bordstel og bordplader giver dig mulighed for at skræddersy dine restaurantborde – uanset om du har brug for et rundt, kvadratisk eller rektangulært bord til restaurant. 

Restaurantmøbler sætter rammerne, hvor mennesker mødes

Restaurantmøblementet spiller en vigtig rolle i at sætte rammerne for, hvordan mennesker mødes og interagerer i din restaurant. Gennem brug af forskelligt inventar og møbler til restaurant, kan du skabe et rum, der er indbydende, hyggeligt og funktionelt, og som samtidig udstråler din restaurants stil og karakter. Skal din restaurant også kunne akkomodere børnefamilier, får du for eksempel brug for højstole til de mindste gæster. Uanset om du ønsker en traditionel eller moderne indretning, kan Zederkof hjælpe dig med at finde de perfekte restaurantmøbler og indretningsløsninger, der vil skabe den perfekte atmosfære i din restaurant og give dine gæster en oplevelse, de vil huske.

Hvilke typer restaurantmøbler har Zederkof?

Vi har et stort udvalg af restaurantstole med armlæn eller uden armlæn samt forskellige funktionelle borde til restaurant, men også restaurantbænke og sofaer til restauranter i forskellige stilarter og størrelser, så du kan finde den perfekte løsning til din restauration. Vi har et stort udvalg af caféborde, barmøbler, konferencemøbler og meget andet inventar i professionel kvalitet, som du kan bruge til at sammensætte den rigtige indretning til din restaurant. Vores udvalg inkluderer franske caféborde, som kan bruges til at skabe en hyggelig, uformel atmosfære. Kort sagt; hos Zederkof finder du alt, hvad du behøver, til indretning af restauranter, caféer, barer, hoteller, museer, konferencecentre, spillesteder, biografer og andre erhverv.

Stilfulde og holdbare udendørs restaurantmøbler

Du må ikke undervurdere vigtigheden af at indrette restaurantens udearealer. Du kan naturligvis også finde et bredt sortiment af udendørs borde, stole og restaurantbænke lavet af materialer som aluminium, træ, stål og plastik, der kan modstå vejr og vind og samtidig er lette at vedligeholde. En parasol til din restaurants udendørs spisepladser er også en vigtig del af din indretning udenfor, og det er afgørende for at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære for dine gæster. Med en markedsparasol kan dine gæster nyde deres måltid udenfor, uden de skal bekymre sig om solen eller regnen. Hos Zederkof har vi et stort udvalg af parasol til restaurant og café. Parasollerne er designet til at være både stilfulde og holdbare, og de kan leveres i forskellige størrelser, farver og designs for at matche din restaurantindretning. Du kan også finde et praktisk tilbehør til parasoller; en parasolfod, -overtræk, -friser, -tagrender, lamper og lyskæder. Derudover tilbyder vi terrassevarmere, så du kan forlænge tiden, dine gæster kan sidde udendørs.

Fleksible og pladsbesparende restaurantmøbler

Fleksible og pladsbesparende restaurantmøbler er en nødvendighed for restauranter og caféer, der ønsker at maksimere pladsen i deres lokaler og samtidig have mulighed for hurtig og nem omorganisering af deres spiseplads. Vil du gerne have ekstra stole i baghånden, hvis der pludselig mangler siddepladser i restauranten? Med stabelstole kan du have en hel stak stående, uden de fylder mere end én.

Slidstærke restaurantmøbler med hurtig levering

Når du handler hos Zederkof, er du altid sikret møbler, der er designet til professionelle, og vi er blandt de førende danske grossister til restaurationsbranchen. Fordi vi har vores eget lager, kan vi typisk levere dag-til-dag på alle lagerførte varer, så du kan få dine restaurant møbler og inventar hurtigt og effektivt. Hos Zederkof er vores mål at gøre det så nemt som muligt for dig at opgradere din restaurantindretning med vores højkvalitets møbler. Vi kan også hjælpe dig med at finde det ideelle inventar til din restaurant og dine specifikke behov.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom