Pavillon komplet

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 89 12 1200
Filters
Størrelse
Materiale
Længde

10 resultater

Sorter efter

Leder du efter en komplet pavillon?

Hos Zederkof har vi et stort udvalg af komplette pavilloner i professionel kvalitet. Hvad end behovet er have- og vejfester, festivaller, messer eller konferencer eller noget helt andet, er vores pavilloner ofte svaret på dit spørgsmål. Vi har et udvalg af 2×3, 3×3, 3×4,5 og 4×4 i 3 forskellige stelkvaliteter og 7 forskellige farver. Alle komplette pavilloner leveres med stativ, tagdug, pløkker og transporttaske.

Pavillon telte til de fleste lejligheder

Vores store udvalg af pavilloner afspejler meget godt de mange (næsten uendelige) brugssituationer. Pavillon teltene egner sig både til private have- og vejfester, som overdække til markedsboden, den lille messestand eller måske som behagelig skygge i de udendørs spisemiljøer på caféer og restauranter. Skal du dække et større område, men bibeholde fleksibiliteten fra mindre pavilloner, har du mulighed for at sammenkoble pavillonerne via et smart tagrendesystem, som ligeledes leder regn væk, hvis vejret skulle vise sig fra sin mere lunefulde side. Du kan se mere om tagrendesystemet under tilbehør, hvor du også finder et stort udvalg af hyggelig belysning og varmere.

Vidste du, at vi har 3 forskellige stelkvaliteter?

Alle vores komplette pavillon telte fås alle i 3 forskellige stelkvaliteter. Alle 3 stel er udført i eloxeret aluminium. Stelkvaliteten referer altså til tykkelsen på selve stellet og ikke materialet, det er udført i. De 3 stelkvaliteter er henholdsvis Premium på 37 mm, Premium Plus på 40 mm og HEXA Heavy Duty på 50 mm. Derudover er Premium og Premium Plus stel firkantet, hvor HEXA Heavy Duty har et hexagonisk stel. HEXA referer altså ikke til teltets udformning, men derimod stellets udformning.

Kom forbi til en kop kaffe og en snak

Er du i tvivl om, hvilken størrelse komplet pavillon du skal vælge eller måske vil du gerne se farverne på tagdugen i virkeligheden? Så kom endelig forbi og besøg os i vores showroom på Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia. Har du ikke mulighed for at besøge os fysisk, kan du altid komme i kontakt med en af vores dygtige medarbejdere på enten info@zederkof.dk eller tlf. +45 89 12 12 00. Telefonen har åbent mellem 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom