Vip standere

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200

Vores VIP standere i rustfrit stål belagt med enten guld eller krom er uundværlige til et VIP- eller gallaarrangement, hvor de understøtter den eksklusive stemning. Standerne kan sammensættes ved hjælp af de matchende eksklusive tove med eller uden flet. Sammen med en rød løber er det en eksklusiv og indbydende måde at byde gæster velkommen på.

2 resultater

Sorter efter

VIP standere til festen  

Der er næsten altid en anledning til fest, og med VIP standere skabes nemt en elegant og eksklusiv stemning.  Vores VIP standere i rustfrit stål belagt med enten guld eller krom er uundværlige til et VIP- eller gallaarrangement, hvor de understøtter den eksklusive stemning. Standerne kan sammensættes ved hjælp af de matchende eksklusive tove med eller uden flet. Sammen med en rød løber er det en eksklusiv og indbydende måde at byde gæster velkommen på. Vi har desuden løbere og tæpper i et væld af farver. Ønsker du at tilkøbe bånd i andre farver eller en vogn til opbevaring af dine VIP standere, når de ikke er i brug, har vi også et stort tilbehørsprogram til vores standere.  Se også hele udvalget af afspærringsstolper 

Kustodestandere til de fleste lejligheder

Kustodestandere er en elegant måde at styre menneskemængder eller afgrænse områder på. Det eksklusive look bløder op på det ofte restriktive budskab bag afgrænsninger. Ring og få et uforpligtende tilbud på kustode standere i professionel kvalitet.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom